Fontos: Ez az oldal cookie-kat használ (cookies). A weboldal használatával kikapcsolása nélkül sütik a böngészőben, azt jelenti, hogy egyetért a használat.
Vásároljon most! Jellemzők Letöltések

Keress velünk!

Ha azt szeretné, hogy kezdj el pénzt keresni a pénzt a vBET csatlakoznak a Affiliate Program.
Eredmények 1 a 3 A 3

Téma: 404-es hibák

Tag

Default 404-es hibák

Én találni, ha URL tartalmazza a "vagy% általuk létrehozott 404-es hiba lefordított oldalak. Van-e bármilyen módon a stripping ilyen karakter ki?

Michał Podbielski (vBET személyzet) vBET's Avatar

Én csak ellenőrizni a szerver, és ez jól működik (http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1600).

Kérjük, ügyeljen arra, hogy használja utolsó változata vBET. Ellenőrizze az Ön vBSEO konfiguráció megfelelőnek integrációs utasítások readme.html a vBET csomagot. Ha azután ezt a kérdést továbbra is létezik, tudassa velünk, és küldje további részleteket a PM.

Michał Podbielski (vBET személyzet) vBET's Avatar

Ok. Rájöttem, hogy a szerveren a kérdést pontosan% karaktert. És úgy tűnik, hogy amikor részt vett valamit zuhant. Htaccess újraírása szinten. Még nem megfelelően irányítva vbenterprisetranslator_seo.php így vBET volt, még nem érintett még. Tudom, hogy dolgozik fordítás nélkül, de úgy tűnik, hogy amikor átirányítás paraméterek részt és% volt URL nem működik már a szerveren.

Kiadás megoldható vágás% karaktert nem fordították linkre. Már meg azt a szerveren. A megoldás az, hogy szerkessze egyéni karaktert csere / Include / config_vbseo.php. Tehát, ha üres volt, mielőtt fog kinézni most:
    PHP Code:
    $vbseo_custom_char_replacement = array('%' => ''); 
    Utoljára szerkesztette vBET; 24-02-10 -on 22:12.

A téma címkéi

Hozzászólás szabályai

• Ön nem indíthatsz új témákat
  • Ön nem post válaszok
  • Ön nem csatolhatsz
  • Ön nem módosíthatod a hozzászólásaidat
  •