Fontos: Ez az oldal cookie-kat használ (cookies). A weboldal használatával kikapcsolása nélkül sütik a böngészőben, azt jelenti, hogy egyetért a használat.
Vásároljon most! Jellemzők Letöltések

Keress velünk!

Ha azt szeretné, hogy kezdj el pénzt keresni a pénzt a vBET csatlakoznak a Affiliate Program.
Eredmények 1 a 5 A 5

Téma: Set Fórum Nyelv - Minden fórum vagy meghatározott

Junior Member

Default Set Fórum Nyelv - Minden fórum vagy meghatározott

Én az én fórumok és im biztos sok mások ott konkrét nemzetközi Fórumok al kategóriában szereti a spanyol, német stb.

Ahogy fórumok fő nyelve az angol, amikor látom ezeket a szakaszokat, és kattintson lefordítani angolra, semmi sem történik, mint a szkript feltételezi, hogy kéne visszaállítani a a fórumok alapértelmezett nyelv és a szöveg jelenik meg az angol már?

Ezért lenne jó, hogy van egy lehetőség, ahol minden fórumon van beállítva az alapértelmezett nyelv, kivéve, ha meghatározott, és azt a lehetőséget, hogy hozzanak, amelyek fórum szakaszok használatát, milyen nyelven, így lefordítani e szakaszok a anyanyelvén.

Tudom magamnak, hogy ez is segít moderatoring a nem angol nyelvű fórumok.

Michał Podbielski (vBET személyzet) vBET's Avatar

Kérjük, erősítse meg az, amit gondolsz. További konfigurációs fórum, ahol meg lehet mondani, hogy nincs egy alapértelmezett nyelv a fórumon, de bizonyos részek egy nyelven és néhány különböző. Mutatva fórumok ids minden nyelven. Ez helyes?

Junior Member

Igen társ, hogy helyes így például:

Fórum
    -Hírek, Közlemények (használja az alapértelmezett nyelv beállítása pl. angol)
    -Általános társalgó (használja az alapértelmezett nyelv beállítása pl. angol)

International Discussion
    -Spanyol (set spanyol alapértelmezett nyelv)
    Német (set német alapértelmezett nyelv)
    -Francia (set francia alapértelmezett nyelv)

Ez egészül ki, mint egy beállítást a fórum kategória, mint a beállítást úgy, hogy vagy az alapértelmezett nyelvi beállítás, vagy válassza ki a nyelvet a legördülő listából.

OK - így tudjuk, mire van szükség.

Látom kérdés - fordítása elrendezés (lehetőségek, kommunikál stb.) Pontosabban - ha valaki megy részt Spanisch, akkor vBET majd fenyegetést mindent, mint a spanyol. A probléma akkor kezdődik, amikor valaki angol grafikus és megy a spanyol részt. Akkor GUI az angol, az üzenetek spanyol és fordítás sikertelen lesz a GUI.

Kérjük, vegye figyelembe - Én nem igazán működik fórum, mint jellemző, így talán hiányzik valami. Meg tudná mondani nekem, hogy vBulletin automatikusan mondatok a spanyol, ha valaki a spanyol al-fórum, és amikor visszatér, hogy néhány angol részt, akkor GUI automatikusan megy az angol?
    Csak csoda, hogy már benne vagy mi kell kezelni valamilyen módon.

A legegyszerűbb megoldás, ha csak a jelet az összes üzenet azoktól Alfórumok szerint lang Látom még kérdések:
    - Megjelenítve főoldalon (ha menet címek minden nyelven látható és a nem langtitle bbcode, amely lehetővé tenné annak megállapítását, hogy az átalakításra szükség van)
    - RSS csatorna

Én is ezt szem előtt, és hagyjuk, hogy növekszik. Azt is trükkös, de használható sok más fórum. Felhívjuk figyelmét, hogy jelen pillanatban ez nem prioritás. Valószínűleg azt fogja gondolni, hogy intenzívebben, amikor integrálni vBET a vBulletin mondatok rendszer - ez megoldani, legalább első kérdés.

Ez valóban ugyanezt a kérést, mint itt: http://www.vbenterprisetranslator.co...html # post10157

Van más megoldás, amely tartalmazza ezt szüksége - ez az, amiért itt javasolt visszautasította. Kérjük, olvassa el itt: http://www.vbenterprisetranslator.co...html # post10157 a részletekért, hogyan lesz megoldva. A rövid szavak - egész fórum lesz egy alapértelmezett nyelv, a robot, majd jelöljük ki az összes régi üzenetek segítségével nyelv automatikus érzékelése. Ez a módja annak, fórumok, amely szakaszok különböző nyelveken képes lesz használni vBET - az összes üzenetet lesz lefordítva, valamint a felhasználók képes lesz arra, hogy írjanak bármilyen nyelven, bármilyen helyen.

A téma címkéi

Hozzászólás szabályai

• Ön nem indíthatsz új témákat
  • Ön nem post válaszok
  • Ön nem csatolhatsz
  • Ön nem módosíthatod a hozzászólásaidat
  •