Én ugyanaz a probléma.
Én használni Vbseo 3.5.2 és Sitemap Generator 2,6 beta 2
Sitemap generátor nem működik. Úgy kezdődik, és nem teljes.
Én ugyanaz a probléma.
Én használni Vbseo 3.5.2 és Sitemap Generator 2,6 beta 2
Sitemap generátor nem működik. Úgy kezdődik, és nem teljes.
Vajon generál bármilyen témát linkeket? Ha sok kapcsolat, és sitemap generációs tart sokáig ez még nem elég ideje befejezni. Kérjük, ellenőrizze csinálja tovább, ha megnyomod újra. Ha igen, és teljes a 2 vagy több kérelmet, akkor figyelembe kell vennie, hogy több időt az értékelés.
Ha nem - győződjön meg róla, hogy a kód módosítása szükséges.
Én a "VBSEO sitemap generator v3.0 aranyat". Nincs kód, mint amit említett a címlapon annak vbseo_sitemap.php fájlt.
Van valami kód, mint ez:vbseo_log_entry ("[showthread] forum_id: $ forumid, thread_id: $ threadrow [témaazonosító] Hozzászólások: $ totalposts, oldalak: $ totalpages, nézetek: $ threadrow [Megtekintés] $ előtt");
Kell helyezze be a kódot az első oldalon közel a kódot, kérem?$ Addons = preg_split ('# [\\ r \\ n ]+#', $ vboptions [' vbseo_sm_addons ']);
vbseo_set_sitemap_type ("addon");
foreach ($ addons as $ addon)
if ($ addon & & file_exists (VBSEO_DAT_FOLDER_ADDON. $ addon))
{
vbseo_log_entry ("[addon modul] $ addon", true);
include (VBSEO_DAT_FOLDER_ADDON. $ addon);
}
vbseo_flush_index ();
vbseo_clean_progress ();
if ($ vboptions ['vbseo_sm_ping'])
{
vbseo_sitemap_ping ();
}
vbseo_log_entry (Sitemap jött létre. <a href="index.php"> kattintson ide vissza </ a> ', true);
Épp most küldött egy e-mailt, hogy lépjen kapcsolatba a vbent *** slator.com erről. Köszönjük!
hello,
A megoldás a 3,0 változata sitemap generátor rendben van, de arany kiadás - nem vizsgálták.
Fogom ellenőrizni, hogy
Fejleményeiről, kérem?
ok fogom ellenőrizni, hogy az Ön számára
Ugyanaz velem. A generátor elindul, és jön össze
Az ugyanazon pillanatban kattintson a gombot (így azt hiszem a visszhangoztak eredményt 372 másodperc alatt kell feltétlenül baj) -, majd meghal. Nem XML létre, nincs ping, semmi. php_value max_execution_time értéke 540."[SZAKASZ START] showthread [18,484.1 Kb mem használható] [372.670 s (372670 s)]"
És mellesleg: Felvettem a kapcsolatot a vbseo támogatja ezt. Ők válaszoltak meg:
Úgy hangzik, mint vBET és vbSEO volna némi nézeteltérések ..Eredetileg írta: vbseo Support