Fontos: Ez az oldal cookie-kat használ (cookies). A weboldal használatával kikapcsolása nélkül sütik a böngészőben, azt jelenti, hogy egyetért a használat.
Vásároljon most! Jellemzők Letöltések

Keress velünk!

Ha azt szeretné, hogy kezdj el pénzt keresni a pénzt a vBET csatlakoznak a Affiliate Program.
Eredmények 1 a 10 A 10

Téma: Keres segítséget vb blog beiktatott-ba egy dosszié-val VBSEO (fizetett)

Senior tag

Default Keres segítséget vb blog beiktatott-ba egy dosszié-val VBSEO (fizetett)

Az én-m időszerű felszerel mint:

site.com/ (CMPS oldal)
    site.com/forum/ (telepítés elérési útját vbulletin)

Ez minden megfelelően működik, de most én hozzáadott a blog, és nem akarom azt a fórum alatt így tettem hozzá a a mappa ellátva VB4.2x, mint a blog:

site.com/blog/

Ez az, hogy minden megfelelően működik-e (nem hiszem, fordítások működik még), de szükség van a SEO barátságos (VBSEO) URL-címeit használják, és nem tud kap ez-hoz dolgozik.

Gondolok például vbseo eltávolítása néhány megoldást, de most már 100.000 + indexelt oldalak, és nem tudja megváltoztatni a szerkezetét.

Ha úgy gondolja, segíthet lesz hajlandó-hoz fizet némely segítségért.

Köszönöm,
    Chris

Tiltott

Gondod van az integráció vBSEO egy blog, vagy egy fordítási blog? Milyen verziójú vB van? Szerinted a blog egy külső plugin vagy vB-blog? Integrációja segíthet, de nem tudjuk garantálni a helyes integrációjáról szóló minden plugin.

Senior tag

Én valójában birtoklás kérdések egyre a blog SEO barát URL-eket, hogy ahogy van telepítve a fórum könyvtáron kívüli. És akkor persze azt kell, hogy egyes frissítések VBET lefordítani őket. Amikor először vettem a terméket, de azt feltételezik, hogy ez a külön fizettek az integráció. Azt hiszem, ezen a ponton szeretném, hogy távolítsa el a VBSEO, és csak használ a fórumok keresőbarát URL-EK, de nem biztos, hogy én képes-hoz eltartás ez minden ugyanaz.

Tiltott

Önállóan végezhet, az integráció, ez a http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1785.
    Lehet kapni a Integrációs szolgáltatás és mi lesz az integráció az Ön számára.

Senior tag

Ha úgy gondolja, ez lehet megtett beteg megvenni ASAP! annak ellenére, hogy a múltban tettem egy másik $30-e probléma megoldásához ellopni

Tiltott

Ha a blog része vB tehetünk integrációs ez a blog vBET után feliratkozás Integrációs szolgáltatás. Ha a blog egy plugin vB nem tudjuk garantálni, hogy az integráció sikeres. Ha egy külső blog nem lehet integrált vBET.
    Önállóan végezhet, az integráció, mi szívesen ad tippeket a fórumon.

Senior tag

A a tényleges VB, de a telepített egy mappa kívül a ösvény mappába.

Itt van egy link

Allfreechips kaszinó bónusz fórum - Member Blogs - blogjainak

obvouslyy kell, hogy legyen a SEO barát URL-EKET (VBSEO), és ezután lesz lefordítva.

Tiltott

Mi segítünk vBET integrálható vB blog, de integrálnia kell vBSEO vB blog.

Senior tag

Ez volt a fő kérdés lol... mint mondtam, hogy fog fizetni valaki azzal a képességgel, hogy kitaláljuk, a VBSEO része.

Köszönöm,
    Chris

Tiltott

Integráció vB vBSEO nem kapcsolódik a termék, és nem tesszük ezt.

A téma címkéi

Hozzászólás szabályai

• Ön nem indíthatsz új témákat
  • Ön nem post válaszok
  • Ön nem csatolhatsz
  • Ön nem módosíthatod a hozzászólásaidat
  •