Svarbus: Šis puslapis naudoja slapukus (cookies). Naudojant šią svetainę neišjungiant slapukus naršyklėje, reiškia, kad jūs sutinkate naudoti.
Pirkti dabar! Savybės Siuntiniai

Uždirbti su mumis!

Jei norite pradėti uždirbti pinigus su vBET prisijungti prie Partnerių programa.
Pradžia 12 12 PaskutinisLast
Rezultatai 1 į 1015

Tema: Problemos su vBet (vBadvanced / tušti puslapiai)

Junior Member
    Prisiregistravo
    Nov 2009

Default Problemos su vBet (vBadvanced / tušti puslapiai)

Ok,

MP turi tam tikrų rimtų problemų diegiant Šis mod.

Im ne naujokas, kai kalbama įdiegti mados ir aš parašiau užsakymą mados, bet tai yra skaldytų kažką.

Turiu laikytis vadovą ir perskaityti DUK, bet, atrodo, negalime sužinoti, kodėl mano svetainę nebėra darbo teisingai.

Aš įdiegiau mod ant cardshare.tv

Turiu vBadvanced setup root
    / Root. Htaccess nukreipiant nuo ne-www į www

Turiu vBulletin įdiegta į / Forumas

Jiems taip pat veikia vBSEO & Struktūra

Redaguoti failus ir. Htaccess, kaip reikalaujama, svetainė tada semmed dirbti,

, tačiau nuėjau peržiūrėti temoje ir aš tiesiog gauti tuščią puslapį.

Aš taip pat patikrinti, tiesiog eikite į www, ir aš turiu tik tuščią puslapį.
    Tada aš įdėti. Htaccess redagavo į / root. Htaccess

Šios fiksuotų tuščią puslapį, tačiau kai paspaudžiate išversti, tai dirbo, bet pridėta į URL forumas, nors nenutraukė nieko, tik atrodo šiek tiek keista?

Tada aš vėliavos forume / Forumas baudą tais duomenimis, bet aš turėjau kopijuoti vaizdus aplanke mano / root ir pakeiskite nustatymus pagal užsakymą, ir rankiniu būdu įtraukti šį varible parodyti vbadvanced puslapyje.

taip, kaip jūs galite pamatyti Im turintys keletą klausimų.
    Aš taip pat bandė išjungti įjungti gauti svetainė veikia tinkamai, tačiau jos vis dar tos pačios, todėl aš grįžti ir atšaukti mano keitimus.

Aš tikrai tikiuosi, kad kas nors galėtų mesti šiek tiek šviesos į mano klausimus, kaip aš girdėjau daug gerų dalykų apie šį mod ir tikrai norėčiau gauti jį naudojant.

Junior Member
    Prisiregistravo
    Nov 2009

Gerai,

Po daugiau skardinimo man pavyko gauti tituliniame puslapyje (vbadvanced) vertimas, temas versti, todėl dauguma klausimų yra pastovios.

Tačiau vienintelis dalykas, nors vis dar svarbus klausimas.

Įprasta kalba veikia kaip turėtų

Tačiau

Jei spustelėsite išversti pradiniame puslapyje ir tada spustelėkite forumuose, esate nukreipiamas į pagrindinį puslapį.

Jei esate forumuose indeksas ir spustelėkite versti, esate nukreipiamas į pagrindinį puslapį.

Jei esate Forumai indekso ir pradziu siūlai ir spustelėkite versti, esate nukreipiamas į pagrindinį puslapį.

Bet jei paspausite siūlai iš tinklalapio (vbadvanced), tai bus išversti.

Tai turi būti / root klausimas. Htaccess nustatymus, tačiau aš bandė redaguoti juos, bet tada aš tiesiog gauti tuščią pagrindinį puslapį.
    Paskutinį kartą redagavo contemptx; 20-04-10 prie 16:57.

Junior Member
    Prisiregistravo
    Nov 2009

Tai yra mano. Htaccess įsikūręs / Forumas

Code:
    # Comment the following line (add '#' at the beginning)
    # to disable mod_rewrite functions.
    # Please note: you still need to disable the hack in
    # the vBSEO control panel to stop url rewrites.
    RewriteEngine On

# Some servers require the Rewritebase directive to be
    # enabled (remove '#' at the beginning to activate)
    # Please note: when enabled, you must include the path
    # to your root vB folder (i.e. RewriteBase /forums/)

#RewriteBase /forum/

RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.cardshare\.tv
    RewriteRule (.*) http://www.cardshare.tv/forum/$1 [L,R=301]

RewriteRule ^((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]

#RULES for SEO translation links with vBSEO (have to be included before all rules to vbseo.php)
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/ [L,QSA]
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/$2 [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap/|cron)
    RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
    RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|cron|vbseo_sitemap)
    RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbseo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !/(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
    RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L,QSA]

Junior Member
    Prisiregistravo
    Nov 2009

Aš pamiršau paminėti im naudojant šių versijų:

vBet: 3.3.2 (nupirktas šiandien)
    Diskutuok.lt diskusijos: 3.8.0
    vBSEO: 3.3.0

Junior Member
    Prisiregistravo
    Nov 2009

Woo Hoo! - Fiksuotas.

