Përkthimi Microsoft tuaj api ID është e saktë, ky lloj gabimi duket këtu: MSDN-çështje Ju lutem lexoni atë. Por testi google tuaja duket e mirë. Gjithashtu nëse ju pm acces llogarinë tuaj unë mund të kërkojë për ndonjë problem i brendshëm
Përkthimi Microsoft tuaj api ID është e saktë, ky lloj gabimi duket këtu: MSDN-çështje Ju lutem lexoni atë. Por testi google tuaja duket e mirë. Gjithashtu nëse ju pm acces llogarinë tuaj unë mund të kërkojë për ndonjë problem i brendshëm
Fundit edituar nga r.dziadusz; 03-10-11 në 08:45.
i shoh por i kanë vendosur që të përdorni përherë google dhe duke përdorur API v2 kështu do që unë gjithmonë hit kufirin e mia? Unë gjithashtu kam ggogle API v2 si zbulimin
A e kuptoj që ju e saktë - ju nuk e përdorni Microsoft? Kjo nuk ishte kthyer më kurrë, në forum tuaj? Lutemi kini parasysh se Microsoft kanë kufizime mujore, kështu që e keni arritur kufirin tuaj ju duhet të prisni derisa të periudhës kohore tjetër. Kjo nuk është kufi përditshme. Por në qoftë se nuk keni përdorur Microsoft para se atëherë ju nuk duhet të arrijnë kufirin. Ju lutemi të sqarojë - ju nuk jeni duke e përdorur atë tani ose ju nuk e përdorni atë në të gjitha.
Michael, unë nuk jam duke përdorur Microsoft, i kanë vendosur vBET të përdorë Google Vetëm, Zbulimi Google API V2, Përdor Google API V2, para që kam përdorur V1, drejtimin në linkun për Microsoft tani prodhon një përkthim, por sporadike e tij, në qoftë se ju konsiderojnë që ju thonë se ata janë kufijtë mujore atëherë sigurisht limitet e mia nuk duhet ende të rishkruhet deri në 1 nëntor.
Unë kam kufirin e mia karakter për google vendosur për 100.000 perday këtë me vetitë e mia më lart kur i arritur që kufizojnë dhe jo më të marrë rezultate nga google paguar do të TV lirë pastaj të fillojë prodhimin e rezultateve?
Kufijtë nuk janë në anën tonë, por në anën e Microsoft. Informacioni që ka kufi mujore është marrë nga këtu: InvalidOperationException:: ID = 3644.V2_Json.TranslateArray.2485281C
Ant ju keni të drejtë unë bëra gabim i vogël - informacioni i plotë është:
Pra, ju keni kufizime të dendur. Na vjen keq për dezinformata pak - unë duhet të lexojnë atë më me kujdes. A keni ndonjë Microsoft Afatet e tjera - ju lutem pyesni Microsoft. Në këtë moment unë nuk jam në dijeni për kufizimet e tjera. Nëse keni mesazh gabimi formën Microsoft atëherë kjo do të thotë se keni arritur disa nga limitet e tyre. Ju lutemi kontaktoni me Microsoft për informata më të hollësishme - ajo është e atyre që ju jep gabim për kërkesën përkatëse. Unë nuk mund ta shpjegoj ato. Ajo është parti 3. Në rastin e mesazh të gabuar kryesore gabimi është e ndryshme ajo që ju thjesht mund të kontrolloni.kufizime vëllim në përdorimin e lirë, në 4 milionë karaktere një muaj dhe jo më shumë se 400K në orë
Gjithashtu ju lutem vini re se kjo nuk duhet të jetë 1 nëntor - ne nuk e dimë hollësi në lidhje me periudhën e re kur koha është filluar. A është në muaj kalendarik, ose ajo është shuma e 30 ditëve të fundit, ose mënyra të tjera ... Të vërtetë nuk kanë asnjë ide se si Microsoft të menaxhuar atë - ju lutem pyesni Microsoft nëse më shumë detaje janë të nevojshme. Gjithsesi, nëse ajo është forma e fundit 30 ditët, atëherë ai do të lejojë që çdo ditë të kërkesave të bëra të re (në qoftë se ju nuk e kufizojnë përdorimin e tërë në një ditë).
Fundit edituar nga vBET; 04-10-11 në 00:15.
Ok Michael, unë do të fillojnë një kërkesë funksion, ju mund të shënojë këtë thread zgjidhet për mua si ajo nuk i shërben asnjë qëllimi
Unë e kam provuar për të hetuar këtë gabim më me kujdes, por është e pamundur.Duke filluar përkthim provë MS
Rezultati i testit: ï »¿" InvalidOperationException:: ID = 3641.V2_Json.Translate.365033CA "
Test error:
Ora Connection (ms): 237,756103516
Ju duhet të pyesni veten Microsoft, për shkak se ajo mund të jetë çështje e brendshme Microsoft-it, nëse jeni të sigurt që ju nuk ka arritur limitet tuaja:
Për ta bërë këtë, ju lutem shkruani një email në: mtcont@microsoft.com
Përshkruani problemin tuaj - gabim përdorimi nga test
Dërgo Translation Microsoft tuaj API ID - Kjo është kryesisht mënyrë unë nuk mund ta bëjë këtë vetë
Shkruani vëllimin tuaj të përkthimeve dërguar në shërbim në shkronja ose MB / orë dhe chars ose MB / ditë
Fundit edituar nga r.dziadusz; 05-10-11 në 11:16.