Fontos: Ez az oldal cookie-kat használ (cookies). A weboldal használatával kikapcsolása nélkül sütik a böngészőben, azt jelenti, hogy egyetért a használat.
Vásároljon most! Jellemzők Letöltések

Keress velünk!

Ha azt szeretné, hogy kezdj el pénzt keresni a pénzt a vBET csatlakoznak a Affiliate Program.
Eredmények 1 a 5 A 5

Téma: Új felhasználói fiók aktiválása nem naplózza a felhasználó

Senior tag

Default Új felhasználói fiók aktiválása nem naplózza a felhasználó

Én "E-mail cím a regisztrációs" be van kapcsolva a vBulletin, és mivel én telepített vBET 4.4.0 Úgy vettem észre, hogy amikor egy új tag rákattint a aktiváló linket, hogy nem automatikusan bejelentkezve Ez okozza számomra problémát, mert ezek az emberek továbbra is a "felhasználók váró aktiválás csoport, kivéve, ha kattintson körül egy kicsit, és kap egy üzenetet vb elmondta, hogy jelentkezzen be, hogy a tartalmat.

Vagytok tisztában semmit vBET ami okozza ezt? Azt kérdezték a probléma a vBulletin, és a válasz az volt, hogy vagy volt egy cookie probléma vagy ott lehet a mod konfliktus. Régebben tools.php, hogy ha kellett állítani a cookie domain és utat vissza az alapértelmezett, de már az alapértelmezett beállításokat.

Lennék hálás, ha meg tudná nézze fiúk és látni, hogy ez talán valami köze vBET. A probléma az, költségszámítás számomra tag azt szeretném, hogy a mélyére.

Senior tag

Kérjük, törölje a fiúk. Megtaláltam az okát. Ez egy másik mod.

vBulletin Enterprise Fordító (vBET) személyzet

ok, ezért zárva lesz

Senior tag

Csak info: A mod volt Lancerforhire a "Paid Regisztráció". A probléma az volt okozta korai béta verziója a mod, de a legújabb verzió (2.0) tökéletesen működik.

vBulletin Enterprise Fordító (vBET) személyzet

köszönöm a megerősítést

A téma címkéi

Hozzászólás szabályai

• Ön nem indíthatsz új témákat
  • Ön nem post válaszok
  • Ön nem csatolhatsz
  • Ön nem módosíthatod a hozzászólásaidat
  •