Fontos: Ez az oldal cookie-kat használ (cookies). A weboldal használatával kikapcsolása nélkül sütik a böngészőben, azt jelenti, hogy egyetért a használat.
Vásároljon most! Jellemzők Letöltések

Keress velünk!

Ha azt szeretné, hogy kezdj el pénzt keresni a pénzt a vBET csatlakoznak a Affiliate Program.
Eredmények 1 a 10 A 10

Téma: Jelentett hozzászólás kérdés.

Senior tag

Question Jelentett hozzászólás kérdés.

Ha egy tag egy másik, mint az alapértelmezett nyelv jelentések utáni ezt mi jelenjen meg:

Cím:

Jelentett írta <! - VBET_SNTA - ><!-- vBET_SNTA -> songoku231 <! - VBET_ENTA - ><!-- vBET_ENTA ->

A PM értesítés a bejelentett hozzászólás is tartalmazza ezt a címet. Kérjük tanácsot.

Köszönöm.

Michał Podbielski (vBET személyzet) vBET's Avatar

Remélem nincs sietni ez

Én mozgassa a hibabejelentést.

Senior tag

Quote Eredetileg írta: vBET View Post
    Remélem nincs sietni ez

Én mozgassa a hibabejelentést.
    Köszönet Michal. De ez nem egy e-mailt. A bejelentett állás írt én admin al-fórum, mint egy új téma. Ott van ebben a kérdésben.

Kérjük PM Access részleteket és a pontos utasítást, hogy hogyan szaporodnak meg. Úgy gondolom, hogy pici kell, hogy adjunk néhány szűrőt, hogy nem fordítás felhasználónevek. Ez meg fogja oldani a problémát itt, és lehetővé teszi, hogy ezt könnyen más jövőbeli esetek.

Senior tag

Adatok PM'd. Köszönöm!

Megoldott, és szerepelni fog a következő kiadásba.

A gyors fix kérjük:
    1. Fájl megnyitása / Includes / vbenterprisetranslator_funciton_hooks.php
    2. Keresés:
    if ($ _REQUEST ['nyelv'] & & $ vBulletin-> opciók ['vbenterprisetranslator_donttranslateusernames'] & & ($ _POST ['nem']! = 'insertpm')) {
    3. Csere szerint:
    if ($ _REQUEST ['nyelv'] & & $ vBulletin-> opciók ['vbenterprisetranslator_donttranslateusernames'] & & ($ _POST ['nem']! = 'insertpm ") & & ($ _POST [' nem ']! =' sendemail) ) {
    Taurus már van ez is. Felhívjuk figyelmét, hogy a fórum ezen a vonalon már megváltozott, és nem tudjuk, hogy mi a változás történt. Kérjük, PM.

Ezt a kérdést - erősítse meg, hogy megoldódott

Senior tag

Látom, hogy az utolsó utáni akkor jelentett, úgy tűnik, hogy beszámoltak az alapértelmezett nyelv beállítása az angol. Vagy meg nem változtatja vissza angol utána? Csak azt szeretném megerősíteni, hogy ez oldani, ha egy poszt számol valaki egy másik nyelvet az alapértelmezett.

Úgy tettem, ahogy gondolom, hogy igen, reprodukálni a problémát. Kérjük, ellenőrizze le most magát új jelentést, és megerősíti, hogy valóban megoldható abban az esetben, ha hiányzik valami

Senior tag

Köszönjük, hogy ismét kiváló ügyfélszolgálati Michal! Én most megerősítik, hogy ezt i fix!

(Én most vásárolni a második engedély vBET.)

Jó hallani, hogy probléma megoldódott - ez a megoldás része lesz fészekben kiadás

PS.
    Látom, hogy már megvásárolt 2. one Amennyiben bármilyen kérdés - tudod, mit kell tennie - csak kérni, és mi örömmel segít

Élvezze vBET!

A téma címkéi

Hozzászólás szabályai

• Ön nem indíthatsz új témákat
  • Ön nem post válaszok
  • Ön nem csatolhatsz
  • Ön nem módosíthatod a hozzászólásaidat
  •