Fontos: Ez az oldal cookie-kat használ (cookies). A weboldal használatával kikapcsolása nélkül sütik a böngészőben, azt jelenti, hogy egyetért a használat.
Vásároljon most! Jellemzők Letöltések

Keress velünk!

Ha azt szeretné, hogy kezdj el pénzt keresni a pénzt a vBET csatlakoznak a Affiliate Program.
Eredmények 1 a 2 A 2

Téma: Szabad korlátozott funkció vagy a próbaverzió?

Junior Member

Default Szabad változat

Mielőtt vásárolni, kell győződjön meg arról, hogy ez az én a vállalatok tűzfal mögött fog működni. Mi blokk sok fordítási eszközök, mert a felhasználók ezen eszközök segítségével általában blokkolt websites kap.

Van egy funkció korlátozott változat, vagy volt egy kísérleti időszak alatt, amit tud teszt, én QA környezetben? Ha ez szerkezet, én lesz leküldéses én termelési környezetben.

Egy másik kérdés szükséges licenc én QA környezet ha vagyok futás ez, valamint a termelés?

Köszönöm

Drew

Michał Podbielski (vBET személyzet) vBET's Avatar

Mi volt a szabad változat, amikor fordítás, a Google és a Microsoft szabad. Után ők gyártott ez fizetett leállt támogató szabad változat, óta a fizetett változat van, a fizetett szolgáltatásokat igényeinek optimalizálás.

vBET engedély van, bevezetés-per. Ha sírnod kell felszerel ez-ra különböző fórumok majd különböző licencekre van szüksége. Egyen minden fórum futtatja. Ha rendelkezünk, tesztelési környezetben, amely nem érhető el a kívülállók majd minket tájékoztatása után telepíthető vBET a tesztelési környezetben. Természetesen kell először rendelkezik licenccel.

A téma címkéi

Hozzászólás szabályai

• Ön nem indíthatsz új témákat
  • Ön nem post válaszok
  • Ön nem csatolhatsz
  • Ön nem módosíthatod a hozzászólásaidat
  •