Fontos: Ez az oldal cookie-kat használ (cookies). A weboldal használatával kikapcsolása nélkül sütik a böngészőben, azt jelenti, hogy egyetért a használat.
Vásároljon most! Jellemzők Letöltések

Keress velünk!

Ha azt szeretné, hogy kezdj el pénzt keresni a pénzt a vBET csatlakoznak a Affiliate Program.
Oldal 1 A 2 12 UtolsóLast
Eredmények 1 a 10 A 14

Téma: A felhasználók kiküldetés különböző nyelveken

Senior tag

Default A felhasználók kiküldetés különböző nyelveken

Hi tudná mondani, ha a felhasználó állások mondják holland megtekintése után az a fórum, holland, amikor látom a poszt lesz angol nyelven?

Azt is, hogy sokkal több adatbázis használata vagy az adatbázis táblák vannak?

Van-e extra terhelés a szerveren?

Vajon SEO biztonságos?

Mind fordítás automatikusan, azaz minden spanyol mindig látni spanyol minden orosz mindig látni az orosz ********** stb?

Üdvözlettel,
    Simon

Michał Podbielski (vBET személyzet) vBET's Avatar

Szia, vBET felismeri üzenet nyelv (konfigurálható). Tehát ha a felhasználó írja hie üzenetet minden támogatott nyelvet, majd vBET fogja felismerni a nyelvet (a Google), majd automatikusan átláthatatlan, hogy a megfelelő BBCode.

vBET teremt új cache táblákat, de nem tett változások natív vBulletin táblázatokban.

Természetesen nem lesz extra terhelés - nem fordították varázsütésre

Teljes fordítás automatikus

Senior tag

Text automatically translated from: Spanish to: Hungarian
    Translated text
    Teszt:
    A nevem Simon, nem vagyok hülye
    Original text

Senior tag

Azt hiszem, akkor im kéri lehet ezt futtatni anélkül, hogy a zászló a tetején vagy a nyelv kiválasztása legördülő?
    Szeretném látogatók a webhely automatikusan megjelenik az oldal a saját nyelvükön (feltéve, hogy a böngésző beállítása az ország standard) nincs szükség, hogy kattintson egy gombra, vagy semmit nem akarom, hogy a zászlók, vagy legördülő, hanem az utáni hasznos, én is egy egyedi kód bb amit átmegy egy külön php fájl regex lesz ez a probléma?

Senior tag

Text automatically translated from: Spanish to: Hungarian
    Translated text
    2. vizsgálat:
    A nevem Simon, nem vagyok hülye! szerkesztés kettős nyelvi teszt
    Original text
    Szerettem ezt a tesztet
    Utoljára szerkesztette Simon Lloyd; 01-10-10 -on 14:30.

Senior tag

Bár szeretem a mod (illetve a vizsgálatok ive done) Attól tartok, a támogatás válaszideje nagyon rossz, én írt tegnap 02:14 (GMT) és még mindig semmi válasz 19 óra múlva!

Nem ad nekem bizalmat vásárolni.

Senior tag

Gyerünk srácok 30hrs most, mivel a válasz, nem akarsz eladni ezt a cuccot, vagy nem?

Senior tag

Quote Eredetileg írta: Simon Lloyd View Post
    Azt hiszem, akkor im kéri lehet ezt futtatni anélkül, hogy a zászló a tetején vagy a nyelv kiválasztása legördülő?
    Szeretném látogatók a webhely automatikusan megjelenik az oldal a saját nyelvükön (feltéve, hogy a böngésző beállítása az ország standard) nincs szükség, hogy kattintson egy gombra, vagy semmit nem akarom, hogy a zászlók, vagy legördülő, hanem az utáni hasznos, én is egy egyedi kód bb amit átmegy egy külön php fájl regex lesz ez a probléma?
    Legutóbb a kér majd én szokás a fáradságot, hogy vásárolni ezt, hanem telepíteni egy egyszerű Google-fejlesztők jQuery verzió egyszerűen lefordítani oldalt!

Kérjük, válaszoljon az én querie felett és a következő lehetőség:

Én vbseo és vbseo oldaltérkép van valami extra kell tennem, miután megvásárolta ezt a mod (tekintettel arra, hogy én valaha kapunk választ itt), hogy minden rendben működik?

