Fontos: Ez az oldal cookie-kat használ (cookies). A weboldal használatával kikapcsolása nélkül sütik a böngészőben, azt jelenti, hogy egyetért a használat.
Vásároljon most! Jellemzők Letöltések

Keress velünk!

Ha azt szeretné, hogy kezdj el pénzt keresni a pénzt a vBET csatlakoznak a Affiliate Program.
Eredmények 1 a 9 A 9

Téma: Vendég cache nem működik, és ha mérséklődik is fehér oldalak.

Senior tag

Default Vendég cache nem működik, és ha mérséklődik is fehér oldalak.

Ebben a szakaszban után újra telepítése és konfigurálása vBET azt ugyanúgy kellett volna, vendég cache nem működik, és amikor a moderátorok mozognak hozzászólás kapnak fehér oldalak. Kérem, segítsen.

vBulletin Enterprise Fordító (vBET) személyzet

Helló Taurus,
    Itt van a menet Vendég gyorsítótár kérdés. Kérjük, olvassa el.
    (Kb. kétszeres GZIP).
    http://www.vbenterprisetranslator.co...che-issue.html

a második. Megpróbálom ezt ismételnie az én teszt fórum.

Ahogy emlékszem, akkor fix, hogy az a fogadó szolgáltató, de a frissítés után az Apache lehet egy mod_deflate ismét engedélyezve. Tehát ha edable -> van egy dupla gdziped. Kérjük, forduljon a fogadó szolgáltató és tiltsa le ezt a modult.

Itt van egy teljes utasítást, hogy hogyan ellenőrizze, hogy (az Ön korábbi téma - írta Michał)

Ha kikapcsolja vBulleitn GZIP a AdminCP lehetőség GZIP HTML kimenet akkor a kimenet is tömörített. Láthatjuk itt:
    GZip teszt
    Megjegyzés: ez pontosan írja le vBulletin lehetőség:
    Ha már használja mod_gzip vagy mod_deflate a szerveren, nem teszi lehetővé ezt az opciót.
    Tehát ebben a pillanatban úgy tűnik, hogy van egy ilyen az, mert a kimenet tömörített egyébként. És ez valószínűleg az oka a problémákat vBET vendég cache - ez dupla cipzáras, így böngészők megőrülnek vele.

Senior tag

Most már tiltva gzip az én AKCS, de még mindig ezeket a hibákat:

Figyelem: filemtime () [function.filemtime]: stat failed for [elérési út] / vbet_guestcache/en/_forums_dnp_news_php_content_3_id_8978.html az [elérési út] / includes / vbenterprisetranslator_functions_guestcache.php on line 53

Figyelem: Nem lehet módosítani fejléc - headers already sent by (output indult [elérési út] / includes / class_core.php: 4598) a [elérési út] / dnp_news.php on line 320

Figyelem: filemtime () [function.filemtime]: stat failed for [elérési út] / vbet_guestcache/en/_forums_forumdisplay_php_f_8278.html az [elérési út] / includes / vbenterprisetranslator_functions_guestcache.php on line 53

Ez a hiba megoldódik a fórumon. Próbálja ki:

1.Just szerkesztés fájl (kérjük, hogy másolatot a fájl): includes / vbenterprisetranslator_functions_guestcache.php
    2find sort:
    PHP Code:
    if ((time() - filemtime($vbet_readGuestCacheFileName) <= $timeAllowed) && !vbet_verify_ip_ban()) { 
    változtassuk meg erre:
    PHP Code:
    @$fileTime filemtime($vbet_readGuestCacheFileName);
    if ((
    time() - $fileTime <= $timeAllowed) && !vbet_verify_ip_ban()) { 

Senior tag

Félelmetes Kamil. Ez úgy tűnt, hogy volna rá. Remekül működik már. Köszönöm szépen!

Fogom kérni a moderátorok, hogy most már azt is ellenőrzik, hogy a másik probléma velük mozgó hozzászólás és egyre fehér oldalakat is jelen vannak.

Michał Podbielski (vBET személyzet) vBET's Avatar

Nem vagyok benne biztos, hogy ez kapcsolatban áll Vendég Cache - ha a moderátorok mozognak téma, akkor azok nem vendég ... Kérjük, először ellenőrzi-e még akkor történik, amikor vendég cache van tiltva. Ha igen, tudni fogjuk, hogy ellenőrizze valami mást. Én úgy látom, hogy most már nagy valószínűséggel nem vendég cache probléma - moderátorok nem vendég, így vendég cache nem működik nekik ...

Kamil Kérjük, ellenőrizze a Taurus nem Vendég cache dolgozik egyáltalán. Szintén nem probléma történik, amikor Vendég cache van tiltva. Ellenőrizze, tudod reprodukálni azt a teszt fórum.
    Taurus - is látható szerver naplók hiba üzenet? Arra számítok, hogy néhány fájl nem tartalmazza a hibát. Ha igen, a szerver naplók lesz kommunikál a unknown function - ez lehetővé teszi számunkra, hogy megoldja a problémát nagyon gyorsan.
    Utoljára szerkesztette vBET; 02-11-10 -on 13:40.

Senior tag

Bocs, nem akartam mondani, hogy volt valami köze a vendégek cache. Én csak a puszta említése a 2 kérdéseket közösen, hogy ne nyissa meg egy külön téma.

Az első kérdés tekintetében vendégház cache most megoldódott. A másik történt közben vendég cache le volt tiltva, így én is nem biztos, hogy oldja meg a vendég cache volna megoldani ezt. De el fogom mondani, hogy próbálja meg most egyébként. Én jelentést tesz róla.

Michał Podbielski (vBET személyzet) vBET's Avatar

OK, így - a hiba. Vettem az egyik kérdés. Kérjük, ne egy szál per egyik kérdés. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy kezelni megfelelően. Az én hibám - Sajnálom az Ön és Kamil.

A téma címkéi

Hozzászólás szabályai

• Ön nem indíthatsz új témákat
  • Ön nem post válaszok
  • Ön nem csatolhatsz
  • Ön nem módosíthatod a hozzászólásaidat
  •