I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Results 1 te 5 e 5

Thread: Llogari përdoruesi të re aktivizimi nuk hyni përdoruesit në

Senior Member
    Antarësuar
    Shkurt 2011
    Postime
    138

Default Llogari përdoruesi të re aktivizimi nuk hyni përdoruesit në

Kam "Verifiko adresë e-mail në regjistrimin" u kthye më në Internet dhe që kam instaluar Vbet 4.4.0 kam vënë re se kur një klikimeve të reja anëtare në linkun e aktivizimit nuk është i regjistruar automatikisht in Kjo është duke shkaktuar më një problem, sepse këto njerëzit të qëndrojnë në "përdoruesit e aktivizuar akoma" të grupit, nëse ata klikoni përreth pak dhe të marrin një mesazh VB duke u thënë atyre të hyni brënda për të parë përmbajtjes.

A ju djema të vetëdijshëm për çdo gjë me të cilën vbet mund të jetë shkaktuar kjo? I pyetur për problemin e gjatë në Internet dhe përgjigja ishte se ose kam pasur një problem cookie, ose nuk mund të jetë një konflikt mod. I përdorur tools.php për të parë nëse unë e nevojshme për të rivendosur domain cookie dhe rrugën përsëri në standarte, por ata tashmë kishin default settings.

Unë do të jem mirënjohës nëse ju mund të merrni një chaps sy dhe të shohim nëse ky mund të ketë diçka të bëjë me Vbet. Problemi është që kushton mua anëtarët e kështu që unë do të doja të shkoj në fund të tij.

Senior Member
    Antarësuar
    Shkurt 2011
    Postime
    138

Ju lutemi të fshini chaps. Kam gjetur shkaku. Kjo ishte një mod të ndryshëm.

vBulletin Enterprise Translator (vBET) Stafi
    Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    1,000

ok kështu që do të mbyllet

Senior Member
    Antarësuar
    Shkurt 2011
    Postime
    138

Vetëm për info: mod ishte 'Regjistrimit Paid "të Lancerforhire. Problemi kisha ishte shkaktuar nga një beta version të hershme të tij, por mod versionin më të fundit (2.0) works perfectly.

vBulletin Enterprise Translator (vBET) Stafi
    Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    1,000

thanks for konfirmimin tuaj

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja