מחשב כף יד

צפה בגרסא המלאה: נפתר דף לבן על ההתחברות.

Taurus
13-10-10, 12:10
כאשר חבר לא עידכן את שפת ברירת המחדל שלו על התחברות הוא מנותב אל דף הפרופיל שלו ולערוך שם הוא צריך להגדיר את השפה שלו, הם מקבלים דף לבן.

איך לפתור את זה בבקשה?

CreativX (http://creativx.net/forums/profile.php?do=editprofile)

זהו דף כמו חבר מקבל מנותב כי הוא לבן.

kamilkurczak
13-10-10, 12:27
אני חבר שלך ואני לא צריך להגדיר שפת ברירת המחדל שלו. לאחר ההתחברות אני מנותב לדף ערוך את הפרופיל שלי איפה אני צריך לערוך את השפה שלי אבל יש לי דף רגיל, תרגום טוב וכו '
מה עלי לעשות?

Taurus
13-10-10, 12:30
ובכן, אני לא יודע למה אתה לא מקבל את זה דף לבן אז. היו לי הרבה תלונות על זה, אפילו ניסיתי את זה בעצמי עם שם המשתמש המתכנת, ואז גם קיבלתי את דף לבן.

kamilkurczak
13-10-10, 12:44
המממ ניסיתי את זה על אופרה, Firefox ו-IE ועדיין אין לי דף ריק. אם אתה רוצה אני יכול לשלוח לך screenshoot.
1. כדי לנסות לטהר את עוגיות
2. לתת לי מידע נוסף כיצד לשחזר אותו.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages thanks to vB Enterprise Translator 4.10.1