Σημαντικό: Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies (cookies). Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να απενεργοποιήσετε τα cookies στον browser, που σημαίνει ότι συμφωνείτε για τη χρήση του.
Αγοράστε τώρα! Χαρακτηριστικά Λήψεις

Κερδίστε μαζί μας!

Αν θα θέλατε να ξεκινήσετε κερδίζουν χρήματα με το vBET σύνδεσμος για Γίνετε μέλος.
Σελίδα 1 του 2 12 ΤελευταίαLast
Αποτελέσματα 1 να 10 του 14

Θέμα: Οι χρήστες απόσπαση σε διάφορες γλώσσες

Senior Member

Default Οι χρήστες απόσπαση σε διάφορες γλώσσες

Γεια σας θα μπορούσατε να μου πείτε, εάν ένας δημοσιεύσεων σε λένε ολλανδικά μετά την προβολή του φόρουμ στα ολλανδικά όταν βλέπω το μήνυμα θα είναι στα αγγλικά;

Επίσης, πόσο περισσότερο τη χρήση βάσεων δεδομένων ή πίνακες βάσης δεδομένων υπάρχουν;

Είναι το επιπλέον φορτίο στο διακομιστή εκεί;

Είναι SEO ασφαλές;

Μπορεί όλες οι μεταφράσεις είναι αυτόματη, δηλαδή όλα τα ισπανικά, θα δείτε πάντα στα ισπανικά όλα τα ρωσικά θα δείτε πάντα στα ρωσικά ********** κλπ;

Regards,
    Simon

Michał Podbielski (vBET Προσωπικό) vBET's Avatar

Γεια σου, vBET μπορεί να αναγνωρίσει γλώσσα μήνυμα (ρυθμιζόμενο). Έτσι, αν ο χρήστης γράφει ΥΙΕ μήνυμα σε οποιαδήποτε υποστηριζόμενη γλώσσα, τότε vBET θα αναγνωρίσει τη γλώσσα του (χρησιμοποιώντας το Google) και, στη συνέχεια, αδιαφανή αυτόματα στο κατάλληλο BBCodes.

vBET δημιουργεί νέους πίνακες cache, αλλά δεν έκανε καμία αλλαγή στη μητρική τους πίνακες vBulletin.

Φυσικά θα υπάρξει επιπλέον φορτίο - δεν έχει μεταφραστεί μαγικά

Ολόκληρη η μετάφραση είναι αυτόματη

Senior Member

Text automatically translated from: Spanish to: Greek
    Translated text
    Δοκιμή:
    Το όνομά μου είναι Simon, δεν είμαι ανόητος
    Original text

Senior Member

Υποθέτω τότε im ζητώντας μπορεί αυτό να εκτελεστεί χωρίς τη σημαία στην κορυφή ή μια επιλογή γλώσσας dropdown;
    Θέλω οι επισκέπτες στο site μου για να δείτε αυτόματα την ιστοσελίδα στη γλώσσα τους (υποθέτοντας ότι οι browsers τους, να έχουν πρότυπες της χώρας τους) χωρίς να χρειάζεται να κάνετε κλικ σε ένα κουμπί ή οτιδήποτε άλλο, όπως δεν θέλω να έχουν τις σημαίες ή αναπτυσσόμενη, αλλά η θέση σε Είναι χρήσιμο, θα ήθελα επίσης να έχει έναν προσαρμοσμένο κωδικό ββ thats που αναλύονται μέσα από ένα ξεχωριστό αρχείο php χρησιμοποιώντας regex θα είναι αυτό το πρόβλημα;

Senior Member

Text automatically translated from: Spanish to: Greek
    Translated text
    Δοκιμή 2:
    Το όνομά μου είναι Simon, δεν είμαι ηλίθιος! επεξεργασία για τη διπλή δοκιμασία γλωσσικών γνώσεων
    Original text
    Μου άρεσε αυτό το τεστ
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Simon Lloyd? 01-10-10 στο 14:30.

Senior Member

Ενώ μου αρέσει το mod (και τις δοκιμές που Ive που γίνεται) Φοβάμαι το χρόνο απόκρισης υποστήριξη είναι πολύ φτωχή, i δημοσιεύτηκε χθες στις 2:14 μ.μ. (GMT) και ακόμα καμία απάντηση 19 ώρες αργότερα!

Δεν μου δίνουν την εμπιστοσύνη στην αγορά.

