מחשב כף יד

צפה בגרסא המלאה: נפתר 2 בליגה של הגדולים vBET הנושא צריך להיות soved בהקדם האפשרי

cevo
30-11-10, 13:11
1. ביצועים.
אני משתמש בגרסה בתשלום. [כן]
סקרתי ההגדרה שלי מחדש עם תרחיש רבים. [כן]
יש לי אופטימיזציה mysql באמצעות http://www.day32.com/MySQL/ אחד [כן]
אני הגדילו את RAM [כן]
אני משתמש במטמון של vBET + memcache של VB [כן]

אבל נראה כאילו הוא עדיין בפיגור השרת שלי. ראו את עומס CPU ירו המסך למטה:

[IMAGE הסירו ADMIN שבור]

מצאתי כי ב-mysql slow.log, יש להאט שאילתות רבות (776 מקרים) הגיע המוצר vBET. כמו ההצגה הפקודה הבאה

$grep "vbenterprisetranslator" /var/log/mysql/mysql-slow.log |wc
776 170475 3149151

2. כי תג כותרת כפולות

לפני: אני משתמש זה mod, תג הכותרת לשכפל לי היה סביב 1xx-1xxx לכל היותר.
אחרי: 5xxx-1x, xxx או יותר

כפי שניתן לראות מן המסך למטה:
זו באמת בעיה רצינית במקום לעשות את האתר שלך מקבל דרגה תוכן טוב, גוגל מענישה כל אתר אינטרנט רע כי יש יותר מדי תג הכותרת כפולות. אם בעיה זו לא ניתן לפתור. כל אלה כוללים תרגום נפלא משמעות.
[IMAGE הסירו ADMIN שבור]

[IMAGE הסירו ADMIN שבור]

ביצועים השאלה:

האם אני צריך להגדיר מחדש את הערך?
הערך הנוכחי הוא
גודל HTML: נקודת חיתוך = 100000
גודל HTML: חיתוך להתחיל = 150000

mateuszr
30-11-10, 15:24
אם אנחנו מדברים על ביצועים, הנה קישור, אתה יכול לקרוא וללמוד על אופטימיזציות אפשרית של vBET:

http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-general-discussions/408-vbet-performance.html

שימו לב, כי אם אתה משתמש הפוטנציאל המרבי של vBET ידי הפעלת כל 52 שפות, תצטרך תוכן 52 פעמים יותר תנועה - רמז: להגביל את הספירה של שפות אלה הפופולריים ביותר.

כפולות תג הכותרת - נצטרך לבדוק את זה ולענות עם תוצאות בקרוב

vBET
30-11-10, 15:50
תן כמה דוגמאות המדויק של שאילתות אשר נחשבים אלה איטי - יומן עם MySQL כולו.

vBET
30-11-10, 18:47
בתשובה לשאלתך על תצורה של פרמטרים הצביע - לעשות את זה רק אם אתה יכול לבדוק את הזמן המדויק דור לפני ואחרי שינויים. ניתן לבדוק זאת על ידי הוספת כמה ערכים יומני לבדוק איך זה משפיע על זמן דור בשרת שלך. בלי לנתח את התוצאות, בבקשה לא לשנות פרמטרים אלה.

vBET
30-11-10, 18:58
לצערי אני לא רואה שום תמונות כלל על ידי לך (לא טוען). אתה יכול בבקשה לכתוב את התוכן של אותם כטקסט?

אנחנו צריכים המדויק כתובות דוגמאות לדפים שלך עם הכותרת כפולות כדי לראות מה קורה שם. אני מניח שזה מתורגם וכתוצאה תרגום גוגל נותנת אותו טקסט (בדוגמה זו כמה מילה מיוחדת כמו שם החברה, אשר לא צריך / לא יכול להיות מתורגם), אבל אני לא יכול לאשר כי בלי כתובות לדפים המדויק. לא יכול לאשר, אך צופים כי vBET עובד היטב כאן שתיארנו המצב. תן כתובות כך נוכל לבדוק את זה.

מתיאוש - בבקשה למצוא חוט דומה שבו תיארנו כיצד להוסיף תרגום לתוך תג הכותרת כך כל תרגום יהיה שונה, גם אם התוצאה גוגל תרגום יחזיר אותו טקסט. מצא אותו בבקשה לתת כאן קישור.

cevo
01-12-10, 01:45
http://img830.imageshack.us/img830/3430/duplicatedtitletag.png
http://img87.imageshack.us/img87/8096/duplicatedtitletagtotal.png

התוצאה טקסט יפורסמו בקרוב

vBET
01-12-10, 21:42
תודה. אני לא צריך תוצאות טקסט יותר לבעיה זו. אני רואה מה הוא הגורם. יש לך בעיה גדולה עם הפניית כתובות. כפי שאני רואה את אותה שפה יש כתובת שונה - זה צריך להיות מנותב המתאימה. זו הסיבה שאתה רואה זה כפילויות התגים.

אנא, אמור היה שביצעת שינויים בקוד קבצים vBET? אם כן - מי מהם?

ודא שיש לך את השילוב המתאים עם vBSEO!

