מחשב כף יד

צפה בגרסא המלאה: נפתר השרת נופל

Valdo
08-03-10, 10:45
מאז התקנתי את המתרגם יש לי עוד בעיה: בכל פעם אני חלק של המבצע המתוכנן של ניקוי 0:10 יומית, אני מוריד את השרת. אתמול בלילה אני נתקע אפילו במשך 8 שעות, אז עכשיו אני צריך לבטל כדי למנוע את זה קורה שוב. איך אני יכול לתקן? תודה

vBET
08-03-10, 16:22
האם זה עדיין קורה כאשר אתה נכה משימה מתוזמנת "vB Enterprise מתרגם (Cache TTL)". כמה גדול הם לוחות המטמון? כאשר נפילת שרת קורה יש לך שגיאות קובצי יומן? האם אתה מנסה להשתמש vBET פרמטר "ניקוי מטמון timelap"? מה האסטרטגיה ניקוי אתם משתמשים כרגע?

Valdo
08-03-10, 18:30
אם אני לא טועה יש כמה שולחנות המטמון, אחד עבור כל שפה. סך כל הגיבויים באתר שעשיתי ב -2 במארס היה 877 מגה. אם נעשה ממוצע של שולחנות המטמון, יהיה 5 מגה כל אחד, החל מרבי של 14 MB של סינית ויפנית, למשך תקופה מינימלית של 2 MB עבור תאילנדי. סקריפט זה מסיר את התרגומים הישנים יוצאת בשעה 3.30. כאשר מסתכלים על אפשרויות vbet תרגומים ישנים יש להסיר כל 15 יום, האופציות כפי שנקבע לך לשים אותך ההתקנה. אם אתה מתכוון timelap, אסטרטגיה פרמטר לנקות את זיכרון המטמון, המחיקה הזאת היא רגיל.

vBET
09-03-10, 03:44
לא ענית המידע החשוב ביותר - זה עדיין קריסות כאשר משימה מתוזמנת מושבת? ראשית, עלינו לקבוע האם vBET היא הבעיה האמיתית כאן.

ב המחיקה נורמלי המטמון הישן נמחק יומי. אם אתה רוצה הדרך המהירה ביותר של המחיקה - אסטרטגיה השימוש האחרון - זו תסיר את המטמון שלם פעם אחת בכל 15 ימים. זה עובד מיידי להשתמש כמעט 0 משאבי השרת. אבל אתה צריך למלא את המטמון שלם שוב, לא רק אחד הישן.

האם ניסית להשתמש "מטמון ניקוי timelap" אפשרות?

Valdo
09-03-10, 07:49
השרת קרס שוב הלילה: אני נכה הניקוי של 0:10 אבל נפל בשעה 3:30 כאשר יצא BB Enterprise מתרגם (Cache TTL)

Valdo
09-03-10, 10:28
הסתכלתי, הערך שאליו אתה מתייחס הוא 1. ליתר דיוק, היא זו:

ניקוי מטמון timelap
כמה שניות לחכות בין טבלאות לנקות את זיכרון המטמון. הגדר 0 כדי לבטל. שים לב vBET כי יש מעל 150 שולחנות מטמון כדי לנקות - הגדרת ערך זה גבוה מדי עלול לגרום כי ניקוי אשר מתחיל בלילה ימשיכו גם בשעות היום. כמו כן, נא לא להגדיר את זה יותר, כי חיבור MySQL שלך מחכה ללא שימוש (הגדרה mysql: wait_timeout) - אחרת זה יגרום "שרת MySQL נעלמה השגיאה 'ופינוי לא יהיה גמור.

vBET
10-03-10, 16:26
השרת קרס שוב הלילה: אני נכה הניקוי של 0:10 אבל נפל בשעה 3:30 כאשר יצא BB Enterprise מתרגם (Cache TTL)

מצטער - אני לא מבין דבר אחד - יש לך ניקוי פעמיים ביום? בבקשה לבטל את המשימה לנקות ולומר האם השרת שלך יתרסק כאשר הסליקה מושבת (לא משנה בו שעה - לבטל את זה לגמרי). אם השרת לא לקרוס כאשר לנקות את המטמון מושבת אז זה אומר vBET כי הוא אשם. אם עדיין crasches אז משהו אחר גורם זה.

VBET אם הוא אשם אז יש לך כמה אפשרויות לכוון אותו:
- להגדיר ערך גדול יותר "מטמון ניקוי timelap" - זה ייתן זמן CPU יותר בין הנושאים האחרים ניקוי כל שולחן המטמון. אני מציע לעשות את זה במקום הראשון
- בחר התחתון "מטמון זמן חיים (TTL)" - ואז בטבלאות שלך יהיה קטן יותר כך סליקה יהיה פחות יקר.
- לשחק עם "אסטרטגיה ניקוי מטמון" - האחרון יפתור את הבעיה ב 100% - זה מיועד מטמון גדול מאוד ויהיה ברור גם מטמון ענק מיד, כי זה פשוט מסיר שולחנות מטמון שלם ויוצר את זה שוב. אבל זה מנקה את המטמון שלם פעם אחת בכל תקופת TTL מטמון, מטמון כך צריך להיות מלא מההתחלה. זה הדבר האחרון שאני ממליץ להשתמש, אז אם שום דבר אחר לא עובד זה יהיה ב 100%. הוא הוסיף רק במצבים כאלה:)

Valdo
18-03-10, 15:58
ניסינו הפתרון הראשון המוצע לך, הגדרת הערך 3. המארח אמר כי חלה ירידה של עומס, אלא הולך קדימה היום הוא גדל. הקטנת משך זמן, ימים, מטמון, הבעיה יכולה להיפתר? השרת תחת עומס, או על ידי ניקוי מטמון של תרגומים לא שמרת עדיין במטמון?

vBET
19-03-10, 03:15
כך אישור הצעדים הבאים אשר יכול לעזור לך:
1. הגדל את מטמון TTL - פחות נתונים תימחק בכל פעם
2. שינוי האסטרטגיה ניקוי ל: "המחיקה מקומי מהירים עם שולחנות לייעל" - שים לב כי אפשרות זו יכולה להיות הגרוע ביותר, אם את המטמון אינו גדול מספיק. עבור מטמוני גדול עדיף רגיל.
3. ניסיונית: אתה יכול לבחור "מחיקה מהירה המקומית עם שולחנות לייעל" ולערוך את הקובץ / כולל / vbenterprisetranslator_functions.php על ידי תגובה 3 שורות של קוד הכולל לוח LOCAL מיטוב. עם שינוי זה יסיר רק נתונים ישנים בצורה מהירה מאוד, אבל אינדקסים שלך לא יהיה לשקם יגדל, כך יהיה לך לבצע ציין שאילתה באופן ידני פעם זמן. אם זה יעבוד בשבילך אז נוכל ליישם אותו כאחד אסטרטגיה נתמך - איפה הוא מהיר ניקוי ללא אינדקסים לשקם ולבנות מחדש את עצמו יכול להתבצע על ידי משימה אחרות הפועלות כלומר אחד בשבוע. אז אם אתם אומרים לנו שזה עובד בשבילך נוסיף אותו במיוחד בשבילך:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Integration with translations by vBET Translator 4.10.1