Fontos: Ez az oldal cookie-kat használ (cookies). A weboldal használatával kikapcsolása nélkül sütik a böngészőben, azt jelenti, hogy egyetért a használat.
Vásároljon most! Jellemzők Letöltések

Keress velünk!

Ha azt szeretné, hogy kezdj el pénzt keresni a pénzt a vBET csatlakoznak a Affiliate Program.
Eredmények 1 a 2 A 2

Téma: Angol nyelv flags megválasztása

Junior Member

Default Angol nyelv flags megválasztása

Én fuss fórumot, angol nyelven. a fórum felhasználóinak a 90 %-a az USA-ból. Szeretném azt a lehetőséget, az Egyesült Államok lobogója alatt válassza az alapértelmezett angol lobogó (abban a pillanatban, az Egyesült Királyságban "Union Jack"-a ' jelző). Sajnálom, ez, mert én vagyok valójában angol magam, de meg kell adni a felhasználókat, amit akarnak kérni! Abban a pillanatban én manuálisan szerkesztette a UK lobogó szerinti lecserélése az Egyesült Államok lobogója all_flags.gif GIF-képet.

Michał Podbielski (vBET személyzet) vBET's Avatar

Kézi kiadás finom. Mivel feltételezhető, hogy nem kell többé módosítani. Mások is mikor kell állítsa be, hogy egyszer majd hagyja. Ezért a teljesítmény szempontjából jobb, ha csak szerkeszteni a kép helyett használja a további beállításokat lehetővé teszi, hogy minden jelző beállítása. Ilyen esetben, nem is tudja használni a CSS Sprite - most csak egy kérelem minden lesz. CSS Sprite nélkül lesz egy kérést, egy zászló / 53 kérelmek =. Változások a vBET nagyon ritka is alapvetően megoldás már képek.

Megértjük, hogy a szükség, szem előtt, hogy ez lenne ronthatja a teljesítményt, és hogy van-e egyszerű megoldás az e (csak Szerkesztés a kép) is, hogy azt hiszem, mi nem megyünk, hogy.

A téma címkéi

Hozzászólás szabályai

• Ön nem indíthatsz új témákat
  • Ön nem post válaszok
  • Ön nem csatolhatsz
  • Ön nem módosíthatod a hozzászólásaidat
  •