Fontos: Ez az oldal cookie-kat használ (cookies). A weboldal használatával kikapcsolása nélkül sütik a böngészőben, azt jelenti, hogy egyetért a használat.
Vásároljon most! Jellemzők Letöltések

Keress velünk!

Ha azt szeretné, hogy kezdj el pénzt keresni a pénzt a vBET csatlakoznak a Affiliate Program.
Oldal 3 A 3 FirstElső 123
Eredmények 21 a 30 A 30

Téma: A Google Email Figyelmeztetés: Googlebot talált egy nagyon nagy számú URL-webhely

Michał Podbielski (vBET személyzet) vBET's Avatar

Quote Eredetileg írta: mario06 View Post
    Code:
    TELL US WHICH VERSION OF VBULLETIN ARE YOU USING.
    Én a verzió 3.6.12, tudnod kell ez, mivel én fizettem a pótdíjat, hogy ez működik (hogy kompatibilis), mert az archívum probléma, így ha ez az archívum amit okozza ezt, akkor ez (nincs bűncselekmény) a te hibád, mivel te azt. : http://www.vbenterprisetranslator.co...tin-3-6-a.html
    Van sok felhasználó. Tudjuk, mi van benne a tényleges téma. Kösz, hogy a vBulletin verzió

A kérdés. Ön arról tájékoztatták, hogy az integráció lehet nem lehetséges, mivel a verzió nem támogatott, és úgy döntött, hogy megy ez egyébként. Bug az archívumban, amely már van vBulletin oldalon. Azt is tájékoztatta a PM róla.
    Szóval tudta, hogy nem működik archívum sub-forums a nem támogatott régi vBulletin változata, a kezdetektől. Azt is mondták, hogy azért, mert ez vBulletin hiba vegye fel a kapcsolatot vBulletin csapat megoldani.
    Szintén látom a nagy téma van mutatva az akkor hajlandó a jövőben támogatni. De persze teljes joggal hibáztatni senkit semmiért

Mi a teendő most archívum? Ön most több lehetőség:
    1. Kapcsolat vBulletin csapat, hogy megoldja a hibát. Mint tudod (régi történetek) vBulletin 3,6 van hiba, és ha hozzá további paraméter URL archív al-fórum az oldalon, akkor összeomlik. Ez az vBET körét, mivel a régi vBulletin viselkednek így akkor is, ha vBET nincs telepítve - így rövid szóval: ez vBulletin bug. Az is a mi hatálya, mert nem támogatott verzió. Így kérni vBuletin ők továbbra is felelősek a kódot, és ezek kijavítására. Ezek megtagadhatja, ha ők is úgy vB3.6 támogatottnak.
    2. Akkor blokk egész archívumot robots.txt - Nem jó ötlet, mi nem javasoljuk azt.
    3. Letilthatja fordítása archív oldalakon. Nem lesz kevesebb oldalt a Google index, de nem lesz több törött linkek.
    4. Lehet szerkeszteni elrendezését téma archív oldalon, így linkeket archívum al-fórumok nem fognak szerepelni. Tudod, hogy ezt is, mert nem fordította oldalra, és letiltott lefordított egyet. A legfőbb fóruma archívum oldalon van hibás linkeket al-fórum lesz még, de ez csak több ezer linkek nem több ezer archív téma oldalak. Lehet még tenni 301 átirányítás a legfőbb fórum archív oldalon, így majd csak eredeti nyelven.

Kérjük, mondja el melyik verzió tetszik jobban, és mi végigvezeti Önt több kiválasztott egyet.

