Fontos: Ez az oldal cookie-kat használ (cookies). A weboldal használatával kikapcsolása nélkül sütik a böngészőben, azt jelenti, hogy egyetért a használat.
Vásároljon most! Jellemzők Letöltések

Keress velünk!

Ha azt szeretné, hogy kezdj el pénzt keresni a pénzt a vBET csatlakoznak a Affiliate Program.
Eredmények 1 a 6 A 6

Téma: Használ apertiumtest.php, mi néz ki működik, és nem működik

Hibrid Megtekintése

Előző Post Previous Post   Next Post Következő Post

Default Használ apertiumtest.php, mi néz ki működik, és nem működik

Szia fickók, csak tesztelés segítségével a apertiumtest.php vizsgálatra, és kapott ez üzenet, mi ez azt jelenti, az azt mondja, hogy működik vagy nem?

Apertium kezdő fordítás teszt
    Teszt eredmény: {megtaláltam, és így": {"translatedText":"hello adiï½s"},"responseDetails": null,"responseStatus": 200}
    Teszt hiba:
    Kapcsolati idő (ms): 2646.09082031

köszönöm előtt

Tiltott

Ez az üzenet azt mondja, hogy minden rendben van és Apertium fordítás működik.

-Megpróbáltam megnyitni néhány egy másik nyelvű oldalt, de még nem fordították le
    hány apertium max valójában korlátozza a permonth vagy perday, valaki tudja?

-Próbáltam, hogy az api-kulcs eltávolítása admincp > vBET fordítását > Apertium fordítás API-kulcs
    akkor próbált újra, a apertiumtest.php fájl megnyitása a csendes bemutatás ugyanaz üzenet

Teszt eredmény: {megtaláltam, és így": {"translatedText":"hello adiï½s"},"responseDetails": null,"responseStatus": 200}
    Teszt hiba:
    Kapcsolati idő (ms): 1141.77612305
    Tehát az úgy néz ki, mint ez az üzenet azt jelenti, hogy a nem működő

tud osztozik mi az vbenterprisetranslator.com apertiumtest.php üzenet, és apertium működik itt?

frissítés, még mindig üres az api-kulcs admincp > vBET fordítását > Apertium fordítás API-kulcs

és próbáltam megüresedett állás a apertiumtest.php file most újra (néhány óra után az én-m utolsó felad fenti), az üzenet most változnak, hogy ez

Teszt eredmény: {megtaláltam, és így": {"translatedText": üres},"responseDetails":"nem támogatott pár
    Teszt hiba:
    Kapcsolati idő (ms): 744.413085938

Tiltott

Apertium jelenleg nem működik. Nincs olyan hivatalos kijelentés tőlük. Figyelünk a helyzet.

Tiltott

Apertium most-a ' működő.

Quote Eredetileg írta: basketmen View Post
    -Megpróbáltam megnyitni néhány egy másik nyelvű oldalt, de még nem fordították le
    hány apertium max valójában korlátozza a permonth vagy perday, valaki tudja?
    Apertium nem támogatja az összes nyelvpárban. Ezen kívül Apertium segítséget nyújt a Microsoft és a Google fordító, egyedül, hogy hatékonyan lefordítani oldalak nem használható. Apertum való hozzáférés gyakran attól függ, hogy a forgalom a kiszolgálón.

-Próbáltam, hogy az api-kulcs eltávolítása admincp > vBET fordítását > Apertium fordítás API-kulcs
    akkor próbált újra, a apertiumtest.php fájl megnyitása a csendes bemutatás ugyanaz üzenet
    Apertium nem szükséges a kulcs. Azonban a regisztrált felhasználók kérdése a magasabb limit.

tud osztozik mi az vbenterprisetranslator.com apertiumtest.php üzenet, és apertium működik itt?
    Kaptam ugyanazt az üzenetet, mint az első, és Apertium működik.

A téma címkéi

Hozzászólás szabályai

• Ön nem indíthatsz új témákat
  • Ön nem post válaszok
  • Ön nem csatolhatsz
  • Ön nem módosíthatod a hozzászólásaidat
  •