Fontos: Ez az oldal cookie-kat használ (cookies). A weboldal használatával kikapcsolása nélkül sütik a böngészőben, azt jelenti, hogy egyetért a használat.
Vásároljon most! Jellemzők Letöltések

Keress velünk!

Ha azt szeretné, hogy kezdj el pénzt keresni a pénzt a vBET csatlakoznak a Affiliate Program.
Oldal 2 A 2 FirstElső 12
Eredmények 11 a 13 A 13

Téma: Problémák a 3.1.0 most vettem!

Michał Podbielski (vBET személyzet) vBET's Avatar

Quote Eredetileg írta: Cybershaolin View Post
    Vizsgálat a fórum helyben azt önmagában, hogy nem mutatják senkinek!
    Ez nagy

Mint mondtam, nem vagyok képes látni opciók vBET Fő az én admincp vizsgálata során azt a helyi fórumon. Mintegy teszed a hack én élő fórumot, illetve nem tudom már, mit fogok csinálni ez, mert én nem igazán értékelni, hogy milyen válaszokat kaptam itt.
    Ismét a válasz - én kezelni ezt. Kérjük PM nekem minden részletet, és nem kell beállítani, hogy a valós fórum előtt csak PM nekem hozzáférési adatait a teszt fórumon
    Sajnálom, hogy nem értékelik a választ, amit segít ezen a módon. Sajnos nem tudom mi az oka ennek a kérdésnek, és én hozzá kell férniük, hogy képes vizsgálni, hogy az Ön és megoldja Önnek. Elnézést a bajok és a vár a PM a részleteket.

Lehetősége nélkül, hogy ellenőrizze azt, a mi csak tanácsot most ismét - győződjön meg róla, hogy van internet-hozzáféréssel. És akkor értem a szerver. Tudom, hogy a számítógép rendelkezik hozzáféréssel, de úgy tűnik, mintha a szerver blokkolja a kommunikációt kívül szót. Más oka lehet, hogy nincs telepítve CURL php könyvtár. Nem tudom, semmi több lehetősége nélkül, hogy ellenőrizze azt.
    Utoljára szerkesztette vBET; 06-11-09 -on 02:28.

lol ez nem lehetséges, hogy jelentkezzen be egy helyi fórumon (mint a EasyPHP, XAMPP, vagy bármi, a helyi IP-k), azaz:

hxxp: / / 127.0.0.1/forum/index.php.). Azt tudni kell róla. De egyébként is, felejtsd el. Nem kell többé.

Kaptam választ a többi cucc meg, Nevermind.

Michał Podbielski (vBET személyzet) vBET's Avatar

lol ez nem lehetséges, hogy jelentkezzen be egy helyi fórumon (mint a EasyPHP, XAMPP, vagy bármi, a helyi IP-k), azaz:

hxxp: / / 127.0.0.1/forum/index.php.). Azt tudni kell róla. De egyébként is, felejtsd el. Nem kell többé.

Kaptam választ a többi cucc meg, Nevermind.
    Ez, ha a saját IP WAN (nem csak a LAN). 127.0.0.1 ez ugyanaz, mint a localhost és ez azt jelenti, hogy csatlakozni kíván a tényleges gép. De még mindig a saját IP-címét. És még ha csak a helyi hálózaton, akkor is be a teszt fórum ugyanazon a gépen, ahol van igazi fórum. Szerint vBulletin licensz van joga meghatározni, fórum testvb könyvtárat, de nem szabad rendelkezésre nyilvánosság elől.

Abban az esetben, bármely jövőbeli kérdések csak írni. Azért vagyunk itt, hogy segítsen

Oldal 2 A 2 FirstElső 12

A téma címkéi

Hozzászólás szabályai

• Ön nem indíthatsz új témákat
  • Ön nem post válaszok
  • Ön nem csatolhatsz
  • Ön nem módosíthatod a hozzászólásaidat
  •