Senior Member

Ελάτε παιδιά 30hrs τώρα από μια απάντηση, θέλετε να πουλήσουν αυτά τα πράγματα ή όχι;

Senior Member

Quote Αρχικό μήνυμα από Simon Lloyd View Post
    Υποθέτω τότε im ζητώντας μπορεί αυτό να εκτελεστεί χωρίς τη σημαία στην κορυφή ή μια επιλογή γλώσσας dropdown;
    Θέλω οι επισκέπτες στο site μου για να δείτε αυτόματα την ιστοσελίδα στη γλώσσα τους (υποθέτοντας ότι οι browsers τους, να έχουν πρότυπες της χώρας τους) χωρίς να χρειάζεται να κάνετε κλικ σε ένα κουμπί ή οτιδήποτε άλλο, όπως δεν θέλω να έχουν τις σημαίες ή αναπτυσσόμενη, αλλά η θέση σε Είναι χρήσιμο, θα ήθελα επίσης να έχει έναν προσαρμοσμένο κωδικό ββ thats που αναλύονται μέσα από ένα ξεχωριστό αρχείο php χρησιμοποιώντας regex θα είναι αυτό το πρόβλημα;
    Τελευταία στιγμή να ζητήσουν από τότε θ συνηθίζει τον κόπο να αγοράσει αυτό το εγκαταστήσετε, αλλά μια απλή έκδοση του Google για την ανάπτυξη jquery απλά να μεταφράσει τις σελίδες!

Παρακαλώ απαντήστε μου querie παραπάνω και τα ακόλουθα, αν είναι δυνατόν:

Έχω vBSEO και vBSEO χάρτη της τοποθεσίας που χρειάζεστε κάτι επιπλέον που πρέπει να κάνω μετά την αγορά αυτού του mod (δεδομένου ότι έχω πάρει ποτέ μια απάντηση εδώ) για να βεβαιωθείτε ότι όλα λειτουργούν;

Γεια σας. Παρακαλώ σημειώστε ότι η υπηρεσία μας δεν είναι 24 / 7. Σε εργάσιμες ημέρες είμαστε καθημερινά. Τα σαββατοκύριακα συνήθως πάρα πολύ, ακόμα δεν μπορεί να γίνει τόσο συχνά. Επίσης, έχουμε πελάτες από όλο τον κόσμο, έτσι μερικές φορές χρόνος απόκρισης επηρεάζεται από τη διαφορά χρόνου (συνήθως κοιμόμαστε τη νύχτα ).

Συγνώμη για αυτή την καθυστερημένη αντίδραση. Παρακαλώ σημειώστε ότι Kamil (τύπος προσωπικό μας) μόλις επέστρεψε από τις διακοπές, έτσι ώστε από τη Δευτέρα θα πάμε πίσω στο καλύτερο χρόνο απόκρισης

Και στην περίπτωση αυτή - Μου λείπει μόνο η ερώτησή σας, επειδή ήταν σε παύση της καλλιέργειας από δοκιμαστικό μήνυμα. Όταν ήρθα εδώ είδα μόνο δοκιμή και δεν έβαλε την προσοχή στο μήνυμα πριν (και οι δύο ήταν στείλει κάθε λεπτό). Συγγνώμη - ήταν λάθος μου. Ακόμα και τώρα ήμουν ταραγμένος περί τίνος πρόκειται και είχαν έρθει πίσω στην αρχή αυτής της συζήτησης για να μάθετε γιατί γράφετε για περίπου 30 ώρες, όταν ήμουν εδώ χθες και δεν υπήρχε τίποτα που απευθύνεται σε μένα. Τώρα ξέρω ότι δεν υπήρχε τίποτα αυτό που παρατήρησα - Μου λείπει το μήνυμά σας παραπλανήσει με αγρανάπαυση μήνυμα δοκιμής. Για ακόμα μια φορά παρακαλώ να λάβει τη συγνώμη μου.

