צפה בגרסא המלאה: PHP אזהרה: preg_replace_callback(): דורשת ארגומנט 2, 'vbet_createURLForAddressNoReplaceHref', includes/vbenterprisetranslator_functions.php על קו 222
PHP Warning: preg_replace_callback(): Requires argument 2, 'vbet_createURLForAddressNoReplaceHref', to be a valid callback in ..../includes/vbenterprisetranslator_functions.php on line 222
השגיאה השנייה:
כאשר לתרגם לשפה כל המשתמשים באינטרנט נעלמים:
https://gyazo.com/fc645acdda225e65bc648469b29b1f96
אני חושב כי הם החרקים היחידים שנותרו כדי להיות קבוע עבור מוצר פועל על לוח המשתמש בשידור חי.
אני משתמש שלך מהדורה חדשה.
. תודה, שכחנו להוסיף דבר אחד. זה תתוקן במהדורה nect.
עבור תיקון מהיר בבקשה:
פתח קובץ includes\vventerprisetranslator_functions.php
מצא:
function vbet_createURLForAddressNoReplace($language, $address) {
הדבק לפני זה:
function vbet_createURLForAddressNoReplaceHref($what) {
return 'href="'.vbet_createURLForAddressNoReplace($_REQUEST['language'], $what[1]).'"';
}
אנא תן לנו לדעת זה לתקן את הבעיה.
תשובה - אנו מניחים, כי הנושא הוא נעלם.
. היי. מצטער, הייתי בטיול במשך 10 ימים.
. הגשתי את העריכה שלך, זה לא משנה כלום.
עדיין יש לי אותה שגיאה: PHP אזהרה: preg_replace_callback(): דורשת ארגומנט 2, 'vbet_createURLForAddressNoReplaceHref', להיות צלצול חוקי בשנת.../includes/vbenterprisetranslator_functions.php על קו 222
גם שם המשתמש באינטרנט עדיין מוסתר כאשר לתרגם.
אנחנו עוברים השרת שלנו כרגע, אז אנחנו חייבים לסיים את זה, אז אנחנו נטפל את הנושא הראשון. אנו ניצור קשר בהקדם.
בינתיים אתה יכול לנסות להתקין שהופצו - יש שינוי מאוד זהה, אבל אולי תגדיר משהו לא בסדר.
כדי להקל עליך אנחנו יפתור את הבעיה בצד שלך. אנא PM לי לגשת לפרטים שלך FTP ו Admin CP (בשל סיבות אבטחה מומלץ לשלוח לנו סיסמאות זמני או חשבונות).
כדי להקל עליך אנחנו יפתור את הבעיה בצד שלך. אנא PM לי לגשת לפרטים שלך FTP ו Admin CP (בשל סיבות אבטחה מומלץ לשלוח לנו סיסמאות זמני או חשבונות).
עשיתי את זה עכשיו, אדוני! תודה!
זה הם שני. חרקים.
כפי שאני רואה אתה לא שמיטה בדיוק שלנו הוראות תיקון מהיר ומדביק את ניט קוד לפני אבל אחרי קוד הצבע 3. לכן זה לא יעבוד בשבילך. . תיקנתי את זה עבורך, על ידי שליחת על-ידי קובץ ה-FTP של שחרור לא זה עובד כמו שאני רואה-
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):