Fontos: Ez az oldal cookie-kat használ (cookies). A weboldal használatával kikapcsolása nélkül sütik a böngészőben, azt jelenti, hogy egyetért a használat.
Vásároljon most! Jellemzők Letöltések

Keress velünk!

Ha azt szeretné, hogy kezdj el pénzt keresni a pénzt a vBET csatlakoznak a Affiliate Program.
Oldal 1 A 2 12 UtolsóLast
Eredmények 1 a 10 A 16

Téma: / Fórumok csatolt domain név az egész oldal

Junior Member

Question / Fórumok csatolt domain név az egész oldal

vBSEO 3,6
    vBulletin 3.6.8
    vBET 2.3.x
    vBSEO sitemap

Feltelepítettem az ingyenes változatot a tesztet, és én találtam meg a fordítás remekül működik!

Azonban van egy fontos kérdés az URL-ek:

Saját oldal a social networking site (URL xxx.com) integrált egy vBulletin fórum v3.6.8 (URL xxx.com / fórumok).

Telepítése után vBET és változtatásokat fórum gyökér. Htaccess, találkoztam egy probléma - ha úgy döntök a fordítás, nem mehetek vissza xxx.com, mint az összes xxx.com URL most lesz xxx.com / fórum.

Például URL xxx.com / index.php? Page = zene most lesz xxx.com / forums / index.php? Page = zene és így a társadalmi hálózat része, a helyszín teljesen hibás, mint az összes URL-ek irányítva vBulletin fórumokon.

És a fórum URL-t, amely xxx.com / fórum, nem lesz xxx.com / fórumok / fórum.

Ha ki van kapcsolva URL követés, a fenti probléma lenne elment, de az automatikus fordítás is megáll, ami nem az, amit akarok.

Tettem / fórumok Fórum könyvtár paraméter vBET beállításokat, és követtem az utasítást, hogy változást. Htaccess a vBSEO felhasználók számára.

Mit hagytam ki?

Michał Podbielski (vBET személyzet) vBET's Avatar

Ezt okozhatja helytelen konfiguráció. Felhívjuk figyelmét, hogy Fórum könyvtár

Ügyeljen arra, hogy van ez a jog. Kérjük, tisztítsa meg a Fórum könyvtár paramétert, és ellenőrizze, nem segíthet.

Junior Member

Saját fórum URL xxx.com / fórumok és ezért tettem hozzá / fórum vBET beállítások fórum könyvtárban.

Eltávolítása ez sem segít. Eltávolítása után ez az URL a fórumon, ha fordításra van kiválasztva, lesz xxx.com / cs / fórum (cs egy nyelv), ami egy törött link.

Itt a. Htaccess-ben / fórumokon gyökérkönyvtárában:

Code:
    # Comment the following line (add '#' at the beginning)
    # to disable mod_rewrite functions.
    # Please note: you still need to disable the hack in
    # the vBSEO control panel to stop url rewrites.
    RewriteEngine On

# Some servers require the Rewritebase directive to be
    # enabled (remove '#' at the beginning to activate)
    # Please note: when enabled, you must include the path
    # to your root vB folder (i.e. RewriteBase /forums/)
    #RewriteBase /

RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/forums/ [L,QSA]
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/forums/$2 [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap/|cron)
    RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

# RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.xxx\.com
    # RewriteRule (.*) http://www.xxx.com/forums/$1 [L,R=301]

RewriteCond %{HTTP_HOST} ^www\.xxx\.com$
    RewriteRule ^(.*)$ http://xxx.com/forums/$1 [L,R=301]

RewriteRule ^((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|cron)
    RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?)?)$ vbseo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
    RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L,QSA]

Azt félreértették, mielőtt mert ez a leírás:
    Például URL xxx.com / index.php? Page = zene most lesz xxx.com / forums / index.php? Page = zene és így a társadalmi hálózat része, a helyszín teljesen hibás, mint az összes URL-ek irányítva vBulletin fórumokon.
    Most már értem. Ez mind OK - csak vBET ingyenes verzió nem támogatja a fordítást külső tartalom - fordítja egyetlen fórum. URL: xxx.com / index.php? Page = zenével nem fórum így eltörik. vBET ingyenes verzió fordítja egyetlen fórum tartalom. Semmi több.

Teljes vBET verzió fordítja tartalma kívülről fórum generálta vBulletin - látható, hogy a fórumon. Nézze tartalma van:
    http://www.vbenterprisetranslator.com/
    vagy itt
    http://www.vbenterprisetranslator.com/downloads.php
    és játszani fordítás.

Ha még mindig nem érti a problémát - kérjük, küldje meg a pontos URL-oldal amely kérdés.
    Ha jól értem, jobbra -, akkor a válasz: ingyenes vBET nem támogatják a fordítást a tartalom kívülről fórum, fizetett One támogatja oldalakon kívül fórum generálta vBulletin motor.

