מחשב כף יד

צפה בגרסא המלאה: vBET ו vBSEO עם רכב 4

asabet
29-07-10, 14:56
היי, אני משתמש vBSEO בפורום vB4. האם יש דרך פשוטה, קל להתקנה vBET בפורום שלי מבלי לפגוע SEO על הפורום שלי? ניסיתי פעם אחת לפני VBET בפורום vB3, ו-Google Webmaster Tools דיווחו על הרבה בעיות בשל כתובות מרובים עבור אותו דף. אני אשמח לקבל פונקציונליות זו מבלי להשפיע על קידום אתרים.

vBET
30-07-10, 12:31
שים לב כי בגרסה בתשלום יש פונקציונליות רבה - זה מתרגם כתובות. אז SEO שלך יהיה בטוח עם vBET 4.x:)

asabet
01-08-10, 15:09
שים לב כי בגרסה בתשלום יש פונקציונליות רבה - זה מתרגם כתובות. אז SEO שלך יהיה בטוח עם vBET 4.x:)

האם אני צריך לעשות משהו מיוחד עם כללי כתיבה מחדש, או פשוט להתקין את הגירסה המסחרית וזה עובד עם vBSEO (הגרסה האחרונה) מיד ללא כל tweaks?

vBET
02-08-10, 16:58
אתה מוסיף כללים vBET - כבר מוכנה - קל מאוד:)

Unite
08-09-10, 18:18
האם את הפורום vBulletin ותרגום vbet דורש רכישה נפרדת?

vBET
08-09-10, 22:40
האם את הפורום vBulletin ותרגום vbet דורש רכישה נפרדת?

vBET נותן לך תרגום. כאשר אתה קונה vBET אז תרגומים של vBulletin מותר - אתה לא משלם עבור זה בנוסף. כמובן שאתה חייב vBulletin הראשון, כדי להיות מסוגל להשתמש vBET.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations made by vBET 4.10.1