Fontos: Ez az oldal cookie-kat használ (cookies). A weboldal használatával kikapcsolása nélkül sütik a böngészőben, azt jelenti, hogy egyetért a használat.
Vásároljon most! Jellemzők Letöltések

Keress velünk!

Ha azt szeretné, hogy kezdj el pénzt keresni a pénzt a vBET csatlakoznak a Affiliate Program.
Eredmények 1 a 7 A 7

Téma: Oldaltérkép URL hamis vagy valódi?

Junior Member

Default Oldaltérkép URL hamis vagy valódi?

Text automatically translated from: German to: Hungarian
    Translated text
    Amikor először azt akarom mondani, hogy azt hiszem, vBET egy zseniális termék, minden cent megéri a költségeket

Sitemaps a helyes url url, mint ez:
    HTML Code:
    /forum/ja/vbet-good-stories/719-%E3%82%82%E3%81%86%E4%B8%80%E3%81%A4%E3%81%AE%E3%82%B5%E3%82%AF%E3%82%BB%E3%82%B9%E3%82%B9%E3%83%88%E3%83%BC%E3%83%AA%E3%83%BC.html
    vagy csak URL, mint ez:
    HTML Code:
    /forum/vbet-good-stories/719-another-success-story.html
    Én kérdezem, mert számomra ez egy kulcsfontosságú értékesítési pont. Az URL-ek, mint ez:
    Code:
    /forum/vbet-good-stories/719-another-success-story.html
    a sitemap is nonszensz, mert egy 301-es átirányítás az
    HTML Code:
    /forum/ja/vbet-good-stories/719-%E3%82%82%E3%81%86%E4%B8%80%E3%81%A4%E3%81%AE%E3%82%B5%E3%82%AF%E3%82%BB%E3%82%B9%E3%82%B9%E3%83%88%E3%83%BC%E3%83%AA%E3%83%BC.html
    továbbítja, és a Webhelytérképek a megfelelő URL nem a rossz is.

Én is szerettem volna megkérdezni, hogy átírt a webhelytérkép URL-ek és a fórumok Én csak a fórum URL nem a téma URL-je a sitemap

köszönjük a segítséget

ps miért küld a hozzájárulás az, hogy tilos hozzászólás linkek más oldalakra, ha nem tettem ezt? Már írt csak a bal oldal

Original text

Michał Podbielski (vBET személyzet) vBET's Avatar

Szia.

Ebben a pillanatban, amikor integrálni vBET a sitemap generátor van küszöb nem fordították linkek sitemap. vBET fordítja linkeket a forum, hogy a Google és más pókok talál, és index a lefordított oldalak.

Felhívjuk figyelmét, hogy már a tervezett megoldás támogatja generációs sitemap a már lefordított linkek (lásd ide a részletekért: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post8978.) Nálunk nincs megjelenési dátuma a még. Először is hozzá más fordítási motor támogatása vBET3.x (most már csak a vBET4.x) és után, hogy mi hajtja végre, más jellemzők - beleértve a lefordított linkek sitemap generátor. Kérjük, vegye figyelembe, hogy az integráció a sitemap generátor nem szükséges egyáltalán - ez csak segítség a Google, amely valószínűleg, hogy az oldalak indexelve gyorsabban, még az lesz indexelve egyébként köszönhetően a Google robotok.

Ha bármilyen kérdése van, kérjük jövő csak kérdez

Junior Member

Translated text
    wow gyors válasz, köszönöm.

Ok ez jó, hogy a tervek szerint integrálni lefordított URL a sitemap.

Google folytat sajnos csak egy bizonyos számú URL, hogy van egy 301-es átirányítást, így ez a funkció nagyon hasznos lenne, és fontos.
    Én az én fórumon anélkül, hogy ez a funkció mintegy 26000000 301-es átirányítás, hogy a Google is büntetik

Olvastam ezen keresztül van: vbet4-integration-other-plugins/415-sitemap-generator-integration.html

Azt is tervezik, hogy az FÓRUMOK URL hozzá a sitemap?
    Eddig csak a téma URL-jét be kell illeszteni.

Én 1200 Fórum témák és 500.000, ezért csak a fórum az én Oldaltérkép URL-je, így fontos lenne számomra, hogy ez a fórum url a sitemap is.
    Lehetséges ez?