Szerző azt mondta, hogy nem károsítja google.
    Eltévedtem itt. Először azt írta, hogy biztonságos. Akkor írta, hogy nem biztonságos. Most már biztos újra. Mit érdekel az, amit írtam neked Webmaster Tools. Nem vagyunk érdekeltek, milyen mod szerző mondom - ez közted és őt. Érdekeltek vagyunk a Google hogyan látja a fórumot. Ha a Google látni a fórumon, mint blokkolt kommunikálni, akkor a mod árt Google, mert a Google látni mindenhol ugyanazt a tartalmat (így minden üzenet minősül duplikált tartalom). Ebben az esetben azt tanácsoljuk, hogy ne használja a mod már addig, amíg biztonságban lesz a Google - így, amíg meg nem lesz képes látni Webmaster Tools, hogy a Google összes az oldalak általában, és nem blokkolja. Így van, és mi mást mondani ezen a területen. Ez a választás akkor parlagon tanácsot, vagy sem. Így ellenőrizni, hogy az első és ha nem biztonságos ezután a saját döntés, aki szeretné hallgatni.

2. Egyáltalán nem kell durva, én nem értem, hogyan kell használni a robots.txt, de az optimalizációs útmutatók (véleményem szerint) a sovány inkább vBSEO beállítások, csak ne feledje, hogy legalább 80%-a vBulletin felhasználók ne t használni vBSEO így kell tartani 2 külön téma, amikor beszélni tippeket, csíp és optimalizálása, például, "vBSEO optimalizálás" és a "Nem vBSEO Optimization" annak érdekében, hogy felhasználóbarátabb legyen.
    Elnézést kérek, ha figyelembe vesszük a választ, mint durva. Én csak hozzá TODO listát, hogy külön robot.txt fájl nem SEO linkeket. Köszönöm a jegyzetet.

3. Minden archívum linkeket, hogy írt a törött Úgy tűnik, jól működik nekem, itt egy pillanatkép a hibás linket archívum például:

Code:
    http://YOUR_FORUM/archive/index.php/t-25194.html?language=pl
    Kérjük, olvassa el figyelmesen, és még egyszer, amit írtam neked az utolsó válasz. Soha nem azt írta, hogy a link:
    Code:
    törött. Azt írta, hogy működik - hibás linkek szerepelnek az oldalon. Kérjük, olvassa el újra, amit korábban leírtak. Tudom, hogy ez az oldal működik. Ezért írtam neked:
    Quote Eredetileg írta: vBET View Post
    Például:
    Code:
    Ez linket futófelület archívum és ez működik de benne tartalom vannak linkek a lap tetejére A sub fórumok, ahol a téma szerepel. Példa:
    Code:
    http://YOUR_FORUM/archive/index.php/f-182.html
    És mindazok, linkek nem működnek - Csak a fő fórum. Minden archívum Alfórumok kapcsolatok nem működnek.
    Írtam neked, hogy ez a kapcsolat működik - nem kell, hogy adjon nekem képernyő szemcsésedik és bizonyítja számomra, hogy működik Csak kérjük, olvassa el figyelmesen, amit írok neked. És most nézze meg a képet, és figyelni a tetején linkek (hivatkozások archívum sub-forums) - ezek törött (Kivéve a linket archívum legfőbb fóruma)

Hallgassa Michael nem akarok vitatkozni minden egyes betűt, ami írva van, én csak azt szeretném könnyű 1. 2. 3. fix és semmi több.
    Nagy Remélem értitek a terület kérdése most, és tudom, mi a választás. Kérjük, mondja el, melyiket részesítik előnyben, és mi végigvezeti Önt ebbe az irányba.

Abból, amit a google képviselője elmondta, az URL-szerkezet alatt folyik indexelt 4-szer, de ingatlan számukra ez tekinthető az 1. és meg kell indexelt, mint olyan, és talán ezért van az e-mail. A hozzászólás alatt csak egy példa;

