Важно: Тази страница използва бисквитки (cookies). Използването на този уеб сайт без изключване бисквитки в браузъра, означава, че сте съгласни, за да го използвате.
Купи сега! Характеристики Downloads

Спечелете с нас!

Ако искате да започнете да печелите пари с vBET присъединяване към Партньорска програма.
Резултати 1 за 3 на 3

Тема: Грешки 404

Член
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Default Грешки 404

Аз съм намиране, когато URL адрес съдържа "или%, те генерират грешка 404 на преведените страници. Има ли някакъв начин за източване на тези символа?

Michał Podbielski (vBET персонала) vBET's Avatar
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Току-що проверени на нашия сървър и работи добре (http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1600).

Моля, уверете се, че използвате последната версия на vBET. Проверете вашата vBSEO конфигурация е подходящо, в съответствие с инструкциите за интеграция в ReadMe.html от vBET пакет. Ако след този въпрос ще продължи да съществува и да споделите с нас и да изпратят допълнителни подробности от PM.

Michał Podbielski (vBET персонала) vBET's Avatar
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Ok. Аз открих, че на вашия сървър въпрос беше точно с характер%. И изглежда, че когато е бил нещо се разби на Htaccess пренаписване на ниво. Той дори не е подходящо пренасочени към vbenterprisetranslator_seo.php така vBET дори все още не е участвал. Знам, че работи без превод, но изглежда, че, когато пренасочване параметри е участвал и е в URL% не работят вече на вашия сървър.

Издаване решен, като рязане на символа% от не преведени връзка. Аз вече го на вашия сървър. Решението е да редактирате потребителски характер в замяна / Включват / config_vbseo.php. Така че, ако той беше празен, преди тя ще изглежда това сега:
    PHP Code:
    $vbseo_custom_char_replacement = array('%' => ''); 
    Последната промяна е направена от vBET; 24-02-10 В 22:12.

Етикети за тази Тема

Разрешения за писане

• Ви не може да пускате нови теми
  • Ви не може да пускате мнения
  • Ви не може да публикувате прикачени файлове
  • Ви не може да редактирате вашите мнения
  •