Utolsó kérdés.
    Van-e lehetőség az alapértelmezett egy egész fórumon az egyik nyelvről egy másik nyelvre?

Példa.
    Van egy német fórumot, és ez mindig megjelenik, és minden angolul, ez lehetséges?

Mert tudtam, hogy másolatokat fórum saját domain különböző nyelveken
    Original text

Ebben a pillanatban sitemap integráció eljárás nem tartalmaznak hozzáadott fórum linkek lefordított oldalak. Természetesen lehetőség van - csak nekünk nem volt kérdés, mielőtt így nem érdekelte előtt.

Van még kérdés

Junior Member

Translated text
    ok, mert a kérdés; =)

Szóval el egy német Fórum (URL
    HTML Code:
    deutsch.de
    ) És azt is szeretné, hogy az angol felhasználó olvassa el ezt.
    Aztán telepíteni vBET és én az URL
    HTML Code:
    deutsch.de
    A német verzió, és
    HTML Code:
    deutsch.de/en
    az angol nyelvű változatot. ez rendben van, ha azt akarjuk, hogy a német és az angol felhasználók osztoznak a platform együtt.
    De ha szeretné, hogy a német és az angol felhasználók saját fórum, akkor jobb lenne, teszek egy másolatot a fórum
    Aztán van két német fórumokon.
    egy domaint a
    HTML Code:
    deutsch.de
    A német és egy felhasználó az a domain
    HTML Code:
    englisch.com
    az angol felhasználók számára. Ez lehetővé teszi a felhasználónak, hogy olvassa el a régi angol német hozzájárulást a fórum englisch.com kell természetesen alapértelmezés szerint angol nyelven.

Szóval megvolt a két független testület független mindegyik a saját nyelvén és saját domain.

Azt fejezte ki az én ötletem, hogy megértsék?

Előnyös.
    A Google nem indexeli 10000000 oldalakat a domain.
    De 10 millió oldalt indexel a Google 50 domainek
    Original text
    Utoljára szerkesztette Alpha; 28-06-11 -on 15:33.

Ebben az esetben nem kell vBET egyáltalán ... Csak viaszos olaj 50 egy nyelven fórumokon. Szóval mi a fordítás? Kérjük, ne feledje, hogy ez lesz nagyon drága, akkor - 50 engedélyek vBulletin és talán más fizetett plugins. Szintén 50 táblák fogyaszt sokkal több erőforrást (CPU, memória).

Junior Member

Translated text
    Sajnos ez nem ilyen egyszerű.
    Van egy német fórumot, amely 1.500.000 hozzászólás. Ezek a hozzászólásokat természetesen szintén minden nyelven elérhető.
    Alapján az alapvető mintha.
    Tudom, hogy lehet 50 új fórumokat csak azért, hogy értelme.
    Miért kell 50 új fórumok üresség miatt, de ha már 1.500.000 álláshely tartalmat?
    De csak egy nyelven
    Ez a tartalom jelent gazdasági tényező lehet szorozni a fordítással különböző nyelveken.
    Csak a 100x jobban működik külön domain, amely az Igazgatóság ezután fordítás fejlődő független álláspontját.

Az első költség tényező másodlagos. A német fórum kevesebb szerver költségeit 100-200 **** érdeme.
    Ha egy angol példányt elérésének csupán 10%-a méltóságát, hogy még mindig nyereséges. Nincs fórum az új szerveren költsége a meglévő szerverek nem foglalt elegendő tartalék. Ez merülnek csak a licenc költségeit.
    Továbbá, nem akarom, hogy a 50 fórumokon egyszerre, de mindig egymás után

De azt hiszem találtam egy megoldást.
    A htaccess
    HTML Code:
    #RewriteRule ^([^/]*)$ http://www.englisch.com/en/$1 [R=301,L]
    Amennyiben ténylegesen dolgoznak.

De térjünk vissza a témához
    OK megpróbálom megtalálni valakit magam, aki képes integrálni a fórum URL-je az Sitemap.
    Akkor veszek vBET.
    Köszönöm a segítséget

és köszönöm ezt a nagyszerű programot
    Original text

A téma címkéi

Hozzászólás szabályai

• Ön nem indíthatsz új témákat
  • Ön nem post válaszok
  • Ön nem csatolhatsz
  • Ön nem módosíthatod a hozzászólásaidat
  •