Fontos: Ez az oldal cookie-kat használ (cookies). A weboldal használatával kikapcsolása nélkül sütik a böngészőben, azt jelenti, hogy egyetért a használat.
Vásároljon most! Jellemzők Letöltések

Keress velünk!

Ha azt szeretné, hogy kezdj el pénzt keresni a pénzt a vBET csatlakoznak a Affiliate Program.
Eredmények 1 a 6 A 6

Téma: Adatbázis hiba Quando atualiza língua quando atualizo o profil

Default Adatbázis hiba Quando atualiza língua quando atualizo o profil

Text automatically translated from: Portuguese to: Hungarian
    Translated text
    Az a nyelv, a felhasználói Vezérlőpultban frissítésekor durran a következő hiba:
    Code:
    Database error in vBulletin 4.2.3 Beta 3:  Invalid SQL: UPDATE user SET     parentemail = '',     icq = '',     msn = '',     aim = '',     yahoo = '',     skype = '',     homepage = '',     birthday_search = '',     birthday = '',     showbirthday = 0,     usertitle = 'Matador de Ursos',     customtitle = 1,     vbet_def_lang = 'pt',     membergroupids = '109' WHERE userid = 1;  MySQL Error   : Unknown column 'vbet_def_lang' in 'field list' Error Number  : 1054 Request Date  : Sunday, May 24th 2015 @ 04:02:35 PM Error Date    : Sunday, May 24th 2015 @ 04:02:35 PM Script        : http://www.mysite.com/profile.php?do=updateprofile Referrer      : http://www.mysite.com/profile/edit/ IP Address    : 201.6.82.103 Username      : Fabiano Classname     : vB_Database_MySQLi MySQL Version : 5.1.73
    Követtem ezt az eljárást, de az új változat a vBET már letiltotta ezt a funkciót. Mit tehet?
    Original text
    Utoljára szerkesztette Marcin Kalak; 25-05-15 -on 08:57. Indok: javítási bbcode

Tiltott

Kérjük, írja le a problémát, pontosabban. Amikor megjelenik egy kérdés? Tedd vBET engedélyezve van? A táblázat felhasználó egy oszlop vbet_def_lang?

Translated text
    Marcin,

Minden alkalommal, amikor valaki frissíti a felhasználói Vezérlőpultban az anyanyelv ad adatbázis hiba, mint leír fenti.

Én is rájöttem, hogy senki sem képes-hoz beiktat, ad a hiba az adatbázis-arról, hogy nem kell oszlop vbet_def_lang.

Az én-m adatbázis van nem vbet_def_lang nevű oszlop
    Original text

Tiltott

Megpróbál-hoz csinál a SQL lekérdezés (Megjegyzés: tábla előtagot hozzá, ha Ön használ ez előtt a tábla neve):
    Code:
    ALTER TABLE user ADD vbet_def_lang VARCHAR(5)

Translated text
    Muito obrigado certo deu ***
    Original text

Tiltott

Örülök, hogy tudtam segíteni.

A téma címkéi

Hozzászólás szabályai

• Ön nem indíthatsz új témákat
  • Ön nem post válaszok
  • Ön nem csatolhatsz
  • Ön nem módosíthatod a hozzászólásaidat