http://www.mysite.com/showthread.php?t = 64661 Eredeti
    http://www.mysite.com/showthread.php?t = 64661 & language = pl Lefordított
    http://www.mysite.com/showthread.php?t = 64661 & language = hu Lefordított
    http://www.mysite.com/showthread.php?t = 64661 & language = es Lefordított
    Mindazok oldalak teljesen más tartalmat és a boot nem tudta megmondani, hogy ez ugyanaz, ha a szöveg teljesen más. Ezek különböző oldalak amely arra szolgál, különböző tartalmak különböző célzott vevő, és a válasz nincs értelme számunkra egyáltalán. Kérjük PM nekem az egész üzenet van, a kapcsolatot a forrás ezt az üzenetet. Szeretnénk elmagyarázni. Valószínűleg, aki ellenőrizze, hogy nem látták valódi tartalma, hanem csak blokkolja az üzenetet (mint én most) - így in Ilyen esetben a visszajelzés nincs értéke egyáltalán. Még egyszer - kérjük PM adatai fogjuk ellenőrizni azt.
    Utoljára szerkesztette vBET; 22-01-11 -on 19:21.

Senior tag

Itt egyértelműen kimondják, hogy ezt a linket nem működik (rossz ugyanazt jelenti), pirossal jelzett, és most azt mondod, hogy soha nem mondta?!?

Eltévedtem itt. Először azt írta, hogy biztonságos. Akkor írta, hogy nem biztonságos. Most már biztos újra. Mit érdekel az, amit írtam neked Webmaster Tools. Nem vagyunk érdekeltek, milyen mod szerző mondom - ez közted és őt. Érdekeltek vagyunk a Google hogyan látja a fórumot. Ha a Google látni a fórumon, mint blokkolt kommunikálni, akkor a mod árt Google, mert a Google látni mindenhol ugyanazt a tartalmat (így minden üzenet minősül duplikált tartalom). Ebben az esetben azt tanácsoljuk, hogy ne használja a mod már addig, amíg biztonságban lesz a Google - így, amíg meg nem lesz képes látni Webmaster Tools, hogy a Google összes az oldalak általában, és nem blokkolja. Így van, és mi mást mondani ezen a területen. Ez a választás akkor parlagon tanácsot, vagy sem. Így ellenőrizni, hogy az első és ha nem biztonságos ezután a saját döntés, aki szeretné hallgatni.
    Mivel én vagyok angol és ismerik a nyelvet nagyon jól, én mindig mondtam, hogy csak vendég mod nem árt, kárt, zavarta, legfőbb, elnyomják a google botok.

A kérdés. Ön arról tájékoztatták, hogy az integráció lehet nem lehetséges, mivel a verzió nem támogatott, és úgy döntött, hogy megy ez egyébként. Bug az archívumban, amely már van vBulletin oldalon. Azt is tájékoztatta a PM róla.
    Szóval tudta, hogy nem működik archívum sub-forums a nem támogatott régi vBulletin változata, a kezdetektől. Azt is mondták, hogy azért, mert ez vBulletin hiba vegye fel a kapcsolatot vBulletin csapat megoldani.
    Szintén látom a nagy téma van mutatva az akkor hajlandó a jövőben támogatni. De persze teljes joggal hibáztatni senkit semmiért
    Azt mondta, hogy a külön díj ellenében meg kellett volna tenni a verzió kompatibilis, majd miután a munkát, azt mondta, hogy az volt a probléma az archívum, amely nem találtam, mert az összes hivatkozást dolgozott nekem. Felvettem a kapcsolatot vBulletin (amikor azt mondta nekem, hogy), és azt mondták, hogy minden rendben van.

Felvettem a kapcsolatot a vBulletin támogatása ma újra, és kaptam hasonló választ, mint egy évvel ezelőtt úgy, egyszerű szavakkal én archívum működik, ahogy kellene! Olvassa el vBulletins alábbi megjegyzéseket, azt elrejtette a nevet pivacy okokból, de biztosíthatom önöket, hogy ő a legidősebb tagja van most mi van?

PS. Ha még mindig elégedetlen a választ, és akarod, hogy kérjen egy technikai kérdés írd meg itt, és én copy / paste, hogy a vBulletin Support Team közvetlen ok?

Mivel vBulletin azt mondta, hogy nincs hiba, és minden jól működik a problémát a végén, így várom a javítást.

