Důležitý: Tato stránka používá cookies, (cookies). Používání této webové stránky bez nutnosti vypnout soubory cookie v prohlížeči, znamená to, že souhlasíte s tím, pro jeho použití.
Kup teď! Funkce Soubory ke stažení

Vydělávejte s námi!

Pokud chcete začít vydělávat peníze s BB spojení Partnerský Program.
Výsledky 1 na 7 z 7

Závit: Mapa stránek URL fake, nebo skutečné?

Nováček
    Datum registrace
    06. 2011

Default Mapa stránek URL fake, nebo skutečné?

Text automatically translated from: German to: Czech
    Translated text
    Když nejprve chci říci, že si myslím, vbet za geniální produkt, který každý cent stojí za náklady, které

Sitemap je správná adresa URL adresy URL, jako je tento:
    HTML Code:
    /forum/ja/vbet-good-stories/719-%E3%82%82%E3%81%86%E4%B8%80%E3%81%A4%E3%81%AE%E3%82%B5%E3%82%AF%E3%82%BB%E3%82%B9%E3%82%B9%E3%83%88%E3%83%BC%E3%83%AA%E3%83%BC.html
    nebo jen URL takto:
    HTML Code:
    /forum/vbet-good-stories/719-another-success-story.html
    Ptám se proto, že pro mě je hlavní prodejní místo. Z adresy URL, jako je tento:
    Code:
    /forum/vbet-good-stories/719-another-success-story.html
    v souboru Sitemap jsou nesmysl, protože používáte přesměrování 301 k
    HTML Code:
    /forum/ja/vbet-good-stories/719-%E3%82%82%E3%81%86%E4%B8%80%E3%81%A4%E3%81%AE%E3%82%B5%E3%82%AF%E3%82%BB%E3%82%B9%E3%82%B9%E3%83%88%E3%83%BC%E3%83%AA%E3%83%BC.html
    předány a Sitemap mají správné URL nejsou špatné.

Také jsem se chtěla zeptat, pokud přepsána do URL Sitemap a fór jsem se použít pouze na fóru URL není nit URL v souboru Sitemap

Mnohokrát děkuji za pomoc

ps proč zaslat příspěvek, že je zakázáno posílat odkazy na jiné stránky, když jsem to neudělal, že? Napsal jsem jen na levé straně této stránky

Original text

Michał Podbielski (vBET zaměstnanců) vBET's Avatar
    Datum registrace
    10. 2009

Dobrý den.

V tuto chvíli, když integrovat vBET s generátorem Sitemap parapet nepřevedly odkazy Mapa stránek. vBET překládá odkazy na fórum, takže Google a jiní pavouci najdou a index vaše přeložených stran.

Upozorňujeme, že již máme plánované řešení na podporu vytváření Mapa s již přeloženy do vazby (viz zde pro detaily: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post8978). Nemáme vydání pro tuto dosud. Nejprve budeme přidávat další překlady motory podporu vBET3.x (nyní je to pouze v vBET4.x) a poté budeme realizovat další funkce - včetně podpory pro překládal odkazy na generátor Mapa stránek. Prosím, mějte na paměti, že integrace s generátorem Mapa není třeba vůbec - je to jen pomoc pro Google, který bude pravděpodobně vaše stránky indexovány rychleji, ještě ti budou indexovány tak díky Google roboty.

Máte-li jakékoli další otázky, zeptejte se, prosím

Nováček
    Datum registrace
    06. 2011

Translated text
    wow rychlá odezva, děkuji.

Ok to je dobře, že se plánuje integrovat překládal adresy URL pro Sitemap.

Google sleduje bohužel jen určitý počet URL, které mají přesměrování 301, takže tato funkce by bylo velmi užitečné a důležité.
    Mám na své forum, aniž by tato funkce asi dvacet šest milionů přesměrování 301, že Google bude penalizovat

Četl jsem až to tady: vbet4-integration-other-plugins/415-sitemap-generator-integration.html

Stejně tak se plánuje, že na fóru URL přidáno do Sitemap?
    Až do teď, jen vlákna URL, které znějí.

Mám 1200 vláken fóra a 500,000 je tedy pouze na fórech v URL mých stránek to tak, že by bylo pro mě důležité, že je to forum URL v souboru Sitemap jsou.
    Je to možné?