Hello. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a szolgáltatás nem 24 / 7. A munkanap vagyunk minden nap. Hétvégén általában túl, még lehet nem olyan gyakran. Is van vevők egész világ, így néha válaszidő befolyásolja időkülönbség (általában alszunk éjszaka ).

Elnézést a késői válasz. Felhívjuk figyelmét, hogy Kamil (munkatársaink srác), csak jött vissza nyaralás, úgyhogy hétfő óta megyünk vissza a jobb válaszidő

Ebben az esetben is - Most érkezett meg az kérdés, mert fallowed vizsgálati üzenetet. Amikor idejöttem láttam csak teszt, és nem fel a figyelmet az üzenet előtt (mindkettő volt elküldeni perc után perc). Sajnos - ez volt a hiba. Még most is Zavart voltam, mit szól, és jött vissza az elejére ezt a beszélgetést, hogy megtudja, miért írt mintegy 30 óra, amikor itt volt tegnap és nem volt semmi, nekem címzett. Most már tudom, hogy nem volt semmi, amit láttam - én érkezett meg az üzenetet félre a pihentetési teszt üzenetet. Még egyszer kérjük, hogy a bocsánatkérést.

A kérdés megválaszolása lehet teljesen letiltani zászlók és állítsa lehetőséget irányítani a felhasználók automatikusan a nyelv alapozza saját böngészője beállításait (vBET használja fejlécet küld a böngésző számára, hogy a). Mégis ez nem ajánlott:
    1. Alapértelmezés szerint a Google nem fogja látni a többi oldal. Ez, ha nem adja a be sitemap. Ha nem ezt, akkor azokat az oldalakat, nem indexelt, így nem fog további forgalmat az új helyen - az emberek egyszerűen nem fog megtudni, hogy
    2. A felhasználók nem származhat a számítógépek. Vagyis ha valaki a lengyel, de megy a fórum néhány internet kávézó Angliában, akkor a böngésző meg fogja mondani, hogy vBET nyelv az angol. Letiltásával zászlók akkor nem ad lehetőséget, hogy a felhasználó módosíthatja a nyelvet.

Egyéni BBCode nem probléma, ha azok valóban BBCode. Már volt kérdés egy mod ami segítségével saját "BB-kódokat", de a kérdés volt, mert tényleg nem használ bbcode - csak egy szöveget, amely azt elemzett magukat. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a bbcode nem csak egy szöveget [] elemzi a reguláris kifejezés. bbcode különleges védjegy lajstromozott vBulletin motor, és ez elemzi a vBulletin motor (meg kell plugint a megfelelő horgok). Ha nem használja így, akkor tényleg nincs bbcode, csak speciális jellel ismeri a kódot. Ebben az esetben lehetőség van a kérdésben. Mivel ebben az esetben ez nem bbcode, így nem kerül értelmezésre a vBulletin, és amikor lang bbcode is elemzi, ez lesz szöveget lefordítani a saját speciális jelek, amelyek nem BB-kódokat, még ha van benne [] (mert vBulletin nem ismeri fel, így egyszerűen hagyd úgy) -, így ez a szöveg fog küldeni fordítani, és a Google tönkreteheti a speciális jelek (pl. azáltal, hogy helyet zárás előtt]).
    Utoljára szerkesztette vBET; 02-10-10 -on 22:47.

Quote Eredetileg írta: Simon Lloyd View Post
    Legutóbb a kér majd én szokás a fáradságot, hogy vásárolni ezt, hanem telepíteni egy egyszerű Google-fejlesztők jQuery verzió egyszerűen lefordítani oldalt!

Kérjük, válaszoljon az én querie felett és a következő lehetőség:

Én vbseo és vbseo oldaltérkép van valami extra kell tennem, miután megvásárolta ezt a mod (tekintettel arra, hogy én valaha kapunk választ itt), hogy minden rendben működik?
    Én csak választ a kérdésére, amikor megírta ezt

Azt is integrálni Sitemap Generator, hogy URL-eket lefordított oldalakon szereplő sitemap. Ez nem szükséges (ha van zászló, a Google fogja találni ezeken az oldalakon egyébként, még akkor több időt ebben az esetben).
    Utoljára szerkesztette vBET; 02-10-10 -on 23:12.

Oldal 1 A 2 12 UtolsóLast

A téma címkéi

Hozzászólás szabályai

• Ön nem indíthatsz új témákat
  • Ön nem post válaszok
  • Ön nem csatolhatsz
  • Ön nem módosíthatod a hozzászólásaidat
  •