Fontos: Ez az oldal cookie-kat használ (cookies). A weboldal használatával kikapcsolása nélkül sütik a böngészőben, azt jelenti, hogy egyetért a használat.
Vásároljon most! Jellemzők Letöltések

Keress velünk!

Ha azt szeretné, hogy kezdj el pénzt keresni a pénzt a vBET csatlakoznak a Affiliate Program.
Oldal 4 A 5 FirstElső ... 2345 UtolsóLast
Eredmények 31 a 40 A 43

Téma: vBET 3.3.4 megjelent

Tag

Quote Eredetileg írta: Taurus View Post
    Igen, tudom, ez. Nagyon remélem, Michael rendezheti ezt.
    Nem probs. Én csak arra utal, mert amikor befut egy hasonló probléma, tegnap, én fogadták csend van. Azt hiszem, a közösség tagjai segítik egymást? Én személy szerint nem próbálja jelentős frissítést ha tudnám támogatás nem lesz elérhető a következő 6 vagy 8 óra vagy több.

Senior tag

Köszönöm Steve ember! Nagyra értékelem!

Michał Podbielski (vBET személyzet) vBET's Avatar

Quote Eredetileg írta: Taurus View Post
    Én sürgősen segítségre van szüksége. A felújítás után már ezt a hibát a tetején a fórumban:

Figyelem: array_merge () [function.array-merge]: Argument # 1 nem tömb [elérési út] / global.php (400): eval () 'd code on line 1153

Az egész fórum teljesen elrontotta. Valamilyen oknál fogva ez csak akkor történik, ha nem bejelentkezve Így a vendégek rendelkezésére. Ha bejelentkezett, minden rendben van.

EDIT: OK rájöttem, hogy miután letiltotta a használata "Full File Cache A vendég (BETA!)" minden rendben van. Tehát kell lennie valami baj van. (És én CHMOD 777-R vbet_guestcache)
    Kérjük, nyissa meg az új téma ezen a Bug Reports. Mi lesz kezelni ezt ott.

Quote Eredetileg írta: steve View Post
    Ok, szükségem volt, hogy elnyomja PHP hiba, a cache-ben ellenőrzése a fájl kor fájlok nem létezett, és felbassza ki. A fájl cache van egy félelmetes Továbbá, ha tudod használni, akkor nem bántam meg.
    Ez célja - nem ellenőrzi nem fájl létezik, a felesleges IO műveletek. Szerint a PHP kézikönyv (PHP: filemtime - Manual) Funkció filemtime false, hogy nem a meglévő fájlokat. Mi nem volt tudomása az esetleges hibaüzenetek - megfelelő manuális ezt a funkciót nem küld semmilyen hibát, ha a nem létező fájlt. Kérem, nyissa meg az új szál Troubleshoting vagy Hibajelentések az, hogy a példa a hibaüzenetek?

Az összes - kérjük, ne kezelje ezt a téma egyetlen hely, erről vBET változata. A bajok és hibák - kérjük, írjon a megfelelő részekben. Mi nem lesz képes kezelni a problémákat, ha ezek itt lesz.

Tag

Text automatically translated from: Vietnamese to: Hungarian
    Translated text
    Frissítettem a 3.3.4-ig a 2 nap. Az első link a google submited nem annyira, mint minden nap, és ma láttam csökken. Nem értem, miért ellenére új témát, és még mindig növekszik rendesen. Ki olyan, mint én?
    Én zuhant a 145.000 a 139.000 linkek a Google
    Original text

Quote Eredetileg írta: haiduongbk View Post
    Translated text
    Frissítettem a 3.3.4-ig a 2 nap. Az első link a google submited nem annyira, mint minden nap, és ma láttam csökken. Nem értem, miért ellenére új témát, és még mindig növekszik rendesen. Ki olyan, mint én?
    Én zuhant a 145.000 a 139.000 linkek a Google
    Original text

Csak azért meg lehetne tenni a vBET (de nem ilyen rövid idő), ha néhány lefordított oldalak nem generál. Ha úgy találja, hogy néhány oldal nem elérhető - kérjük, vegye figyelembe, hogy nekünk. Megtalálható a webmester eszközök.

