Fontos: Ez az oldal cookie-kat használ (cookies). A weboldal használatával kikapcsolása nélkül sütik a böngészőben, azt jelenti, hogy egyetért a használat.
Vásároljon most! Jellemzők Letöltések

Keress velünk!

Ha azt szeretné, hogy kezdj el pénzt keresni a pénzt a vBET csatlakoznak a Affiliate Program.
Oldal 4 A 4 FirstElső ... 234
Eredmények 31 a 40 A 40

Téma: Major fordítási problémák

Nyugdíjas;)

Quote Eredetileg írta: Simon Lloyd View Post
    Én már frissítettek a béta, hogy megpróbálják megoldani a problémákat, de úgy tűnik, hogy nem vagyok kapok fordítások a Microsoft?

Itt a Micorsoft vizsgálati eredmény:

Már kétszer chaecked nekem van az MS ID helyes!
    A Microsoft fordítás api azonosító helyes, ez a fajta hiba jelenik meg itt: MSDN-kérdés Kérjük, olvassa el. De a google teszt jól néz ki. Továbbá, ha pm fiókja hozzáférés tudnék keresni minden belső probléma
    Utoljára szerkesztette r.dziadusz; 03-10-11 -on 08:45.

Senior tag

Látom, de nekem mindig is a Google beállítása és használata api v2, így azt mindig nyomja a határ? Nekem is van ggogle api v2, mint az észlelési

Michał Podbielski (vBET személyzet) vBET's Avatar

Nem értem meg helyesen -, hogy nem használja a Microsoft? Nem volt soha bekapcsolva, a fórumon? Kérjük, vegye figyelembe, hogy a Microsoft már havonta korlátozza, így az el nem éri a határértéket meg kell várni, amíg a következő időszakban. Ez nem a napi limit. De ha soha nem használják a Microsoft előtt, akkor nem éri el a határértéket. Kérjük, egyeztesse - ha nem használja, most vagy nem használja egyáltalán.

Senior tag

Michael, én jelenleg nem használ Microsoft, nekem van vBET beállítása csak a Google használatra kimutatási Google API V2, használatát a Google API V2, előtt, hogy használta a V1-en, a láncszem részére a Microsoft most állít elő a fordítását, de a szórványos, amennyiben úgy ítéli meg, azt mondod, hogy havi határértékeket ezt természetesen a saját határain nem még nullázni November 1-ig.

Senior tag

Én is a karakterem határ google állítva 100.000 perday így az én beállításokkal fenti mikor éri el ezt a határértéket, és nem kap eredményt a fizetett google lenne szabad API majd indítsa eredményeket?

Michael, én jelenleg nem használ Microsoft, nekem van vBET beállítása csak a Google használatra kimutatási Google API V2, használatát a Google API V2, előtt, hogy használta a V1-en, a láncszem részére a Microsoft most állít elő a fordítását, de a szórványos, amennyiben úgy ítéli meg, azt mondod, hogy havi határértékeket ezt természetesen a saját határain nem még nullázni November 1-ig.
    A határértékek nem a mi oldalunkon, de a Microsoft oldalán. Információ, hogy a havi limit venni innen: InvalidOperationException: ID = 3644.V2_Json.TranslateArray.2485281C
    Ant igaza van csináltam kis hiba - a teljes információ:
    volumen korlátozása ingyenes, 4 millió karakter egy hónap és legfeljebb 400K óránként
    Így is óránként határokat. Elnézést a kissé félrevezető - kéne olvasni alaposabban. A Microsoft semmilyen más korlátok - kérjük, forduljon a Microsoft. Ebben a pillanatban nem vagyok tisztában a másik határait. Ha megvan a hibaüzenet formájában Microsoft, akkor az azt jelenti, hogy el azok egyes határértékek. Kérjük, forduljon a Microsoft további részletes információkat - ez azokat, akik ad hiba megfelelő kérelmet. Nem tudom megmagyarázni őket. A 3rd party. Abban az esetben, rossz gombot hibaüzenet más, amit egyszerűen ellenőrizni.

Továbbá kérjük, vegye figyelembe, hogy nem kell november 1. - nem tudjuk részleteket, ha új időszak kezdődik. Vajon egy naptári hónap, vagy az összeg az elmúlt 30 napban, vagy más módon ... Tényleg fogalmam sincs, hogy a Microsoft hogyan kezeli azt - kérjük, forduljon a Microsoft, ha egyéb adatok szükségesek. Egyébként, ha az űrlap utolsó 30 napban, akkor ez lehetővé teszi minden nap, hogy olyan új kéréseket (ha nem használja az egész határ egy nap).
    Utoljára szerkesztette vBET; 04-10-11 -on 00:15.

Én is a karakterem határ google állítva 100.000 perday így az én beállításokkal fenti mikor éri el ezt a határértéket, és nem kap eredményt a fizetett google lenne szabad API majd indítsa eredményeket?
    nem. Ebben a pillanatban vBET kér fordítást (attól függően, hogy a fórum-konfiguráció), csak egy szolgáltató. Ha hiba választ más szolgáltató nem kérünk. Ez új szolgáltatás kérelem hozhat létre, ha úgy érzi, fontos.

Senior tag

Ok Michael, én indul a funkció kérés, akkor jelölje meg ezt a thread megoldható számomra, mivel már nem szolgál semmilyen célt

OK, így - jelentős megoldandó

Nyugdíjas;)

Kezdő fordítási MS
    Vizsgálati eredmény: ï »¿" InvalidOperationException: ID = 3641.V2_Json.Translate.365033CA "
    Teszt hiba:
    Connection (ms): 237,756103516
    Megpróbáltam, hogy vizsgálja meg ezt a hibát még óvatosan, de ez lehetetlen.
    Meg kell kérni a Microsoft magad, mert ez is lehet a belső microsoft probléma, ha biztos benne, hogy nem éri el a korlátokat:
    Ehhez kérjük, írjon egy e-mailt: mtcont@microsoft.com
    Írja le a problémát - felhasználási hiba a vizsgálat
    Küldje el a Microsoft Fordítás API ID - Ez főleg így nem tudom csinálni egyedül
    A kötet karakterek vagy MB/óra és chars MB/nap szolgáltatásnak küldött fordítások ír
    Utoljára szerkesztette r.dziadusz; 05-10-11 -on 11:16.

Oldal 4 A 4 FirstElső ... 234

A téma címkéi

Hozzászólás szabályai

• Ön nem indíthatsz új témákat
  • Ön nem post válaszok
  • Ön nem csatolhatsz
  • Ön nem módosíthatod a hozzászólásaidat
  •