Michał Sajnálom, tudom, ez a kód csak a hozzá más nyelveken showthread oldal sitemap, tudod, hogy hol (után vagy előtt, mit), hogy további oldalakon is, mint a forumdisplay, levéltárak és mások?
mert ezek a 2 oldal a legfontosabb, hogy a google könnyebb indexelése a menet listákat, legalábbis annak kellene lennie, beleértve az integráció forumdisplay és archív oldalakat is a sitemap
Utoljára szerkesztette basketmen; 02-10-10 -on 22:46.
Ebben a pillanatban már tesztelt kód csak integrálni téma oldalak, amit úgy, mint a legfontosabb. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a Google index minden oldal egyébként (még ha nem tette sitemap integráció egyáltalán), mert a robot feltérképezi az összes kapcsolatot az oldalakon, és van benne zászlókat linkek lefordított oldalak. Természetesen köztük linkeket sitemap tehet indexelés gyorsabb. Ezért megjelent témákat linkek integráció - szálak gyorsan változik, így gyorsabban mászik hasznos lehet.
Amikor hozzá a kódot az első után a sitemap fájl, kapom a következő hiba közben sitemap generáció
Futás vBET 3.3.6 és 3.5.2 vbseo a 3.8.1 fórumVégzetes hiba: Call to undefined function vbet_vbseo_filter_replace_text () in / home / thespain / public_html / vbseo / includes / functions_vbseo_createurl.php on line 47
vBET tartalmazza a szükséges file-ban init_startup horog:
Úgy tűnik, hogy nem szerepel az Ön esetében a valamilyen oknál fogva. Ebben az esetben kérjük, tegye csak a megfelelően reqiure_once a megváltozott fájl a webhelytérkép generátor. Tedd előtt további magatartási vBET. Kérjük, vegye figyelembe, hogy ez nem tesztelt - így a bölcs, hogy a másolatot a fájlról, mielőtt módosításokat.Code:if ('VBSEO_URI' == $vbulletin->options['vbenterprisetranslator_linkstype']) { require_once(DIR. '/includes/vbenterprisetranslator_functions_vbseo.php'); }
Hurrá kalap Michael, ez volt az emberi hiba a részemről
Én googled a hibát, és megállapította, hogy egy kicsit én át néztem a beállításokat
Soha nem változott a link típust VBSEO_URI
Ha arról, hogy egy legördülő lehetőségek, idióták, mint én, azt nem hagyhatja figyelmen kívül, hogy
Keresztül múltbeli tapasztalatok tudom beállítani a generációs időt a sitemap, hogy egy szép késedelem a sitemap oldalak. Mines meg valami 15 másodperces késleltetéssel.
De Im elégedett a teljes oldalak tíz nyelven
Fórum Kijelző: 2904
Mutasd Téma: 1817821
Összes Indexelt URL: 1823149
Teljes feldolgozási idő: 1,682.58 másodperc
Van ez a kód működik a sitemap 2,6? Köszönöm.
Snake hol talál sitemap generátor 2,6?, Nekem van 2.5 és működik vele.
Mivel megváltozott a kódot, akkor nem dolgozik rendesen.
A számok ne add fel.
Fórum Kijelző: 327
Mutasd Téma: 886054
Mutasd Hozzászólás:
Tagja profilok:
Poll Results:
Blog bejegyzés:
Blog Tags:
Album URL:
Társadalmi csoportok URL:
Tag URL:
Archívum: 169