Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Вынікі 1 да 10 з 10

Тэма: Скаргі на паведамленні пытання.

Question Скаргі на паведамленні пытання.

Калі член з адрозніваецца ад мовы па змаўчанні справаздачы паведамленне гэта тое, што аб'явы:

Назва:

Адзначаныя Паведамленне <! - VBET_SNTA - ><!-- vBET_SNTA -> songoku231 <! - VBET_ENTA - ><!-- vBET_ENTA ->

PM паведамлення паведамілі паведамленне таксама змяшчае гэта як назву. Калі ласка, паведаміце.

Дзякуй.

Міхал Podbielski (vBET штаба) vBET's Avatar
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Надзея ёсць не спяшаецца з гэтым

Я буду перамясціць яго ў справаздачу пра памылку.

Quote Паведамленне ад vBET View Post
    Надзея ёсць не спяшаецца з гэтым

Я буду перамясціць яго ў справаздачу пра памылку.
    Дзякуючы Міхал. Але гэта не пошта. Паведамілі паведамленне размешчаны ў маім адміністратара суб-форум, як новы струмень. Там я гэтае пытанне.

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Калі ласка, PM Доступ дэталі і дакладную інструкцыю, як яго прайграць. Я думаю, што малюсенькі трэба дадаць фільтр для не перакладаць імёны карыстальнікаў. Гэта дасць магчымасць вырашыць пытанне тут і дазволіць зрабіць гэта лёгка і ў іншых будучых спраў.

Больш падрабязна PM'd. Дзякуй!

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Вырашаныя і будуць уключаны ў наступны выпуск.

Для хуткага рашэння, калі ласка:
    1. Адкрыць файл / Адчувае / vbenterprisetranslator_funciton_hooks.php
    2. Пошук па сайце:
    калі ($ _REQUEST ['мову'] & & $ VBulletin-> параметры ['vbenterprisetranslator_donttranslateusernames'] & & ($ _POST ['рабіць']! = 'insertpm')) {
    3. Замяніць на:
    калі ($ _REQUEST ['мову'] & & $ VBulletin-> параметры ['vbenterprisetranslator_donttranslateusernames'] & & ($ _POST ['рабіць']! = 'insertpm') & & ($ _POST ['рабіць']! = 'SendEmail') ) {
    Цельца ў вас ужо ёсць ўключаны. Звярніце ўвагу, што на вашым форуме гэтая лінія была ўжо змяніліся, і мы не ведаем, што гэтыя змены былі зробленыя. Калі ласка, глядзіце PM.

Для гэтага пытання - калі ласка, пераканайцеся, што яна вырашаецца

Я бачу, што апошнім паведамленні вы паведамілі, здаецца, вы паведамілі са сваім мовай па змаўчанні усталяваны як ангельскую мову. Ці вы памяняеце на англійскай потым? Я проста хачу пацвердзіць, што гэта не будзе вырашана, калі паведамленне Паведамляецца, хто-то з іншай мовай па змаўчанні.

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Я зрабіў так, як я мяркую зрабіць, каб прайграць праблему. Калі ласка, праверце яго зараз сабе, стварыўшы новы даклад і пацвердзіць, што гэта сапраўды вырашана ў выпадку, калі мы нешта ўпусціць

Яшчэ раз дзякую вам за цудоўную падтрымку кліентаў Міхал! Цяпер я магу пацвердзіць, што гэта я выпраўленая!

(Я цяпер купіць маю вторую ліцэнзію vBET.)

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Рады чуць, што праблема вырашана - гэта рашэнне, будуць уключаны ў гняздо рэліз

PS.
    Я бачу, што вы ўжо купілі вторую один У выпадку ўзнікнення пытанняў - Вы ведаеце, што рабіць - проста спытаеце і мы будзем рады дапамагчы Вам

Атрымлівайце асалоду ад vBET!

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні
  •