מחשב כף יד

צפה בגרסא המלאה: PHP אזהרה: preg_replace_callback(): דורשת ארגומנט 2, 'vbet_createURLForAddressNoReplaceHref', includes/vbenterprisetranslator_functions.php על קו 222

Matt
25-07-18, 09:45

PHP Warning: preg_replace_callback(): Requires argument 2, 'vbet_createURLForAddressNoReplaceHref', to be a valid callback in ..../includes/vbenterprisetranslator_functions.php on line 222

השגיאה השנייה:

כאשר לתרגם לשפה כל המשתמשים באינטרנט נעלמים:

https://gyazo.com/fc645acdda225e65bc648469b29b1f96

אני חושב כי הם החרקים היחידים שנותרו כדי להיות קבוע עבור מוצר פועל על לוח המשתמש בשידור חי.

אני משתמש שלך מהדורה חדשה.

vBET
26-07-18, 22:24
. תודה, שכחנו להוסיף דבר אחד. זה תתוקן במהדורה nect.

עבור תיקון מהיר בבקשה:

פתח קובץ includes\vventerprisetranslator_functions.php
מצא:

function vbet_createURLForAddressNoReplace($language, $address) {
הדבק לפני זה:

function vbet_createURLForAddressNoReplaceHref($what) {
return 'href="'.vbet_createURLForAddressNoReplace($_REQUEST['language'], $what[1]).'"';
}

אנא תן לנו לדעת זה לתקן את הבעיה.

vBET
02-08-18, 21:24
תשובה - אנו מניחים, כי הנושא הוא נעלם.

Matt
05-08-18, 20:00
. היי. מצטער, הייתי בטיול במשך 10 ימים.

. הגשתי את העריכה שלך, זה לא משנה כלום.

עדיין יש לי אותה שגיאה: PHP אזהרה: preg_replace_callback(): דורשת ארגומנט 2, 'vbet_createURLForAddressNoReplaceHref', להיות צלצול חוקי בשנת.../includes/vbenterprisetranslator_functions.php על קו 222

גם שם המשתמש באינטרנט עדיין מוסתר כאשר לתרגם.

vBET
11-08-18, 03:21
אנחנו עוברים השרת שלנו כרגע, אז אנחנו חייבים לסיים את זה, אז אנחנו נטפל את הנושא הראשון. אנו ניצור קשר בהקדם.
בינתיים אתה יכול לנסות להתקין שהופצו - יש שינוי מאוד זהה, אבל אולי תגדיר משהו לא בסדר.

vBET
12-08-18, 10:28
כדי להקל עליך אנחנו יפתור את הבעיה בצד שלך. אנא PM לי לגשת לפרטים שלך FTP ו Admin CP (בשל סיבות אבטחה מומלץ לשלוח לנו סיסמאות זמני או חשבונות).

Matt
12-08-18, 18:06
כדי להקל עליך אנחנו יפתור את הבעיה בצד שלך. אנא PM לי לגשת לפרטים שלך FTP ו Admin CP (בשל סיבות אבטחה מומלץ לשלוח לנו סיסמאות זמני או חשבונות).

עשיתי את זה עכשיו, אדוני! תודה!

זה הם שני. חרקים.

vBET
13-08-18, 04:10
כפי שאני רואה אתה לא שמיטה בדיוק שלנו הוראות תיקון מהיר ומדביק את ניט קוד לפני אבל אחרי קוד הצבע 3. לכן זה לא יעבוד בשבילך. . תיקנתי את זה עבורך, על ידי שליחת על-ידי קובץ ה-FTP של שחרור לא זה עובד כמו שאני רואה-

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations supported by vBET 4.10.1