צפה בגרסא המלאה: אני רוצה לקנות vbet 3.3.1
Konstantin
19-02-10, 14:13
ישנן כמה שאלות: כמה זמן התוכנית תתמוך vBulletin 3.8.x? אני לא מתכוון ללכת vb4 - מוצר חדש אני לא אוהב את וויל vbet אינטגרציה בין 3 תוכנת השרת xcache או אחר המטמון? VBSEO תמיכה xcache
כאשר 4.x vBET ישוחררו נתמוך בתא קווי vBET: 3.x 4.x ו
אנחנו לא עשה לוח זמנים כמה זמן vBET 3.x ייתמכו. ברגע זה אנו סבורים כי vBulletin 3.8 יהיה פופולרי עוד כמה שנים. אז בכנות - הלקוחות שלנו תהיה השפעה עיקריים על כמה זמן vBET 3.x ייתמכו.
שימו לב - בחודשים 1-3 הבא את תשומת הלב שלנו תהיה ממוקדת בעיקר על vBET4.x מאז אנחנו רק כדי לשחרר אותו, לא יהיה צורך אינטגרציה עם כמה דברים (בלוגים, CMS, vBSEO, יוצר Sitemap), קרוב לוודאי כמה באגים חדשים כדי לתקן.
אבל כאשר העומס סביב vBET4.x יירגע נתחיל ליישם פונקציות חדשות בתא vBET3.x קווי vBET4.x. ותמיכה מטמון נוסף כבר ברשימה TODO שלנו. אנחנו מתכננים להשתמש מטמון קבצים פשוט הביצוע שלנו (כך שכולם יכולים להשתמש בו) אחרי זה (או שזה יכול להתרחש גם כי במקום זה) נעבוד כדי לתמוך מנועי מטמון מוכן. אם אתה צריך אחד ספציפי שלך - אנא חוט חדש פתוח בקשות עתידיות כי:)
אני מקווה שזה בסדר בשבילך פונקציות חדשות עבור vBET3.x צריך לחכות קצת, אבל תיושם. אנחנו לא רוצים להטעות כל אחד, כך אנחנו נותנים תשובה כנה הטובה ביותר ברגע זה (אנחנו מעדיפים את הגמישות מתכננת לכסות טוב יותר לצרכי הלקוחות במקום להתמקד הנחות טועה).
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):