Fontos: Ez az oldal cookie-kat használ (cookies). A weboldal használatával kikapcsolása nélkül sütik a böngészőben, azt jelenti, hogy egyetért a használat.
Vásároljon most! Jellemzők Letöltések

Keress velünk!

Ha azt szeretné, hogy kezdj el pénzt keresni a pénzt a vBET csatlakoznak a Affiliate Program.
Oldal 1 A 2 12 UtolsóLast
Eredmények 1 a 10 A 12

Téma: Vendég cache probléma

Senior tag

Default Vendég cache probléma

A Michael javaslatára megpróbáltam a vendég cache. És ehhhh, nem tudok még nyitni egy oldalt, amikor ez engedélyezve van. Csak hogy ezt:

Az Internet Explorer nem tudja megjeleníteni a weblapot
    Ember, bárcsak csak egyszer valami működni fog itt.

vBulletin Enterprise Fordító (vBET) személyzet

hello,

vendég cache működik most, de a lehetőség: GZIP HTML kimenet le van tiltva most.
    Ez a probléma kódolást. vendég cache fájlok gziped és amikor megpróbáljuk elolvasni ezt a fájlt - van egy kódolási kérdés.

Megpróbálom megtalálni ezt a kérdést kódolást.

Senior tag

Tud undo amit csináltam én fórumot. Én most küldött 14:00 az én fórumon és 1 itt nincs válasz. Az egész fórum teljes elrontotta most. Nem tudok bejelentkezni az én AKCS, vagy nem olyan mértékkel. Ez nem vicces ************************!!

Quote Eredetileg írta: Taurus View Post
    Tud undo amit csináltam én fórumot. Én most küldött 14:00 az én fórumon és 1 itt nincs válasz. Az egész fórum teljes elrontotta most. Nem tudok bejelentkezni az én AKCS, vagy nem olyan mértékkel. Ez nem vicces ************************!!
    Kérjük, törölje a cookie-kat.

Én tettem egy kérdésem:
    Lehet, hogy ellenőrizze a szerverre SSH egy dolog?
    Kérjük, írja ezt a lekérdezést az Ön SSH: #httpd-t-D DUMP_MODULES
    és próbálja megtalálni deflate_module. Ha nem találja kérem írja ide.

Senior tag

Mi az SSH?

Van egy hozzáférést a szerverhez parancssorból?
    Itt meg tudod változtatni a konfigurációs stb
    Secure Shell - Wikipédia, a szabad enciklopédia

Senior tag

O istenem. Csak felejtsd el mindezt. Nem tudom kezelni ezt a többé. VBET csak egy nagy fejfájást nekem. Semmi sem működik.

cache vendég dolgozik normális - ha gzip le van tiltva, de ha gzip engedélyezett vendégek cache tesz egy jó kép (például index.zip). Akkor nézd meg (fórumok / vbet_guestcache / en).
    Itt van egy probléma kódolás és olvasás ennek a fájlokat. Természetesen meg tudjuk javítani, de szükségem van a segítségedre. (Tudom ellenőrizni, hogy az Ön SSH)

Ha vidám ellenőrizze azt SSH - megpróbálom kijavítani nélkül.

Senior tag

Fogalmam sincs, hogyan kell ellenőrizni SSH ... sorry!

Michał Podbielski (vBET személyzet) vBET's Avatar

Hello - Találtam egy érdekes dolog. Úgy tűnik, a fórum missconfigurated.

Ha kikapcsolja vBulleitn GZIP a AdminCP lehetőség GZIP HTML kimenet akkor a kimenet is tömörített. Láthatjuk itt:
    GZip teszt
    Megjegyzés: ez pontosan írja le vBulletin lehetőség:
    Ha már használja mod_gzip vagy mod_deflate a szerveren, nem teszi lehetővé ezt az opciót.
    Tehát ebben a pillanatban úgy tűnik, hogy van egy ilyen az, mert a kimenet tömörített egyébként. És ez valószínűleg az oka a problémákat vBET vendég cache - ez dupla cipzáras, így böngészők megőrülnek vele.

Amikor BB GZIP van tiltva Vendég cache dolgozik, még mindig van néhány konfliktust, és láthatod, akkor ez a hibaüzenet:
    Code:
    Warning: in_array() [function.in-array.html]: Wrong datatype for second argument in [path]/global.php(400) : eval()'d code on line 796
    Ez a konfliktus a horog global_complete. Elkezdtem keres, amely mod van konfliktus, de akkor csak azt az túl sok ... Mi segítünk neked, amikor meghatározza, hogy mely mod hoz létre a konfliktus. Ehhez meg kell ellenőrizni az összes plugin global_complete horog, és ha használja in_array funkció - akkor tiltsa le, és ellenőrizze, nem hiba továbbra is fennáll. Ha nem, akkor bűnösnek egyet. vBET nincs ilyen funkció a kódot, így más mod is felelős ezért. Ha szeretné, hogy megtalálja - első disable BB GZIP (i hangolt be újra ugyanúgy, ahogy volt, mielőtt). Ezután lehetővé Vendég cache és a megjelenés. A legjobb az, hogy ököllel meg kampó, amely lehet bűnös - kikapcsolni, bekapcsolni Vendég cache, és ha probléma továbbra is fennáll, akkor gyors, tiltsa le Vendég cache (így a felhasználók nem látják ezt a kérdést). A coure már próbálni a böngészőt, ahol nincs bejelentkezve

Ez minden, amit tehetek. Ebben a pillanatban úgy tűnik, hogy problémát okoz rossz vBulletin beállítások - a használt BB GZIP és néhány más is, amit nem engedélyezett a BB dokumentációt.
    Szintén probléma Vendég gyorsítótárral, és tiltsa le BB GZIP kapcsolódik valamilyen mod konfliktus. Nem vagyunk felelősek kódot más modok. Szívesen segít, de kérjük először melyik mod okozza a konfliktust. Ez is lehet nem ellentétes, hanem egyszerűen csak hiba az a másik mod, de amikor Vendég cache be van kapcsolva, akkor ez a hiba jön a kimeneti helyett hiba fájl (spekuláció). Egyébként - ez meg kell határozni, és mivel ez okozza a többi mod nem vagyunk felelősek ezért. Már töltenek sok időt ebben a kérdésben, amely úgy tűnik, hogy csak rossz beállítása a szerveren, és remélem, értitek, hogy miért, először kérjük, hogy melyik mod teremt konfliktus fórumon, amely több tucat mod.

Tudomásul veszem, hogy az Ön számára az lenne a legjobb, ha mindent megteszünk, de remélem, hogy azt is megértik, hogy mi vBET támogatás nem az összes lehetséges mods és szerver konfiguráció támogatja. Tehát, ha szeretnénk használni Vendég gyorsítótár van, hogy elõször is konfigurálni megfelelően a szerveren (csak egy GZIP - BB vagy külső, nem stand). És találni, amely mod okoz hibaüzenetet (BB GZIP ki, Vendég cache) - nézzük meg ott, hogy segítsen, ha megállapítsa, melyik a bűnös.

Kérjük, adja meg visszajelzést.
    Utoljára szerkesztette vBET; 02-09-10 -on 23:29.

Oldal 1 A 2 12 UtolsóLast

A téma címkéi

Hozzászólás szabályai

• Ön nem indíthatsz új témákat
  • Ön nem post válaszok
  • Ön nem csatolhatsz
  • Ön nem módosíthatod a hozzászólásaidat
  •