אחד זה באמת צריך להיפתר מהר! אז בבקשה קודם בוא להתמקד זה. אחרי זה נפתרה בבקשה לתת יותר פרטים אלה quries איטי.

vBET
01-12-10, 22:03
אני פשוט היה בפורום שלך ואני רואה ניתוב מחדש כי הוא עובד ... האם אתה בטוח כי אנו מתמודדים עם הנושא הקיים? מה הם תאריכי הכרה של נושאים הזה? אנא זכור כי Webmaster Tools מציג נתונים היסטוריים.

cevo
02-12-10, 07:35
אני פשוט היה בפורום שלך ואני רואה ניתוב מחדש כי הוא עובד ... האם אתה בטוח כי אנו מתמודדים עם הנושא הקיים? מה הם תאריכי הכרה של נושאים הזה? אנא זכור כי Webmaster Tools מציג נתונים היסטוריים.

אני מעולם לא עשה שום שינוי בקוד של vBET בכלל.
הבעיה כיום לקרות עכשיו.
ראיתי את מה שאתה רואה. גוגל עלול לראות את הקישור הבדל או משהו.
מוזר באמת

vBET
02-12-10, 09:33
אני מעולם לא עשה שום שינוי בקוד של vBET בכלל.
הבעיה כיום לקרות עכשיו.
ראיתי את מה שאתה רואה. גוגל עלול לראות את הקישור הבדל או משהו.
מוזר באמת

אולי אתה מעודכן vBSEO לאחרונה ולא עשו אינטגרציה מלאה באופן מיידי. כפי שכתבתי עכשיו ניתוב מחדש הוא עובד על הפורום. אז זה מה שאתה רואה לא יכול לקרות עכשיו. אנא בדוק את זה בעצמך ולהגדיר 2 כתובות שונות עבור אותו חוט בשפה זהה (זוג אחד מהרשימה שלך Webmaster Tools) - זה צריך להיות מנותב לכתובת המתאימה, כך שאין כפילות של הכותרת תופיע. אנא בדוק אותה. אם זה כמו שאני מתאר, אז זה נושא היסטורי אשר לא יקרה יותר (נא לבדוק תאריכים של נושאים - ב-Webmaster Tools תמיד אומר כשנודע לו על הנושא, ומראה בסוגיות היסטוריות). האם זה בסדר - אז זה נפתר. כפי שכתבתי לך זה יכול להיגרם בדוגמה בגלל vBSEO העדכון ללא שילוב מתאים. אבל אני לא יכול להיות בטוח אם בעיה זו נפתרה כבר.

אם לא - ואתה תראה שזה באמת עדיין לא מחדש, אז בבקשה לתת EXACT 2 כתובות בו אתה נבדק - לתת בו טקסטים. אז נוכל לבדוק את זה ולעבוד על זה.

אם לפתור - בבקשה לתת לאלה שאילתות יומני איטי שבו אתה כותב על - נבחן על זה.

cevo
17-12-10, 03:04
אני מעולם לא לעדכן vBSEO מאז התקנתי את VB.
כרגע הבעיה היא עדיין נמשכות, ונראה כאילו אני לגרום שתי בעיות גדולות
1. גובה מאוד עומס CPU @ mysql
2. טונות של תג הכותרת כפולות (בפעם האחרונה על 10k 40k עכשיו)> _ <

mateuszr
17-12-10, 13:58
1. יש לך יותר תנועה, יותר הודעות, נושאים ותכנים 52 פעמים יותר, אם יש לך כל השפות מופעלת.
כאן (http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-general-discussions/408-vbet-performance.html) תוכלו למצוא כמה רמזים כדי לשפר את הביצועים. אנו ממליצים לקרוא את זה.
פתרון אחר הוא להגביל את השפות הנתמכות אלה השימושיים ביותר עד המטמון ימלא, ולאחר מכן להוסיף שפות הבא לאורך זמן.
מה יותר, אתה יכול לנסות "מטמון אורח", אשר מקל על mysql משאילתות, ובכך גורם לך מעבד טעון פחות.

2. כמו מתפקידו האחרון:
אם לא - ואתה תראה שזה באמת עדיין לא מחדש, אז בבקשה לתת EXACT 2 כתובות בו אתה נבדק - לתת בו טקסטים. אז נוכל לבדוק את זה ולעבוד על it.Please לתת EXACT 2 כתובות URL שבו אתה נבחן ..

vBET
18-12-10, 09:59
אני מעולם לא לעדכן vBSEO מאז התקנתי את VB.
כרגע הבעיה היא עדיין נמשכות, ונראה כאילו אני לגרום שתי בעיות גדולות
1. גובה מאוד עומס CPU @ mysql
2. טונות של תג הכותרת כפולות (בפעם האחרונה על 10k 40k עכשיו)> _ <

שוב - בבקשה לתת מידע מדויק.
1. תן שאילתות יומני איטי שבו אתה כותב על.
2. תן כמה דוגמאות של כתובות האתרים המדויקות אשר מועתק כותרים (לא טקסט ותמונות).

אנו לאמת אותו לעבוד על זה.

mateuszr
30-12-10, 08:40
תשובה באשכול זה זמן רב - מסומן נפתרה לעת עתה.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Multilingual forum supported by vBET Translator 4.10.1