PS.
    Az Ön. Htaccess szabályai vBET vannak rossz helyen - a kell ELŐTT vbseo szabályok - nincs más szabályok között kell lennie vBET és vbseo szabályokat.

Junior Member

Igen én szabályok előtt vBSEO szabályok.

Fogom venni a kereskedelmi változat. Muszáj, hogy távolítsa el ingyenes verziót és telepítse a kereskedelmi változat?

Igen - ha a telepíteni kívánt kereskedelmi verzióját, akkor először el kell távolítania szabad változat - elég eltávolítani azt Admin CP.

Szintén kérjük, vegye figyelembe, hogy. Htaccess szabályoknak fog változni.

Junior Member

Hi vettem kereskedelmi változat, eltávolítása ingyenes verzió és a telepített kereskedelmi változat 3.x A fordítási munkák azonban már pontosan ugyanazokat a problémákat, mint az ingyenes verzió.

Kellett kikapcsolni URL követés egyébként URL válik xxx.com / fórumok / fórum, amikor navigálni.

Emellett egy másik probléma továbbra is fennáll - hozzáadása után URL szabályok előtt vBSEO szabályok. Htaccess, vBSEO sitemap kapcsolat megszakad. Van az oldalon nem található az én sitemap URL-t. Eltávolítása az összes vBET szabályok tenné sitemap URL ismét dolgozni, de ez biztosan nem megoldás.

Vagyok hiányzik valami?

Ahhoz, hogy sitemap fut mozgatni vBET szabályok megfelelő helyen. Egyszerűen nem parlagon utasításokat - a használati van pontosan leírva, hogy terjesszen vBET szabályok ELŐTT vbseo.php szabályok és beállítása előtt sitemap szabályok helyett. Szintén győződjön meg róla, hogy van szabályai fizetett változat - ingyenes valaki más szabályok. Távolítsa el a régi szabályok és tegye újak megfelelő helyen + hozzá fórumon könyvtár első 2 szabályok (mint leírt utasításokat.) Ha még mindig nem működik - küldje az egész megváltozott. Htaccess fájl tartalma.

Mintegy / forums / fórum - mit beállított ?

Junior Member

Ok köszönöm. Azt oldották meg a sitemap irj probléma. De a .. / fórumok / fórum a probléma továbbra is fennáll. És igen állítottam / fórumok Admin CP -> vBET -> Main -> Fórum könyvtár. Anélkül fórumok e téren a fordítás nem is működik - ez vezet a nem létező oldalra.

Junior Member

Itt a jelenlegi. Htaccess fájlt a xxx.com / Fórum root:

# Megjegyzés a következő sort (add "#" az elején)
    # Letiltása mod_rewrite funkciót.
    # Figyelem: még mindig le kell tiltani a hack-ben
    # A vBSEO központ megállítani url átírja.
    RewriteEngine On

# Egyes szerverek igényli Rewritebase irányelvet kell
    # Engedélyezve (távolítsa el '# "az elején, hogy aktiválja)
    # Figyelem: ha engedélyezve van, meg kell adni az elérési utat
    # A root BB mappát (vagyis RewriteBase / fórumok /)
    # RewriteBase /

RewriteBase / fórum /

RewriteCond% {} ^ HTTP_HOST www \\. Xxx \\. Com $
    RewriteRule ^(.*)$ http://xxx.com/forums/ $ 1 [L, R = 301]

RewriteRule ^ ((urllist | sitemap_) .* \\. (Xml | txt) (\\. Gz)?) $ Vbseo_sitemap / vbseo_getsitemap.php? Sitemap = $ 1 [L]

RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php? vbet_lang = $ 1 & átirányított = / forum / index.php [L, QSA]
    RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php? vbet_lang = $ 1 & átirányított = / forum / $ 2 [L, QSA]

RewriteCond% {} REQUEST_URI! (Admincp / | modcp / | vbseo_sitemap / | cron)
    RewriteRule ^ ((archív /)?(.* \\. Php (/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L, QSA]

RewriteCond% {} REQUEST_FILENAME!-F
    RewriteCond% {} REQUEST_FILENAME!-D
    RewriteCond% {} REQUEST_FILENAME! ^ (Admincp | modcp | clientscript | cpstyles | képek) /
    RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L, QSA]
    Mint látható, el kellett távolítani
    RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L, QSA]
    Utoljára szerkesztette myandy99; 12-08-11 -on 00:51. Indok: További kérdés vBSEO és oldaltérkép

Oldal 1 A 2 12 UtolsóLast

A téma címkéi

Hozzászólás szabályai

• Ön nem indíthatsz új témákat
  • Ön nem post válaszok
  • Ön nem csatolhatsz
  • Ön nem módosíthatod a hozzászólásaidat
  •