מחשב כף יד

צפה בגרסא המלאה: vbet לא טוב? צודק ...

newsoftw
15-09-10, 19:15
היי כל אחד ...

הראשונה שאני באמת מצטער על יצירת זה חוט.

אני משתמש vbet כגרסה חופשית מהחודש האחרון 6.
כשאני עדכון vBulletin מן vb3.x כדי vb4.0.6 עם vBSEO 3.5.2 אחרי זה vbet 2.4.3 אינו פועל כראוי.
לתמיכה עשיתי חוט באתר vbet כמו שם "," המילה "af" באמצע של כתובות "" מה כתובת האתר היא: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/free-version-vbet2-4-x/961 מילה-AF-אמצע urls.html
את החוט מעל עשיתי ב 26-08-2010 לפתרון והיום הוא 15-09-2010 אבל הבעיה שלי עדיין לא נפתרה גם צוות תמיכה vbet עצר אותי אחרי לעזור קצת.

גם אני משתמש כלל חדש או ישיבה של vBSEO להלן חוט:
vBSEO 3.5 המועמד שחרור 1 כבר כאן! - VBulletin פורומים SEO (http://www.vbseo.com/f5/vbseo-3-5-release-candidate-1-here-39776/index10.html # post254125)

באשכול זה השתמשתי / בפורומים (או שם אחר התיקייה) vb4 שלטון להתקין יושב כל כך אחרי זה vbet יושב אינו פועל כראוי עם vBSEO 3.5.2 עם כללים ישיבה חדשה.

אני פעמיים פעם הסיר את vbet מן הפורום שלי ואז אני להתקין מחדש עם יושב טרי אך לא לעבוד.
עקבתי אחר כל הוראה אשר מספקים ידי vbet אבל עדיין לא עובד אני שולח את ההוראה כולה אשר עקבתי כמו חוט להלן:

אבל עדיין לא עובד ועדיין לא תגובה מהקבוצה vbet.
אני איבד הרבה חברי תנועה ומנועי החיפוש.

הקישור שלי בפורום:
http://www.newsoftworld.com/forum/
מתורגם הקישור:
http://www.newsoftworld.com/forum/af/

כל כך למה אני ליצור חוט עבור כל מי שמשתמש חדש כללים vBSEO ו בשבתו כבית לפתרון.

אני באמת מצטער על האנגלית שלי חלשה.

תודה

basketmen
16-09-10, 04:41
אני מאמין בפורום זה הוא רק עבור הגירסה בתשלום, אני רק באמצעות vbet (בגרסה בתשלום כמובן) מאז כמה ימים ללכת תוצאה מספיק טובה, אין ספק הקונספט המוצר ואת התמיכה, הכל נהדר

vBET
16-09-10, 14:08
היי. נא להשתמש בפורום המתאים המסרים הנכונים - חוט עבר על סעיף הגרסה החינמית.

שים לב שאנחנו לא הפסיקו לתמוך בך. אני רוצה להתנצל לך - אני לא יודע איך אנחנו מתגעגעים 2 הודעות האחרונות שלך. נלחמתי כי הסוגיה נפתרה ואת vBulletin לא הראו לי הודעה חדשה (אין רקע צהוב) אז אני פשוט בטעות לפספס את זה. פעמיים ... וגם כמיל הוא בחופשה עכשיו. אז בבקשה לקחת את התנצלותי. אקרא כל הסיפור שוב ולתת לך תגובה היום.

אנחנו דואגים לגבי כל המשתמשים שלנו - עבור הגירסה בתשלום ובחינם. כמובן בגרסה בתשלום יש עדיפות, אבל אף אחד חינם נתמכת גם:)

newsoftw
16-09-10, 19:32
תודה אדוני להגיב.

כן זכותך הייתי להודעה זו נושא בחלק הלא נכון עקב אם אני שולח זה חוט בסעיף גרסה חופשית ולכן צוות vbet עדיין לא נראה שזה גרסה coz חופשי אינו בעדיפות ראשונה לבדיקת לפי תמיכה כל כך בגלל זה אני שולח חוט באזור המסומן לבדיקת לפי תמיכה coz צוות vbet לא תמכו בי בשבוע שעבר או יותר.

אז אני ממש מצטער אם זה המוח שלך זה ואני מתנצל על זה.

שוב אני מאוד מודה למר vbet שעזרת.

תודה

vBET
16-09-10, 20:10
אני מבין. אל appologise - אני הייתי שמתגעגעים ההודעה הקודמת שלך אז אני appologise לך. הבעיה היא בפעולה עכשיו, כך מקווים נפתור את זה בקרוב:)

newsoftw
17-09-10, 06:54
תודה על העזרה הגדולה.

מצאתי פתרון טוב יותר הוא כי הסרתי את vbet מן הפורום שלי ועכשיו את העומס על השרת וטעייה באתר הן נפתרות coz כאשר כל גוף פתוח הקישור מתורגם אז הפורום שלי אז זה לוקח הרבה זמן מאוד לא להיות פתוח כאשר הקישור הוא אז זה לא מראים סגנונות על דפים מתורגמים.

אז עכשיו רק עד לי איך לעצור קישורים google הפניה מתורגם אמצעי כאשר הסרתי את google vbet עדיין החיפוש קישור מתורגמת של הפורום שלי.

גם אני מודה מאוד מי שיעזור לי בעניין זה.

תודה

vBET
17-09-10, 13:02
פשוט להשתמש ב reditect. Htaccess מכל הדפים עם קוד השפה לעמוד בלעדיו.

כפי שאני מבין אין לנו לעבוד יותר על הנושא 2 שלך עם סגנונות.

newsoftw
17-09-10, 18:28
תודה אדוני להגיב.

אני לא understtand "פשוט להשתמש ב reditect. htaccess מכל הדפים עם קוד השפה לדף בלעדיו"

וגם את נושא סגנונות בשל הסרתי את vbet ואחרי vbet הסרת מפת vBSEO להתחיל לעבוד.

תודה

vBET
20-09-10, 12:42
אני לא מבין את המשפט שלך על מפת האתר.

חוק אשר יפנה את כל דפים מתורגמים לא מתורגם אחד:

RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ $2 [L,QSA]

אנא אמצו אותו מקרה מיוחד שלך לבדוק את זה.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Languages translations supported by vBET 4.10.1