Fontos: Ez az oldal cookie-kat használ (cookies). A weboldal használatával kikapcsolása nélkül sütik a böngészőben, azt jelenti, hogy egyetért a használat.
Vásároljon most! Jellemzők Letöltések

Keress velünk!

Ha azt szeretné, hogy kezdj el pénzt keresni a pénzt a vBET csatlakoznak a Affiliate Program.
Oldal 1 A 2 12 UtolsóLast
Eredmények 1 a 10 A 15

Téma: Problémák a vBET (vBadvanced / Üres oldalak)

Junior Member

Default Problémák a vBET (vBadvanced / Üres oldalak)

Ok,

Im már komoly problémák telepítése mod.

Im nem egy kezdő, amikor a telepítés mods, és írtam saját mod, de ez megszakadt valami.

Én követtem a vezető újra és olvassa el a GYIK, de nem úgy tűnik, hogy megtudja, miért honlap nem működik megfelelően.

Telepítettem a mod-ra cardshare.tv

Én vBadvanced beállítás gyökér
    . Htaccess a / root átirányítása a nem www www

Én vBulletin beépíthető / forum

Im is fut vbseo és oldaltérkép

Én szerkesztette a fájlokat és a. Htaccess kért, az oldal majd semmed kell dolgozni,

de mentem megtekinteni egy szál, és én csak kap egy üres oldal.

Azt is ellenőrizni fog csak azért www, és kaptam egy üres oldalt.
    Aztán fel a. Htaccess szerkesztett a / root. Htaccess

ez a fix az üres oldal, de ha rákattint fordítani, ez működött, de hozzá fórumon az url, annak ellenére, hogy nem törte bármit, csak úgy tűnik, egy kicsit furcsa?

Aztán engedélyezve a zászlókat a fórumon, ezek azt mutatják, bírság / fórum, de én kellett másolni a képeket mappát a / root, és módosítsa a beállításokat az egyéni és manuálisan hozzáadni a varible e mutatni a vbadvanced oldalon.

így látható im miután néhány kérdést.
    Én is próbáltam letiltani a plugin, hogy az oldal működik, de még mindig ugyanaz, így fogok vissza kell mennie, és visszavonni saját szerkesztések.

Nagyon remélem, hogy valaki jobban megvilágító én kérdésekben, mint hallottam, sok jó dolog ez a mod, és nagyon szeretnénk, ha használja.

Junior Member

OK,

A több bütykölés már sikerült az első oldalon (vbadvanced) fordítás, a szálak fordítása, így a legtöbb problémát is kijavít.

Azonban az egyetlen dolog, bár továbbra is fontos kérdés.

Alapértelmezett nyelv működik, ahogy kellene

De

Ha rákattint lefordítani a honlapon és kattintson a fórumok, akkor átirányítja a honlapra.

Ha a fórum index és rákattint lefordítani, akkor átirányítja a honlapra.

Ha a fórum index és goto egy szál, és kattintson lefordítani, akkor átirányítja a honlapra.

De Ha rákattint egy szál a honlapján (vbadvanced) fog fordítani.

Ez is problémás a / root. Htaccess beállítások, de megpróbáltam szerkesztési őket, de aztán csak kap egy üres honlapján.
    Utoljára szerkesztette contemptx; 20-04-10 -on 16:57.

Junior Member

Ez az én. Htaccess található / forum

Code:
    # Comment the following line (add '#' at the beginning)
    # to disable mod_rewrite functions.
    # Please note: you still need to disable the hack in
    # the vBSEO control panel to stop url rewrites.
    RewriteEngine On

# Some servers require the Rewritebase directive to be
    # enabled (remove '#' at the beginning to activate)
    # Please note: when enabled, you must include the path
    # to your root vB folder (i.e. RewriteBase /forums/)

#RewriteBase /forum/

RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.cardshare\.tv
    RewriteRule (.*) http://www.cardshare.tv/forum/$1 [L,R=301]

RewriteRule ^((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]

#RULES for SEO translation links with vBSEO (have to be included before all rules to vbseo.php)
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/ [L,QSA]
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/$2 [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap/|cron)
    RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
    RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|cron|vbseo_sitemap)
    RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbseo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !/(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
    RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L,QSA]

Junior Member

Elfelejtettem megemlíteni, im a következő verziók:

vBET: 3.3.2 (vásárolt ma)
    vBulletin: 3.8.0
    vbSEO: 3.3.0

Junior Member

Woo Hoo! - Javítva.

