Fontos: Ez az oldal cookie-kat használ (cookies). A weboldal használatával kikapcsolása nélkül sütik a böngészőben, azt jelenti, hogy egyetért a használat.
Vásároljon most! Jellemzők Letöltések

Keress velünk!

Ha azt szeretné, hogy kezdj el pénzt keresni a pénzt a vBET csatlakoznak a Affiliate Program.
Eredmények 1 a 8 A 8

Téma: Nagyon furcsa kérdés

Tag

Default Nagyon furcsa kérdés

Bár volt néhány szerver terhelés a szerveren, hirtelen kapok egy figyelmeztetést vb, hogy én teljes profil mezőket tölti ki. amely hang igazán furcsa, mert én dont volna bármilyen mezőt, mivel az összes már betöltötték.

megyek felhasználó cp, és látom, hogy mi kerül a "magamról" megváltozott az olasz. Az elején azt hittem, van feltörve vagy valami, az én host megvizsgálták, de nem találta el, majd megnéztem, mi ez a szó azt jelenti, olasz, és ez a lefordított kifejezés, amit én már a profilomban.

Ez nagyon furcsa, mert úgy tűnik, hogy valahogy okozta vBET. Nem tudom miért, és én vagyok nagyon zavarja, hogy megtudja, hogy ezek a dolgok hatással lehet egyéb adatokat is. a legtöbb furcsa dolog azonban az, hogy én adatbázis cache ki van kapcsolva.

bármilyen ötletet a Mi újság?

Michał Podbielski (vBET személyzet) vBET's Avatar

vBET ne változtassa meg az adatokat. vBET nem jár jutó információkat a POST. Lehet, hogy elkötelezett lefordított információk - ebben az esetben küld az adatokat a szerver és a vBET nem változnak POST info így ment DB. Ez csak hipotézis. És hét hipotézist, mert vBET nem jár értékeket belsejébe beviteli mezők ... Szóval tényleg csak azért látom most, hogy az ilyen adatokat küldeni a szerverre.

Ebben a pillanatban nem vagyok benne biztos nem értem, jól érzi magát. Ezért kérjük, adja meg a pontos adatokat:
    -, Hogy melyik oldalon látja ezeket az adatokat (URL)
    - Mi a mező neve
    - Tudja reprodukálni a problémát?

Mi ellenőrzi után mi lesz arról, hogy mit kell ellenőrizni

Tag

A userprofile területén "magamról" ez megváltozott. Volt valami írva van, akkor valamilyen oknál fogva kaptam egy figyelmeztetést, hogy nekem van teljes azokon bár minden tele voltak. Aztán menjen látni, és látom, hogy ezt a profilt a területen "rólam" a bemeneti volt olasz: /

Tag

Azt is láttuk, hogy bizonyos nem angol karakterek, ahol változott ?????????? például a meta description: /

OK, így - meg tudja-e reprodukálni? Nem értem pontosan, hogy kell-e módosítani profil fordította oldalra, és provokálni formában hibákat, és utána le lesz fordítva? Igen? Kérem, adja meg pontban, mit tegyek - fogunk dolgozni, hogy reprodukálja a teszt fórumok és javítsa ki
    Utoljára szerkesztette vBET; 25-09-11 -on 22:21.

Quote Eredetileg írta: tsak76 View Post
    Azt is láttuk, hogy bizonyos nem angol karakterek, ahol változott ?????????? például a meta description: /
    Ez ugyanaz a kérdés - szerkesztés profil, vagy valami más? Az új kérdés nyissa meg az új téma, és hogy több információ

Nyugdíjas;)

Megpróbáltam reprodukálni ezt a kérdést a teszt fórum szerkesztésével / mentés / fordítás adatok "magamról", de nem voltam képes erre. Sajnálom, nekem van, hogy több tanácsok

Nyugdíjas;)

Nincs válasz, úgy vélik, hogy megoldódott, ha bármilyen kérdése van erről a témáról kérdezze, én nyissa meg újra, minden más kérdés, kérjük nyissa meg az új téma

A téma címkéi

Hozzászólás szabályai

• Ön nem indíthatsz új témákat
  • Ön nem post válaszok
  • Ön nem csatolhatsz
  • Ön nem módosíthatod a hozzászólásaidat
  •