Én találni, ha URL tartalmazza a "vagy% általuk létrehozott 404-es hiba lefordított oldalak. Van-e bármilyen módon a stripping ilyen karakter ki?
Én találni, ha URL tartalmazza a "vagy% általuk létrehozott 404-es hiba lefordított oldalak. Van-e bármilyen módon a stripping ilyen karakter ki?
Én csak ellenőrizni a szerver, és ez jól működik (http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1600).
Kérjük, ügyeljen arra, hogy használja utolsó változata vBET. Ellenőrizze az Ön vBSEO konfiguráció megfelelőnek integrációs utasítások readme.html a vBET csomagot. Ha azután ezt a kérdést továbbra is létezik, tudassa velünk, és küldje további részleteket a PM.
Ok. Rájöttem, hogy a szerveren a kérdést pontosan% karaktert. És úgy tűnik, hogy amikor részt vett valamit zuhant. Htaccess újraírása szinten. Még nem megfelelően irányítva vbenterprisetranslator_seo.php így vBET volt, még nem érintett még. Tudom, hogy dolgozik fordítás nélkül, de úgy tűnik, hogy amikor átirányítás paraméterek részt és% volt URL nem működik már a szerveren.
Kiadás megoldható vágás% karaktert nem fordították linkre. Már meg azt a szerveren. A megoldás az, hogy szerkessze egyéni karaktert csere / Include / config_vbseo.php. Tehát, ha üres volt, mielőtt fog kinézni most:
PHP Code:
$vbseo_custom_char_replacement = array('%' => '');
Utoljára szerkesztette vBET; 24-02-10 -on 22:12.