מחשב כף יד

צפה בגרסא המלאה: נפתר הבלגן הגדול!

Taurus
12-08-10, 12:37
יש לי בלגן עצום בפורום שלי אחרי ניסיון לשדרג ל 3.3.6

לאחר העלאת הקבצים על גבי השרת שלי יש לי בחלק העליון של דף הבית שלי:

אזהרה: ארגומנט חסר 2 עבור vbet_parse_templates (), נקרא [path] / global.php (607): eval () 'קוד ד בקו 1708 ו מוגדר [path] / includes / vbenterprisetranslator_functions_hooks.php בקו 432

הגרוע ביותר הוא שאני לא יכול אפילו גישה לוח הבקרה Admin שלי. אני מקבל את זה בעת ניסיון להתחבר:

אזהרה: ארגומנט חסר 2 עבור vbet_parse_templates (), נקרא [path] / global.php (607): eval () 'קוד ד בקו 1708 ו מוגדר [path] / includes / vbenterprisetranslator_functions_hooks.php בקו 432

אני צריך עזרה מהר בבקשה ******

Taurus
12-08-10, 12:46
הייתי צריך להעלות מחדש את כל הקבצים 3.3.4 להיפטר כל השגיאות. בבקשה לייעץ!

kamilkurczak
12-08-10, 13:01
אוקיי, אז:

אם לא לייבא את הקובץ מוצר עדיין, נא לעשות זאת:
1. להשבית את כל המערכת תוסף ברחבי העולם על ידי:
admincp-> אפשרויות vBullletin-> Plugin / מערכת הוק וקבע NO
2. ללכת admincp-> Plugins ומוצרים-> ניהול מוצרים להשבית vBET
3. לאפשר plugins שלך שוב (כמו הנקודה הראשונה - להגדיר YES)
4. מוצר לייבא את הקובץ
5. לאפשר vBET ידי לניהול מוצרים.
הוספנו הערה על מוצר לייבא קובץ להודעה זו: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet-announcements/928-vbet-4-2-3-3-3-6-released.html

מצטער על הבעיה הזאת.

Taurus
12-08-10, 13:06
לאחר העלאת קבצים לשרת שלי אני לא יכול לגשת ACP שלי. אז איך אני יכול גם לעשות את כל זה?

kamilkurczak
12-08-10, 13:34
אהה מצטער על כך.

להשבית plugins ידי config.php:

1.open config.php
2. להדביק לאחר <php קוד זה?:

define('DISABLE_HOOKS', true);

עכשיו כל התוספים אינם זמינים

כדי enablet רק לתגובה זו השורה, כמו:

#define('DISABLE_HOOKS', true);

Taurus
12-08-10, 13:44
כן, אני יודע איך לעשות את זה. ראיתי עכשיו בחוט לך הודעה כי אתה אומר קודם כל להעלות את המוצר ולאחר מכן את הקבצים לשרת. עשיתי את זה עכשיו, נראה שזה הכל טוב עכשיו.

עם זאת, אתה באמת צריך אז לכלול את ההוראות להוריד שלך לא כל אחד קורא את ההודעות, ואולי, ממש כמוני, רק להוריד ולהתקין כרגיל.

kamilkurczak
12-08-10, 14:24
תודה על האישור.
עכשיו זה נמצא insctruction.
מצטער על הטרחה

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages supported by vB Enterprise Translator 4.10.1