Tag

Translated text
    Köszönet Michal. Fogom követni több időt. és megtanulják az ok.
    Original text

Quote Eredetileg írta: haiduongbk View Post
    Translated text
    Köszönet Michal. Fogom követni több időt. és megtanulják az ok.
    Original text
    Többnyire közös, hogy az emberek elfelejtették, hogy a változtatásokat a robots.txt 2-3 hónappal korábban (igen Google reagál az ilyen időben - lehet gyorsabb, ha szuper magas Page Rank). Néha az emberek néznek eredményeket Google keresés - ahol csak akkor jelenik meg közelíteni száma indexelt oldalak, nem az igazi. Így közelítés lehet változtatni a jobbat, és ez nem jelenti azt, hogy bármelyik oldal el volt távolítva az index. Szintén - Google óriási és sok adatbázisok időről időre frissülnek, replikált és így tovább - ez lehet csak hatással működő Google adatbázis algoritmusok. Szintén Google változik ez indexelési algoritmusok és, azaz lehetséges, hogy néhány már indexelt oldalak most tekinthetők kettős tartalmat (azaz a legtöbb tagja az oldalak 99%-ban ugyanaz), és eltávolítják indexek.

Mindaddig, amíg nem látsz sok hibát a webmester eszközök segítségével feltételezhető, hogy ez csak a Google hogyan működik. De ha látsz hibákat -, akkor az Ön oldalán, majd meg kell reagálni.

Senior tag

Quote Eredetileg írta: vBET View Post
    Nem lehet olyan dolog, mint a negatív teljesítmény hatása miatt file cache. Ez azért van, mert fájl cache nem nő ... Hozunk létre külön fájl minden kérés URL-t. Tehát minden egyes cache fájlt egyszerűen statikus HTML fájlt (cache kimenet igény szerint). Ha a szerver cache egyre vBET egyszerűen létrehoz több és több fájlokat. Tehát minden alkalommal, amikor ilyen fájl olvasható:
    1. Ez csak olvasható eredmény az adott URL
    2. Azt még nem olvasta a memóriában - egyszerűen stream, hogy kliens PHP függvény: readfile

Mert, hogy még ha az eredmény az oldal nagyon nagy - tehát cache fájlt is nagy, akkor nem lesz negatív hatása a teljesítmény, mert csak ez az egy stream file elolvasás nélkül az egész a memóriába. Tehát látni fogja előnyeit nem hátrányait.
    Hrmm, szeretem az ötlet cache lefordított adatokat, de nem lenne hatékonyabb, ha használt valami hasonló memcache? Ahelyett, hogy adatokat olvas a lemezről lenne olvasni a memóriából.

Quote Eredetileg írta: tavenger5 View Post
    Hrmm, szeretem az ötlet cache lefordított adatokat, de nem lenne hatékonyabb, ha használt valami hasonló memcache? Ahelyett, hogy adatokat olvas a lemezről lenne olvasni a memóriából.
    Támogatása a meglévő cache könyvtárak a ki TODO listán. Továbbá, a teljes fájl cache a vendégek is igazán nagy nagy fórumokon. Túl nagy ahhoz, hogy tartsa teljes mértékben a memóriában - megnézzük a megoldásokat, amelyek lehetővé teszik, hogy összekapcsolják előnyeit tartása cache memória és a lemez.

Oldal 4 A 5 FirstElső ... 2345 UtolsóLast

A téma címkéi

Hozzászólás szabályai

• Ön nem indíthatsz új témákat
  • Ön nem post válaszok
  • Ön nem csatolhatsz
  • Ön nem módosíthatod a hozzászólásaidat
  •