Fontos: Ez az oldal cookie-kat használ (cookies). A weboldal használatával kikapcsolása nélkül sütik a böngészőben, azt jelenti, hogy egyetért a használat.
Vásároljon most! Jellemzők Letöltések

Keress velünk!

Ha azt szeretné, hogy kezdj el pénzt keresni a pénzt a vBET csatlakoznak a Affiliate Program.
Oldal 2 A 2 FirstElső 12
Eredmények 11 a 12 A 12

Téma: több mysql folyamat

Junior Member

Oké mivel visszatérítés nem, én akarat ad ez több tálca.

Hogyan lehet a zászlót nagyobb az oldalamon?

Is ellenőrizheti a webhelyemet www.Worldwide-Invest.org , minden befizetése után amikor én tálca bármilyen nyelven, kapok üres oldal és én készpénz értéke 0.

is mennyit kell fizetni minden oldalon, az én-m hely nyelvenként? a Microsoft lefordítani?
    Microsoft lefordítani, hogy 2 millió ingyenes havi, tud én, de több mint egy számla, tehát minden egy számla lesz 2 M én tálca ez kézi és ez dolgozik, tehát ha én tud összead ez automatikusan lesz szép, nem annyira, hogy csak 4-5 fiók, plusz az én fizetett szolgáltatás fogja kezelni az én-m telek.

Nekem van egy valóságos probléma beváltja és VB támogatás azt mondják, ez a termékek, és azt mondják, ez az VB, nekem ez lesz nagyon őszinte, Ön ha Ön segítsen nekem-hoz erősít ez, 4-5 naponként a site server kell ölni a VB-Cash.

Előre is köszönöm
    Utoljára szerkesztette majjed2008; 22-10-12 -on 12:24.

Tiltott

Legyen szíves eltartás egy kérdés-egy szálon.
    Is ellenőrizheti a webhelyemet Világszerte Invest - Forex Fórum - világ széles befektetni , minden befizetése után amikor én tálca bármilyen nyelven, kapok üres oldal és én készpénz értéke 0.
    Kérjük PM nekem való a részleteket, hogy Admin CP, FTP. Akarat ellenőriz, mi folyik ott

Oldal 2 A 2 FirstElső 12

A téma címkéi

Hozzászólás szabályai

• Ön nem indíthatsz új témákat
  • Ön nem post válaszok
  • Ön nem csatolhatsz
  • Ön nem módosíthatod a hozzászólásaidat
  •