Üdvözlettel
    Utoljára szerkesztette mario06; 24-01-11 -on 09:36.

Itt egyértelműen kimondják, hogy ezt a linket nem működik (rossz ugyanazt jelenti), pirossal jelzett, és most azt mondod, hogy soha nem mondta?!?
    Te tényleg pazarlás az idő. És még egyszer, hogy nem olvassa el figyelmesen. Kérjük - olvasni lényege. Ha írok neked: "Én vagyok kicsit zavarba" - akkor fog bizonyítani nekem, hogy azt írtam, hogy én vagyok kicsit?? Mit szól egyébként? ...

Ez az, amit írtam:
    3. Mint írtam az elején a linkek al-fórumok archívum nem működik egyáltalán. Csak a fő fórum és a szálak. Így több ezer rossz linkek az archív oldalakon. Például:
    Code:
    Ez linket futófelület archívum és ez működik de ez tartalmak vannak linkek az oldal tetejére A sub fórumok ahol a téma szerepel. Példa:
    Code:
    És mindazok, linkek nem működnek - Csak a fő fórum. Minden archívum Alfórumok kapcsolatok nem működnek. Így ha több ezer nem dolgozik linkek ezer archív téma oldalak.
    Adtam példa hol talál törött linkek és a következő példa hibás linket is (hibás fordítás után). Sajnálom - de mi a probléma? Még mindig nem tudom, miről van szó, vagy próbál bizonyítani valamit itt?
    Továbbá felhívjuk figyelmét, hogy segítségével idézi - beleértve a képeket nem szükséges

Azt mondta, hogy a külön díj ellenében meg kellett volna tenni a verzió kompatibilis, majd miután a munkát, azt mondta, hogy az volt a probléma az archívum, amely nem találtam, mert az összes hivatkozást dolgozott nekem. Felvettem a kapcsolatot vBulletin (amikor azt mondta nekem, hogy), és azt mondták, hogy minden rendben van.
    Nem igaz -, amit én írtam meg van a privát és én is. EOT. Olvassa el újra, ha kell, hogy emlékeztesse erre. Már megkezdődött idézve a PM a másik szál (ha kapcsolódik ide), így nem kell újraindítani. Minden más tartalom PM is nyilvánosan itt is minősül SPAM, hiszen ez már más téma. A kettős által ugyanazt a felhasználói minősül SPAM ezen a fórumon, és bármely más fórumon tudom. Ezért kérjük - ne kezd SPAM.

Felvettem a kapcsolatot a vBulletin támogatása ma újra, és kaptam hasonló választ, mint egy évvel ezelőtt úgy, egyszerű szavakkal én archívum működik, ahogy kellene! Olvassa el vBulletins alábbi megjegyzéseket, azt elrejtette a nevet pivacy okokból, de biztosíthatom önöket, hogy ő a legidősebb tagja van most mi van?

Archívum al-fórum oldalt vBulletin 3,6 összeomlik, ha ad további paramétert az URL-re. Akkor nézd meg még a tiszta esetben - nem vBET sem más mod. Megnéztem azt a fórumot, vBET tiltva. Tehát vBulletin bug, mert vBulletin van plugin-architektúra és támogatja a beépülő további szolgáltatásokat. Archív saját kiterjesztése pont, amit azt jelenti, hogy archívum is jósolta, hogy meg kell hosszabbítani. Ha hozzá minden paraméter URL szünetek teljes oldalt azt jelenti, hogy van egy bug vBulletin kódot, és ez vBulletin csapatmunka megoldani.

PS. Ha még mindig elégedetlen a választ, és akarod, hogy kérjen egy technikai kérdés írd meg itt, és én copy / paste, hogy a vBulletin Support Team közvetlen ok?
    Nem értem, mit értenek írni, hogy nem kívánják Alfórumok kell bemutatni az archívumban - ez és ez által vBulletin ... Lehet, hogy nem értik egymást. Csak nekik az URL-t:
    Code:
    És mondd, hogy ez megtörte, ha adsz paraméter URL - ez a hiba. Akkor is meg kell adni nekik az előző bekezdésben.

