Én a karakterem határ google állítva 100.000 perday, így az én beállítások "Mindig Google", "A Google API V2", "A Google Detection" Amikor eléri, hogy korlátozzák, és nem kap eredményt a fizetett Google lenne lehetséges, ingyen API majd indítsa eredményeket?

Így például én használ az én-m Google előre beállított határérték, és a Google már nem függvény eredménye nekem (valószínűleg a hibakódot, mint a Google vizsgálati kód visszatérő) amikor a nem eredmény jó lenne, ha vBET ismerni a hiba, és majd egy másik API, mint a Microsoft elküldi a kérelmet (vagy minden más, a vBET később támogatja) we így biztosított, hogy az eredményt - nekem ez lenne nagyon, nagyon értékes tekintettel arra, hogy a határértékeket még a fizetett változat, lehetővé tenné, hogy kiterjeszti a fordítások határértékeket.

például
Google beállítása 100 000 karaktereket naponta > használt megjelöl > vBET áthelyezése a következő API-lista > Microsoft 400 k / óra vagy a határérték elérésekor vBET ellenőrzés következő API 4 M és az előző lásd, ha határérték tekintettel megszüntetésének > helyez a következő API-be, illetve vissza fizetett, ha újra eléri a korlátot, a Google > ellenőrzése a következő API.... stb és így körkörös ellenőrzése után rendelkezik egy hibakódot folytathat, így elég sok állandó képesség, hogy a fordítások.