Jis atėjo į vBet Nustatymai.

Pašalinta: Forumas kataloge: / Forumas
    Nustatyti: Forumas pagrindinio domeno: CardSharing kortelė Bendras Forumas Serveriai CCcam Newcamd GBox Dreambox

Dabar viskas atrodo veikia puikiai, aš stebės Mano Sitemap ir pamatyti, kaip viskas vyks.

Junior Member
    Prisiregistravo
    Nov 2009

Atnaujinti:

Svetainės medis išplėtė URL per 1.5million, leis jums žinoti, kaip tai pasireiškia, kai Sitemap pateikti kitą.

Aš ką tik pastebėjau, kad vartotojo komandiravimo, kuris atrodo šiek tiek keista?

Hello hello! - CardSharing Card Bendras Forumas Serveriai CCcam Newcamd GBox Dreambox

jis paskyrimo į anglų ar taip atrodo, tačiau jos rodo jį skelbti ne anglų kalba ir rodo, jį verčiant į anglų kalbą?

miestietis Tikiuosi, kad Jūs gaunate, tai suprato, .. Ar darbuotojai negali atsakyti aplink čia?

Michal Podbielski (vBET Personalas) vBET's Avatar
    Prisiregistravo
    Aug 2009

Quote Originally Posted by hotslot View Post
    miestietis Tikiuosi, kad Jūs gaunate, tai suprato, .. Ar darbuotojai negali atsakyti aplink čia?
    Atkreipkite dėmesį, kad mūsų produktas yra naudojamas klientams iš viso pasaulio. Mes gali turėti didelių laiko skirtumus. Jei norite atsakyti į jūsų klausimą, tiesiog atidarykite bet siūlai norite šiame forume. Ačiū

Prisiregistravo
    Aug 2009

Quote Originally Posted by contemptx View Post
    Woo Hoo! - Fiksuotas.

Jis atėjo į vBet Nustatymai.

Pašalinta: Forumas kataloge: / Forumas
    Nustatyti: Forumas pagrindinio domeno: CardSharing kortelė Bendras Forumas Serveriai CCcam Newcamd GBox Dreambox

Dabar viskas atrodo veikia puikiai, aš stebės Mano Sitemap ir pamatyti, kaip viskas vyks.

Prisiregistravo
    Aug 2009

Quote Originally Posted by contemptx View Post
    Aš ką tik pastebėjau, kad vartotojo komandiravimo, kuris atrodo šiek tiek keista?

Hello hello! - CardSharing Card Bendras Forumas Serveriai CCcam Newcamd GBox Dreambox

jis paskyrimo į anglų ar taip atrodo, tačiau jos rodo jį skelbti ne anglų kalba ir rodo, jį verčiant į anglų kalbą?
    Taip - yra lang bbcode naudojamas neteisingai - tiesiog redaguoti pranešimą ir pašalinti lang bbcode. Greičiausiai tai happed nes vartotojo neteisingai nustatyta numatytoji kalba, savo Vartotojo KP.

Atkreipkite dėmesį, kad vBET yra kelios galimybės, kaip ženklas pranešimą kalbą:
    - Rankiniu būdu, pridedant lang BBCode
    - Automatiškai nustatyti vartotojo numatytąją kalbą Vartotojo KP
    - Automatiškai automatinio kalbos aptikimą (turite įjungti jį į "Google" parinktys)

Iš forumų mes naujausia, nes ji apsaugo nuo vartotojo neteisinga nustatymus. Į šią strategiją kiekvieną kartą atėjus naują pranešimą Google prašoma apie tai kalba ir vBET automatiškai žymi pranešimo kalba (jei "Google" yra tikrai pakankamai, taip pat konfigūruojama).

Pradžia 12 12 PaskutinisLast

Šios temos

Žinučių rašymo taisyklės

• Jums negali kurti naujas temas
  • Jums negali rašyti atsakymus
  • Jums negali paštu priedai
  • Jums negali keisti savo pranešimų
  •