Poslední otázka.
    Je možné prodlení celé fórum v jednoho jazyka do jiného jazyka?

Příklad.
    Mám německého fóra a že to bude vždy zobrazen a pro každého v angličtině, je to možné?

Protože jsem mohl dělat kopie fórum o své vlastní domény v různých jazycích
    Original text

Datum registrace
    10. 2009

V tuto chvíli integrace Mapa postup nezahrnují přidávat odkazy na forum přeložených stran. Samozřejmě, že je možné - jen jsme neměli pochyb o tom dříve, tak nám to bylo jedno předtím.

Nějaké další otázky

Nováček
    Datum registrace
    06. 2011

Translated text
    OK, protože na otázku, =)

Takže jsem přijal německého fóra (URL
    HTML Code:
    deutsch.de
    ) A také chtějí, aby anglický uživatel může přečíst.
    Pak jsem nainstalovat VBET a já jsem na URL
    HTML Code:
    deutsch.de
    v německé verzi a
    HTML Code:
    deutsch.de/en
    Anglická verze. To je OK, pokud chci, němčině a angličtině uživatelům sdílet platformu dohromady.
    Ale pokud chci, němčině a angličtině uživatelé mají své vlastní fórum, pak by bylo lepší si udělat kopii fóra
    Pak jsem si dva německé fórum.
    jedné domény do
    HTML Code:
    deutsch.de
    pro německé a jeden uživatel v doméně
    HTML Code:
    englisch.com
    Angličtina pro uživatele. To umožňuje uživateli číst staré anglické německé příspěvky do fóra englisch.com by samozřejmě měla být angličtina ve výchozím nastavení.

Takže jsem měl dvě nezávislé rady nezávislých každý s vlastním jazykem a vlastní doménu.

Vyjádřil jsem nápad rozumět?

Je prospěšné.
    Google není index 10 miliónů stránek z domény.
    Ale 10 milionů stránek indexovány doménách Google 50
    Original text
    Naposledy upravil Alpha; 28-06-11 na 15:33.

Datum registrace
    10. 2009

V tomto případě nepotřebujete vBET vůbec ... Právě jste cerate 50 jeden jazyk fóra. Takže to, co pro překlady? Prosím, mějte na paměti, že to bude velmi drahé pro vás - 50 licencí na vBulletin a možná i další placené pluginy. Také 50 desek se spotřebuje mnohem více zdrojů (CPU, paměť).

Nováček
    Datum registrace
    06. 2011

Translated text
    Bohužel to není tak jednoduché.
    Mám německého fóra, které má 1,5 milionu pracovních míst. Tyto Komentáře jsou samozřejmě také k dispozici ve všech jazycích.
    Způsobem jako základní, jak to bylo.
    Vím, že mohu být 50 nových fóra jen proto, že nedává smysl.
    Proč bych měla být 50 nových fór prázdnoty důvodů, ale když budu mít 1,5 milionu pracovních míst v obsahu?
    Ale jen v jednom jazyce
    Tento obsah představuje ekonomický faktor může být násobena s překladem do jiných jazyků.
    Pouze 100x funguje lépe na samostatných doménách, na kterých představenstvo pak může překládat vývoj nezávislé postavení.

Prvním faktorem je cena druhotné. Německá fórum má méně server stojí 100-200 **** zaslouží.
    Pokud se anglickém kopii dosáhnout pouze 10% důstojnosti, která by ještě bylo ziskové. Nejsou žádné fórum na nový server náklady na stávající servery nejsou zaneprázdněni mají dostatečné rezervy. To by platily pouze licenční náklady.
    Také nechci, aby se 50 fór najednou, ale vždy za sebou

Ale myslím, že jsem našel řešení.
    v htaccess
    HTML Code:
    #RewriteRule ^([^/]*)$ http://www.englisch.com/en/$1 [R=301,L]
    Pokud by skutečně pracují.

Ale zpět k tématu
    OK budu snažit najít někoho, kdo mě může integrovat fóra URL v souboru Sitemap.
    Pak jsem si koupit VBET.
    Děkuji vám za pomoc

a děkuji vám za tento skvělý program
    Original text

Klíčová slova pro tuto téma

Přispívání

• Vy není zakládat nová témata
  • Vy není vkládat nové příspěvky
  • Vy není přikládat
  • Vy není upravovat své příspěvky
  •