Fontos: Ez az oldal cookie-kat használ (cookies). A weboldal használatával kikapcsolása nélkül sütik a böngészőben, azt jelenti, hogy egyetért a használat.
Vásároljon most! Jellemzők Letöltések

Keress velünk!

Ha azt szeretné, hogy kezdj el pénzt keresni a pénzt a vBET csatlakoznak a Affiliate Program.
Oldal 1 A 2 12 UtolsóLast
Eredmények 1 a 10 A 11

Téma: Változó nyelv usercp de megtartja link url után

Question Változó nyelv usercp de megtartja link url után

Amikor a változó fórum nyelv usercp egy másik nyelvet, legyen mondjuk ez a példa:

Most: angol
    Megváltoztatása a francia
    Változó vissza angol

Ha menti, a böngésző URL tartja hozzá a régi lang = fr végén vagy URL-t (vagy ebben az esetben, itt a fórumon, tartja a következő: http://www.vbenterprisetranslator.co.../fr/usercp.php

Ez egy bug?

BTW miért más itt? Itt kapunk forum / fr, és az én fórumon kapunk lang = fr végén URL?

Michał Podbielski (vBET személyzet) vBET's Avatar

Quote Eredetileg írta: Cybershaolin View Post
    Amikor a változó fórum nyelv usercp egy másik nyelvet, legyen mondjuk ez a példa:

Most: angol
    Megváltoztatása a francia
    Változó vissza angol

Ha menti, a böngésző URL tartja hozzá a régi lang = fr végén vagy URL-t (vagy ebben az esetben, itt a fórumon, tartja a következő: http://www.vbenterprisetranslator.co.../fr/usercp.php

Ez egy bug?

BTW miért más itt? Itt kapunk forum / fr, és az én fórumon kapunk lang = fr végén URL?
    Én nem ellenőrzi, hogy néhány, de a cookie-kat - köszönet észre.

Mintegy formájában URL - megy Admin CP -> vBET -> Fő és mit beállított Fordítás linkek típus

Javított - tartalmazni fogja a 3.1.3

Nos, ma is szembesülnek ezzel a problémával a 3.2.2. Szóval prbably tartani a nyílt helyett zárt ...

Quote Eredetileg írta: Cybershaolin View Post
    Nos, ma is szembesülnek ezzel a problémával a 3.2.2. Szóval prbably tartani a nyílt helyett zárt ...
    Sajnálom, hogy ki lett javítva, és tesztelték 3.1.3, talán javított valami hasonló.

Kérem, mondja meg nem látod ezt a hibát a szerveren. Ha nem, kérjük PM nekem a fórum URL-jét.
    Utoljára szerkesztette vBET; 28-11-09 -on 21:39.

Nem úgy tűnik, hogy OK, de itt használja vbSEO linkeket könyvtár van, így nem tudom igazán összehasonlítani, mert az én oldalamon, én a "language = hu" minta.

És ez nagyon hasznos információ nekünk. Mi lesz teszt ez nem ez a konfiguráció a mi tesztelési szerveren.

Is - javasoljuk, hogy változtassa meg a mintát, hogy megfelelő SEO konszenzus. Kérjük, vegye figyelembe, hogy NEM kell használni vBSEO - vBET támogatja még a nyers vBulletin hivatkozások (3.3.0 támogatják is a linkek fordítás INGYENES SEO mod - Zoints SEO).
    Utoljára szerkesztette vBET; 29-11-09 -on 16:08.

Nem használok vBSEO és a beállításokat is ezt tükrözik. Köszönöm, hogy időt, hogy ezt nézd meg.

Oldal 1 A 2 12 UtolsóLast

A téma címkéi

Hozzászólás szabályai

• Ön nem indíthatsz új témákat
  • Ön nem post válaszok
  • Ön nem csatolhatsz
  • Ön nem módosíthatod a hozzászólásaidat
  •