Van sok felhasználó. Tudjuk, mi van benne a tényleges téma. Kösz, hogy a vBulletin verzió
A kérdés. Ön arról tájékoztatták, hogy az integráció lehet nem lehetséges, mivel a verzió nem támogatott, és úgy döntött, hogy megy ez egyébként. Bug az archívumban, amely már van vBulletin oldalon. Azt is tájékoztatta a PM róla.
Szóval tudta, hogy nem működik archívum sub-forums a nem támogatott régi vBulletin változata, a kezdetektől. Azt is mondták, hogy azért, mert ez vBulletin hiba vegye fel a kapcsolatot vBulletin csapat megoldani.
Szintén látom a nagy téma van mutatva az akkor hajlandó a jövőben támogatni. De persze teljes joggal hibáztatni senkit semmiért
Mi a teendő most archívum? Ön most több lehetőség:
1. Kapcsolat vBulletin csapat, hogy megoldja a hibát. Mint tudod (régi történetek) vBulletin 3,6 van hiba, és ha hozzá további paraméter URL archív al-fórum az oldalon, akkor összeomlik. Ez az vBET körét, mivel a régi vBulletin viselkednek így akkor is, ha vBET nincs telepítve - így rövid szóval: ez vBulletin bug. Az is a mi hatálya, mert nem támogatott verzió. Így kérni vBuletin ők továbbra is felelősek a kódot, és ezek kijavítására. Ezek megtagadhatja, ha ők is úgy vB3.6 támogatottnak.
2. Akkor blokk egész archívumot robots.txt - Nem jó ötlet, mi nem javasoljuk azt.
3. Letilthatja fordítása archív oldalakon. Nem lesz kevesebb oldalt a Google index, de nem lesz több törött linkek.
4. Lehet szerkeszteni elrendezését téma archív oldalon, így linkeket archívum al-fórumok nem fognak szerepelni. Tudod, hogy ezt is, mert nem fordította oldalra, és letiltott lefordított egyet. A legfőbb fóruma archívum oldalon van hibás linkeket al-fórum lesz még, de ez csak több ezer linkek nem több ezer archív téma oldalak. Lehet még tenni 301 átirányítás a legfőbb fórum archív oldalon, így majd csak eredeti nyelven.
Kérjük, mondja el melyik verzió tetszik jobban, és mi végigvezeti Önt több kiválasztott egyet.
Eltévedtem itt. Először azt írta, hogy biztonságos. Akkor írta, hogy nem biztonságos. Most már biztos újra. Mit érdekel az, amit írtam neked Webmaster Tools. Nem vagyunk érdekeltek, milyen mod szerző mondom - ez közted és őt. Érdekeltek vagyunk a Google hogyan látja a fórumot. Ha a Google látni a fórumon, mint blokkolt kommunikálni, akkor a mod árt Google, mert a Google látni mindenhol ugyanazt a tartalmat (így minden üzenet minősül duplikált tartalom). Ebben az esetben azt tanácsoljuk, hogy ne használja a mod már addig, amíg biztonságban lesz a Google - így, amíg meg nem lesz képes látni Webmaster Tools, hogy a Google összes az oldalak általában, és nem blokkolja. Így van, és mi mást mondani ezen a területen. Ez a választás akkor parlagon tanácsot, vagy sem. Így ellenőrizni, hogy az első és ha nem biztonságos ezután a saját döntés, aki szeretné hallgatni.
Elnézést kérek, ha figyelembe vesszük a választ, mint durva. Én csak hozzá TODO listát, hogy külön robot.txt fájl nem SEO linkeket. Köszönöm a jegyzetet.
Kérjük, olvassa el figyelmesen, és még egyszer, amit írtam neked az utolsó válasz. Soha nem azt írta, hogy a link:
törött. Azt írta, hogy működik - hibás linkek szerepelnek az oldalon. Kérjük, olvassa el újra, amit korábban leírtak. Tudom, hogy ez az oldal működik. Ezért írtam neked:Code:http://YOUR_FORUM/archive/index.php/t-25194.html?language=pl
Írtam neked, hogy ez a kapcsolat működik - nem kell, hogy adjon nekem képernyő szemcsésedik és bizonyítja számomra, hogy működik Csak kérjük, olvassa el figyelmesen, amit írok neked. És most nézze meg a képet, és figyelni a tetején linkek (hivatkozások archívum sub-forums) - ezek törött (Kivéve a linket archívum legfőbb fóruma)
Nagy Remélem értitek a terület kérdése most, és tudom, mi a választás. Kérjük, mondja el, melyiket részesítik előnyben, és mi végigvezeti Önt ebbe az irányba.
Mindazok oldalak teljesen más tartalmat és a boot nem tudta megmondani, hogy ez ugyanaz, ha a szöveg teljesen más. Ezek különböző oldalak amely arra szolgál, különböző tartalmak különböző célzott vevő, és a válasz nincs értelme számunkra egyáltalán. Kérjük PM nekem az egész üzenet van, a kapcsolatot a forrás ezt az üzenetet. Szeretnénk elmagyarázni. Valószínűleg, aki ellenőrizze, hogy nem látták valódi tartalma, hanem csak blokkolja az üzenetet (mint én most) - így in Ilyen esetben a visszajelzés nincs értéke egyáltalán. Még egyszer - kérjük PM adatai fogjuk ellenőrizni azt.