מחשב כף יד

צפה בגרסא המלאה: נפתר תרגום ב MSIE 8 "מקלות"

tavenger5
26-04-10, 17:29
כדי לשחזר:

טען דף MSIE 8
לחץ על דגל
לחץ על דגל אחר
עמוד הפניות לשפה מתורגם האחרונה

רק ניקוי עוגיות יאפשר לכם לטעון את דף בשפה אחרת. אני משתמש vBET 3.3.2

vBET
26-04-10, 23:16
האם זה קורה עבור האורחים, משתמשים, דוכן?
האם זה קורה בעמוד ספציפי כלשהו (חוט חבר, העיקרית ...) או בכל מקום?

לא ניתן לשחזר אותו. האם אתה יכול לשחזר אותו על אחד הפורומים זה:
פורומים Enterprise מתרגם (vBET) - פועל באמצעות vBulletin (http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/)
פשוטה NLP.pl darmowe בפורום o NLP - בפורום o-NLP (http://www.forum.simple-nlp.pl/)

אם אתה לא מסוגל reprocude זה בפורומים האלה בבקשה לשלוח הוראות מדויקות על פי הפורום:
1. להתחיל url
2. אשר דגל ללחוץ
3. אשר דגל ללחוץ לשינוי

tavenger5
27-04-10, 14:28
HRM, אני לא יכול לקבל את זה כדי לשכפל בפורומים שלך. חייב להיות משהו שהוא מתנגש עם עוגיה אשר מוגדר על ידי vBET בפורום שלי. נראה פעם שאתה לוחץ על שפה ב-IE, לא משנה מה הדף שאתה, זה נדבק שם לא משתנה בתוך פחות תמחק את העוגיה.

vBET
27-04-10, 21:05
HRM, אני לא יכול לקבל את זה כדי לשכפל בפורומים שלך. חייב להיות משהו שהוא מתנגש עם עוגיה אשר מוגדר על ידי vBET בפורום שלי. נראה פעם שאתה לוחץ על שפה ב-IE, לא משנה מה הדף שאתה, זה נדבק שם לא משתנה בתוך פחות תמחק את העוגיה.

נא לשלוח המדויק לשחזר הוראות הפורום:
1. להתחיל url
2. אשר דגל ללחוץ
3. אשר דגל ללחוץ לשינוי

vBET
08-05-10, 10:31
שוב - נא להראות לי איך לשחזר את זה בפורום שלך:)

tavenger5
08-05-10, 14:41
זה היה קבוע. הקוד בתבנית שלי דגלים לא היתה נכונה.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages thanks to vB Enterprise Translator 4.10.1