Mivel vBulletin azt mondta, hogy nincs hiba, és minden jól működik a problémát a végén, így várom a javítást.
    Nem azt jelenti, hogy nem tudja, mit jelent, vagy egyszerűen csak öblítse ki minket. Ez nem fog a hiba eltűnnek a kódot, és ugrik a kódot, csak azért, mert azt írta, hogy nincs hiba. Ez nem így működik. És írtam, hogyan lehet ellenőrizni magát, hogy a vBulletin bug. Írtam neked, akkor írtam most. Tehát csak ellenőrzi ezt, és kérem ne írásban, hogy ez a mi oldalunkon, mert nem fog úgy tűnik, a mi oldalunkon megismétlése után újra és újra. Te is ellenőrzik, hogy? Te fogyatékos vBET és ellenőrizni magát, hogy a hivatkozás összeomlik minden paramétert hozzá URL? Ugye?
    Utoljára szerkesztette vBET; 24-01-11 -on 19:08.

Senior tag

A vBulletin tag egy magas rangú tagja és nem hiszem, egyáltalán, hogy ő hibázott ellenőrzése archívum (ő elérhető a fórum, mint egy admin), sem, hogy csiszolt le engem. "Talán" mi félreértik egymást, ezért kértem további segítséget tőlük, így lássuk, mit mondanak újra.

Kért támogatás minősül SPAM az Ön számára? Ha ez a helyzet elnézést kér támogatást! Meg kell komolyan nézd meg ezt a kérdést az én szempontból, vBulletin azt mondja, hogy nincs hiba, akkor azt mondják, hogy ez egy vBulletin hibát, így fel magad a cipőmet, és kérje kinek kell azt hiszem?

PS. Soha nem idézett valamit a PM küldött vagy te, én csak idézett a jegyzések.

PS2. Mivel én nem vagyok coder mondja nekem, hogy ellenőrizze a dolgokat nincs értelme, így meg kell sem bíznak meg, vagy vBulletin ezen a ponton.

PS3. Mivel élünk a civilizált világban demokratikus vita bizonyos kérdéseket, a dolgok mondta, és a különböző nézőpontok és semmi több. Nincs harag a részemről. Csak azt akarom, hogy pacifically megoldani a problémát

Üdvözlettel
    Utoljára szerkesztette mario06; 25-01-11 -on 09:41.

A vBulletin tag egy magas rangú tagja és nem hiszem, egyáltalán, hogy ő hibázott ellenőrzése archívum (ő elérhető a fórum, mint egy admin), sem, hogy csiszolt szeretek, vagy hogy félreértette egymást, mivel az angol nyelv anyánk. A pillanatképek beszélnek világosan. Nem akarsz, vagy nem tudja megoldani a problémát, és én elfogadom.

Kért támogatás minősül SPAM?!? Ha ez a helyzet elnézést kér támogatást! Azt mondta, hogy van egy bug, vBulletin azt mondta, hogy nincs! Kinek kell hinni?

PS. Soha nem idézett valamit a PM küldött vagy te, én csak idézett a jegyzések.

PS2. Ha a menet elindult topic nem az én hibám, én kérte meg többször, hogy adjon nekem egy egyszerű javítás egy 1. 2. 3. módon, de én csak kapta ezt a
    1. Ez az ő hibája
    2. Ez a te hibád
    3. Ez az ő hibájuk.

Mivel élünk a civilizált világban demokratikus vita bizonyos kérdésekben, a dolgok mondta, és a különböző nézőpontok és semmi több. Számomra a kérdés zárt, így közel ezen szálra szűkíthető. Nincs harag a részemről.

