Važno: Ova stranica koristi cookies (cookies). Korištenjem ove web stranice bez isključivanja kolačiće u pregledniku, znači da ste suglasni za to koristi.
Kupi! Značajke Preuzimanja

Zaradite s nama!

Ako želite početi zarađivati novac s vBET pridružiti Partnerski program.
Stranica 2 od 2 FirstPrvi 12
Rezultati 11 na 13 od 13

Thread: Problemi s 3.1.0 upravo kupili!

Michał Podbielski (vBET Djelatnici) vBET's Avatar
    Registracija
    Listopada 2009

Quote Originally Posted by Cybershaolin View Post
    Testiranje forum lokalno znači sama po sebi da nije pokazati nikome!
    To je velik

Kao što sam rekao, nisam u mogućnosti vidjeti mogućnosti vBet Glavni u mom admincp kad je testiranje na moje lokalno forumu. O stavljajuci svoje hack na moj live forumu, te ne znam više što ću učiniti s tim jer nisam stvarno poštovati vrstu odgovore koje mi je dao ovdje.
    Ponovno je odgovor - ja ću nositi ovaj. Molimo PM me sve detalje i ne morate ga postaviti na pravi forum prije samo mi PM pristup pojedinosti vašeg testa odbora
    Žao mi vas ne cijenimo odgovor da ću vam pomoći na ovaj način. Nažalost, ne znam što je razlog ovog problema, a ja ne trebaju pristup biti u mogućnosti to istražiti za vas i to riješiti za Vas. Ispričavamo se za nevolje i čekati PM s detaljima.

Bez mogućnost da se ček, naš jedini savjet za sada je opet - pobrinite se da imate pristup internetu. I vi mislim poslužitelju. Znam da je vaše računalo ima pristup, ali čini se kao vaš poslužitelj je blokiran za komunikaciju s vanjskim riječi. Drugi razlog može biti da nemate instaliran Curl PHP biblioteka. Ne mogu reći ništa više, bez mogućnosti da check it out.
    Zadnji uredio vBET; 06-11-09 na 02:28.

Član
    Registracija
    Listopada 2009

lol ovo nije moguće prijaviti u lokalni forum (kao što je korištenje easyphp, XAMPP ili što god, s lokalnim IP-a), odnosno:

hxxp: / / 127.0.0.1/forum/index.php).. Vi bi trebali znati o tome. Ali svejedno, zaboraviti o tome. Ja to ne treba više.

JA je dobio moj odgovor o drugim stvarima, tako, Nevermind.

Michał Podbielski (vBET Djelatnici) vBET's Avatar
    Registracija
    Listopada 2009

lol ovo nije moguće prijaviti u lokalni forum (kao što je korištenje easyphp, XAMPP ili što god, s lokalnim IP-a), odnosno:

hxxp: / / 127.0.0.1/forum/index.php).. Vi bi trebali znati o tome. Ali svejedno, zaboraviti o tome. Ja to ne treba više.

JA je dobio moj odgovor o drugim stvarima, tako, Nevermind.
    To je, ako imate svoj vlastiti IP WAN (ne samo LAN). 127.0.0.1 to je isto kao i localhost i to znači da se želite povezati sa stvarnim stroj. No, još uvijek imate svoju IP adresu. Pa čak i ako je samo u lokalnoj mreži, još uvijek možete postaviti forum test na istom stroju gdje ste pravi forum. Prema vBulletin licence koju ima pravo postaviti takav forum u testvb imeniku, ali to ne mora biti dostupan za javno pogled.

U slučaju da u svim budućim pitanjima samo pisati. Mi smo ovdje da vam pomoći

Stranica 2 od 2 FirstPrvi 12

Igre bez granica

Knjiženje dozvole

• Vas ne smiju postavljati nove teme
  • Vas ne smiju odgovarati na postove
  • Vas ne smiju slati privitke
  • Vas ne smiju urediti svoje postove
  •