מחשב כף יד

צפה בגרסא המלאה: נפתר דחיסה שגיאה!

Taurus
03-05-10, 10:59
אני חושב שהכל מותקן כראוי, אבל כאשר זה מופעל, אני מקבל את השגיאה בדף הבית שלי:

קידוד התוכן שגיאה
הדף שאתה מנסה להציג ולא ניתן להראות כי היא משתמשת בצורה לא חוקית או לא נתמכות של דחיסה.
* אנא צור קשר עם בעלי האתר כדי ליידע אותם על בעיה זו.

אתה יכול בבקשה לעזור!

Taurus
03-05-10, 12:51
כמו כן, גם עם המוצר נכים, דף בפורטל שלי עכשיו היא רק דף ריק.

vBET
03-05-10, 13:36
אם יש לך בעיה עם vBET נכים זה לא אשמתו vBET.
שים לב שאם אתה ufing vBSEO ו vBET נכה CP ידי Admin אז vBET לא מבוטלת עדיין - כי tou עדיין מפנה אל vBET ב htaccess ועדיין להשתמש בפונקציות vbet ב 2 קבצים ששונו של vBSEO..

ראשית עלינו לקבוע האם הוא אשם vBET. אנא ודא כי vBET הוא dissabled completly. אם כן הנושא עדיין קורה אז vBET אינו הגורם.

האם אתה משתמש vBSEO? מהו המצב כאשר vBET מושבת completly (ב Admin CP + + htaccess הכללים לבטל שינויים vBSEO)?

Taurus
03-05-10, 13:42
כאשר מושבת לחלוטין, כפי שאתה שתוארו לעיל גם (חזרתי כל השינויים) אז הכל לקדמותו.
כן אני משתמש vBSEO. כשאני לאפשר הזה אני מקבל את השגיאה "דחיסה", ועמוד השער שלי הוא דף ריק.

vBET
03-05-10, 14:09
אישור כך - אנחנו בטוחים עכשיו כי זה קשור vBET. הנושא שלך הוא לא אחד רגיל - כך אני רוצה לשאול אותך על אופנות אחרות אשר אתה משתמש. האם יש לך כמה mod עבור דחיסה?

הרמז הבא על דף ריק - יש לוודא כי התקנת מודולים PHP: CURL ו ICONV (http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/troubleshooting/6-faq.html # post8)

בבקשה תגיד לא השתמשת בתרגום קישורים קידום אתרים? האם להוסיף כללים vBET ל. Htaccess? אם כן - מה כתובת הפורום שלך? - אין להשתמש במדריך זה משנה ב-URL (בכללים במקרה כזה צריך להיות שונה כמתואר בהוראות)?

נא להכין עותקים של כל הקבצים אשר תוכל להשתנות במהלך ההתקנה והאינטגרציה, ולהתקין מוצר שלם שוב מקיבוץ נדבות. אנא ודא כי אתה בור ההוראות במדויק. אם אתם רוצים אותנו ההתקנה עשה לך אתה יכול לקנות שירות התקנה עבור $ 30: http://www.vbenterprisetranslator.com/installation-service.php

Taurus
03-05-10, 14:12
אדם הו אלוהים **********. אני הולך לשלם על ההתקנה עכשיו. אני רק רוצה לדעת הראשון כאשר זה ייעשה בבקשה. כי אני לא יכול להרשות לעצמו להיות ריק בפורטל שלי. תודה על התגובה המהירה שלך. אני מעריך את זה.

vBET
03-05-10, 14:25
בבקשה PM או גישה לדואר פרטים כך נוכל לעשות עשה ההתקנה.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations supported by vB Enterprise Translator 4.10.1