Ez jött le a vBET beállítások.

Törölve: Fórum könyvtár: / forum
    Set: Fórum fő domain: CardSharing Card Sharing Fórum Szerverek CCcam Newcamd GBox Dreambox

Most már úgy tűnik, hogy jól fut, azt fogja nyomon követni a Sitemaps és nézze meg, hogyan mennek a dolgok.

Junior Member

Frissítés:

sitemap bővült több mint 1.5million url, tudatja Önnel, hogy hogyan jut, amikor a sitemap a benyújtott jövő.

Épp most észrevettem egy felhasználó kiküldetés, amely úgy tűnik, egy kicsit furcsa?

Helló helló! - CardSharing Card Sharing Fórum Szerverek CCcam Newcamd GBox Dreambox

Ő kiküldetés angolul, vagy úgy tűnik, azonban a bemutató őt kiküldő nem angol, és megmutatja, hogy fordítása angolra?

Tag

haver Remélem Érted jöttem ki .. Vajon személyzet nem válaszolt itt?

Michał Podbielski (vBET személyzet) vBET's Avatar

Quote Eredetileg írta: hotslot View Post
    haver Remélem Érted jöttem ki .. Vajon személyzet nem válaszolt itt?
    Kérjük, vegye figyelembe, hogy a termék által használt ügyfelek a világ minden tájáról. Mi lehet nagy idő különbség. Ha azt szeretnénk választ a kérdésére csak nyitott bármilyen témát szeretne ezen a fórumon. Köszönöm

Quote Eredetileg írta: contemptx View Post
    Woo Hoo! - Javítva.

Ez jött le a vBET beállítások.

Törölve: Fórum könyvtár: / forum
    Set: Fórum fő domain: CardSharing Card Sharing Fórum Szerverek CCcam Newcamd GBox Dreambox

Most már úgy tűnik, hogy jól fut, azt fogja nyomon követni a Sitemaps és nézze meg, hogyan mennek a dolgok.

Quote Eredetileg írta: contemptx View Post
    Épp most észrevettem egy felhasználó kiküldetés, amely úgy tűnik, egy kicsit furcsa?

Helló helló! - CardSharing Card Sharing Fórum Szerverek CCcam Newcamd GBox Dreambox

Ő kiküldetés angolul, vagy úgy tűnik, azonban a bemutató őt kiküldő nem angol, és megmutatja, hogy fordítása angolra?
    Igen - van lang bbcode használják tévesen - csak szerkesztés után, és távolítsa el lang bbcode. Valószínűleg ez a happed azért, mert a felhasználó nem megfelelő alapértelmezett nyelv beállítása a saját felhasználói CP.

Felhívjuk figyelmét, hogy vBET több lehetőséget hogyan is üzenetet nyelvet:
    - Kézzel hozzáadásával lang bbcode
    - Automatikusan beállításával a felhasználó alapértelmezett nyelve a felhasználó CP
    - Automatikusan az automatikus nyelvfelismerés (be kell kapcsolni azt a Google beállítások szakasz)

A ki fórumok mi használ az utolsót, mert akadályozza meg a felhasználó rossz beállításokat. Ebben a stratégia minden alkalommal, amikor új üzenet érkezik a Google kérdezték, hogy a nyelvi és vBET automatikusan jelzi üzenet nyelvet (ha a Google biztosan elég - is beállítható).

Oldal 1 A 2 12 UtolsóLast

A téma címkéi

Hozzászólás szabályai

• Ön nem indíthatsz új témákat
  • Ön nem post válaszok
  • Ön nem csatolhatsz
  • Ön nem módosíthatod a hozzászólásaidat
  •