Kam "Verifiko adresë e-mail në regjistrimin" u kthye më në Internet dhe që kam instaluar Vbet 4.4.0 kam vënë re se kur një klikimeve të reja anëtare në linkun e aktivizimit nuk është i regjistruar automatikisht in Kjo është duke shkaktuar më një problem, sepse këto njerëzit të qëndrojnë në "përdoruesit e aktivizuar akoma" të grupit, nëse ata klikoni përreth pak dhe të marrin një mesazh VB duke u thënë atyre të hyni brënda për të parë përmbajtjes.
A ju djema të vetëdijshëm për çdo gjë me të cilën vbet mund të jetë shkaktuar kjo? I pyetur për problemin e gjatë në Internet dhe përgjigja ishte se ose kam pasur një problem cookie, ose nuk mund të jetë një konflikt mod. I përdorur tools.php për të parë nëse unë e nevojshme për të rivendosur domain cookie dhe rrugën përsëri në standarte, por ata tashmë kishin default settings.
Unë do të jem mirënjohës nëse ju mund të merrni një chaps sy dhe të shohim nëse ky mund të ketë diçka të bëjë me Vbet. Problemi është që kushton mua anëtarët e kështu që unë do të doja të shkoj në fund të tij.