Lásd itt: V'mail problémák w / kulccsal be nem zárt V3 ***
A zászló láncszemek alul lesz / *** / t194603-v'
Minden után a "van lét levág
Lásd itt: V'mail problémák w / kulccsal be nem zárt V3 ***
A zászló láncszemek alul lesz / *** / t194603-v'
Minden után a "van lét levág
Oké valami furcsa történik. Mivel a szó m otorola (anélkül, hogy a tér) szűrt ezen az oldalon, az URL-cím átirányítva. Az átirányítást a ' % 27 fordult. Url a dolgokat 27 %-os dolgozik finom. Ha Ön helyettesít a 27 %-a a "majd meglátod, milyen vagyok utalva. Ugyanez nem történik ezen a fórumon, im ' találgatás, mert vbSEO URL beállításai nem engedélyezik a különleges karaktereket.
vBSEO kell vágni, vagy különleges karakterek. Nem találtam egy linket a honlapján a speciális karaktereket. Ne vBSEO nem helyettesít valahol speciális betűk-ban láncszem?
nem. Támogatjuk a vBET, nem vBSEO konfigurációját.
A linkek " jelenik meg az oldalon? Nem, mert meg kell adnia a probléma " kézi?
Tudod megpróbál-hoz behelyez egy szabály a AdminCP->vBSEO->Vezérlőpult->Általános Setings->Karakter Csere.
A karakter-csere nem működik, kivéve, ha eltávolítása/csere nem angol karakterek URL-címekben a. Ha be van kapcsolva, a majd természetesen a nem-angol betűk eltávolított/helyett
Volna Ön próbált szabály Határozza meg az egyéni karakter-csere -ben AdminCP->vBSEO->Vezérlőpult->Általános Setings->Karakter Csere?
Van a láncszemek-val "jelenik meg az oldalon? Ez okozhat problémát, meg kell adnia azt "kézzel?
igen én hozzá ez a szabály: "& #039;"= >'', de nincs hatása. Én is próbált megváltozó, "Megbénít"urlencoding"URL-?", de ez nem működik megfelelően.
Észrevettem, hogy ez csak azért van, mert a Google, mint, hogy kódolt URL-t, és megváltoztatni a kódolást a karakter. % A fenti példában a 27 úgy módosul, hogy "és akkor a Google indexeli a különböző nyelvek" az URL-ben. De ebben az esetben az URL-t, hogy a fordulónap. Ha ön cserél a % 27 ' kézi átirányítani % 27.