Fontos: Ez az oldal cookie-kat használ (cookies). A weboldal használatával kikapcsolása nélkül sütik a böngészőben, azt jelenti, hogy egyetért a használat.
Vásároljon most! Jellemzők Letöltések

Keress velünk!

Ha azt szeretné, hogy kezdj el pénzt keresni a pénzt a vBET csatlakoznak a Affiliate Program.
Eredmények 1 a 5 A 5

Téma: Végzetes hiba honlapján ki van kapcsolva

Tag

Default Végzetes hiba honlapján ki van kapcsolva

Szia. Amikor admincp / setup / kapcsolja be a vBulletin-vagy kikapcsolása és a változás, hogy "off", majd kilép admincp és kijelentkezés, majd újra be az URL-t a honlapon, kapok:

Végzetes hiba: Call to undefined function vbet_getSupportedTranslations () in ... / html / forums / includes / class_bootstrap.php (283): eval () 'd code on line 9

Tudok belépni admincp és változtassa meg a vBulletin on / off vissza "a", majd ki, és adja meg újra az URL-t a honlapon, és ... A honlapon ismét helyesen jelenik meg. Szóval a probléma úgy tűnik, hogy részt vett fordult vBulletin ki.

Én futás vBulletin 4.0.0 Patch Level 1 (Gold) és vBET 2.4.1 (aktivált) nem vbseo (még).

Szüksége van további részleteket, vagy nem tudod, mi lehet baj? Köszönjük!

Michał Podbielski (vBET személyzet) vBET's Avatar

Mi meg fogja vizsgálni ezt, és próbálja reprodukálni. Kapcsolatba lépünk Önnel erről a kérdésről később.

Szintén ez a kérdés arról szól, ingyenes változata, így mozogni ezen a poszton az ingyenes verzió al-fórum

PS.
    Felhívjuk figyelmét, hogy az ütemezett kiadása fizetett változat vBET 3.3.0, tehát ingyenes verzió alacsonyabb a prioritása. Lehet, hogy fogjuk kezelni ezt a kérdést a jövő héten. Remélem, hogy rendben van az Ön számára - erre az időre letilthatja ingyenes verzió, ha árt a fórum.

Tag

Michał - Köszönöm. Én teljesen támogatja a hangsúly kiadó vBET 3.3.0! A hiba, én vagyok-jelentéseket 2.4.1 nem kritikus, de nekem segíthet hibaelhárítás kód 3.3.0. Alig várom, hogy egy fizető ügyfél, amint azt 3.3.0 megjelent!

Javított - tartalmazni fogja a 2.4.2

A téma címkéi

Hozzászólás szabályai

• Ön nem indíthatsz új témákat
  • Ön nem post válaszok
  • Ön nem csatolhatsz
  • Ön nem módosíthatod a hozzászólásaidat
  •