Üdvözlettel
    Ez nem az, amit hiszel a - ez mi történik valójában, és egyszerűen ellenőrizni magad - adtunk utasítást, hogyan kell csinálni. Ezért kérjük, gondol a véleménye van, mert azok vezet a rossz irányba, és Csak nézd meg. Megnézted ez?

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tanácsot hagyja a kérdést ahogy van. Javasoljuk megoldani. Adtunk meg más lehetőség, ha vBulletin csapat nem akarja kijavítani a hibát. Használhatja az egyik ilyen ideiglenes megoldás, és még mindig kapcsolatba vBulletin csapat megoldja a hibát. Ha szeretné megoldani, küldje el nekünk, amely lehetővé szeretné, és mi végigvezeti Önt több ebbe az irányba. Ebben a pillanatban az Ön kívánja - a téma úgy megoldani.

Senior tag

Odaadtam nekik az információt, így várom a választ, én nem zárja ezt a kérdést még.

Üdvözlettel

Odaadtam nekik az információt, így várom a választ, én nem zárja ezt a kérdést még.

Üdvözlettel
    Szóval én is itt megadott nem megoldott. Igazán szeretnénk segíteni, hogy hogy működik

Senior tag

Miért használja az archívum újra? Ez egy hatalmas mennyiségű felesleges ugyanazzal a tartalommal.

Senior tag

Quote Eredetileg írta: tavenger5 View Post
    Miért használja az archívum újra? Ez egy hatalmas mennyiségű felesleges ugyanazzal a tartalommal.
    Az archívum ajánlott dissabled használata esetén vBseo a vBSEO csapat, nem vagyok a vBSEO vagy Zoints így nincs előnyt kikapcsolni nekem.
    PS. Google elválasztja, és vedd a jobb a 2 a normál Fórum témák és az archív fórum téma, így nem büntetik meg az, hogy, hogy nem ez az oka. Itt a Google Guide Duplicate Content Guide a Youtube, kiemelt figyelmet szenteljen:

http://www.youtube.com/watch?v=6hSoXutuj0g
    Utoljára szerkesztette mario06; 29-01-11 -on 09:31.

Senior tag

Szóval én is itt megadott nem megoldott. Igazán szeretnénk segíteni, hogy hogy működik

Itt vannak a válaszok vBulletin Support Team, én küldtem nekik a teljes lista URL-ek a Google e-mail (mint én küldött), és a törött linket példa.

xxxxxxxxxxx
    Január 25. '11 11:14
    Code:
    http://mysite.com/archive/index.php/t-61966.html?language=zh-TW
    Mint látható, majd minden ilyen url nincs "összeomlás" Tehát nem vagyok biztos abban, hogy mit beszélnek.

Ha van egy hiba, kérjük, adja meg a hibajelentés. De nincs összeomlik folyik.

Minden jót,
    xxxxxxxxxxx
    Support Team vBulletin

Vásárlás vBulletin, a legerősebb fórum szoftver.
    mailto: support@vbulletin.com

xxxxxxxxxxxx
    Január 26. '11 01:12

Az a személy, te beszélsz azt mondta, volt egy hiba, és hogy ő dolgozik nekünk. Nem látok problémát az Ön archívum URL-eket, ők nem összetörő a fórumon. Szeretném hallani a hibabejelentést, mert az archívum kód nem változott korosztály számára.

Minden jót,
    xxxxxxxxxxxxx
    Support Team vBulletin

Vásárlás vBulletin, a legerősebb fórum szoftver.
    mailto: support@vbulletin.com
    Tehát itt megy Michael, ők azt állították, számos választ, hogy az archívum nem probléma, most mi következik?

Üdvözlettel
    Utoljára szerkesztette mario06; 29-01-11 -on 09:27.

Oldal 3 A 3 FirstElső 123

A téma címkéi

Hozzászólás szabályai

• Ön nem indíthatsz új témákat
  • Ön nem post válaszok
  • Ön nem csatolhatsz
  • Ön nem módosíthatod a hozzászólásaidat
  •