Απαντώντας στην ερώτηση, μπορείτε να απενεργοποιήσετε εντελώς σημαίες και να ορίσετε την επιλογή για να ανακατευθύνει τους χρήστες αυτόματα με τις γλώσσες τους, βασίζοντας τις ρυθμίσεις του browser τους (vBET χρησιμοποιεί κεφαλίδες αποστολή από το πρόγραμμα περιήγησης για αυτό). Ακόμα αυτό δεν συνιστάται:
    1. Εξ ορισμού η Google δεν θα δείτε πρόσθετες σελίδες σας. Θα αν προσθέσετε σε αυτά sitemap. Αν δεν θα το κάνει αυτό, τότε αυτές οι σελίδες δεν θα πρέπει να αναπροσαρμόζονται, έτσι δεν θα πάρει επιπλέον κίνηση από νέες θέσεις - οι άνθρωποι απλά δεν θα μάθετε γι 'αυτό
    2. Οι χρήστες μπορούν να προέρχονται από μη υπολογιστές τους. Δηλαδή αν κάποιος είναι από την Πολωνία, αλλά θα πάει στο φόρουμ σας από κάποιο internet cafe στην Αγγλία, ο φυλλομετρητής θα πει vBET ότι η γλώσσα πρέπει να είναι η αγγλική. Με την απενεργοποίηση σημαίες δεν θα δώσει ευκαιρία στο χρήστη να αλλάξετε τη γλώσσα.

Προσαρμοσμένη BBCodes δεν θα πρέπει να είναι πρόβλημα αν αυτές είναι πραγματικά BBCodes. Είχαμε ήδη το θέμα με ένα mod το οποίο χρησιμοποιούσε το δικό τους «BBCodes» τους, αλλά το θέμα ήταν επειδή πραγματικά δεν BBCode χρήση - απλά ένα κείμενο που οι ίδιοι αναλύεται. Παρακαλώ σημειώστε ότι BBCode δεν είναι απλά ένα κείμενο στην [] θα αναλυθεί από κανονική έκφραση. BBCode είναι ειδικό σήμα που έχει καταχωρηθεί στον κινητήρα vBulletin και αναλύεται από τον κινητήρα vBulletin (που πρέπει να plugin σε κατάλληλες άγκιστρα). Εάν δεν χρησιμοποιείτε αυτόν τον τρόπο, τότε πραγματικά δεν έχουν BBCode, μόλις ειδικό σήμα που αναγνωρίζεται από τον κωδικό σας. Σε αυτή την περίπτωση μπορείτε να έχετε το θέμα. Επειδή στην περίπτωση αυτή δεν είναι το BBCode, γι 'αυτό δεν θα αναλυθεί από vBulletin και όταν lang BBCode θα πρέπει να αναλυθεί, θα πάρει το κείμενο να μεταφραστεί με ειδικά σήματα σας τα οποία ΔΕΝ BBCodes ακόμα και αν βρίσκονται εντός [] (επειδή vBulletin δεν την αναγνώρισε έτσι αφήνουμε μόνο) - έτσι ώστε το κείμενο αυτό θα σταλεί για τη μετάφραση, και η Google μπορεί να σπάσει ειδικά σήματα σας (π.χ. με την τοποθέτηση διάστημα πριν από το κλείσιμο]).
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη vBET? 02-10-10 στο 22:47.

Quote Αρχικό μήνυμα από Simon Lloyd View Post
    Τελευταία στιγμή να ζητήσουν από τότε θ συνηθίζει τον κόπο να αγοράσει αυτό το εγκαταστήσετε, αλλά μια απλή έκδοση του Google για την ανάπτυξη jquery απλά να μεταφράσει τις σελίδες!

Παρακαλώ απαντήστε μου querie παραπάνω και τα ακόλουθα, αν είναι δυνατόν:

Έχω vBSEO και vBSEO χάρτη της τοποθεσίας που χρειάζεστε κάτι επιπλέον που πρέπει να κάνω μετά την αγορά αυτού του mod (δεδομένου ότι έχω πάρει ποτέ μια απάντηση εδώ) για να βεβαιωθείτε ότι όλα λειτουργούν;
    Ήμουν απλά απαντώντας στην ερώτησή σας, όταν έγραψε αυτό

Μπορείτε επίσης να ενσωματωθούν με Sitemap Generator, να έχουν διευθύνσεις URL σε μεταφρασμένες σελίδες που περιλαμβάνονται στο sitemap. Αυτό δεν είναι απαραίτητο (αν έχετε σημαίες, η Google θα βρείτε τις σελίδες αυτές ούτως ή άλλως, εξακολουθεί να μπορεί να πάρει περισσότερο χρόνο σε αυτή την περίπτωση).
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη vBET? 02-10-10 στο 23:12.

Σελίδα 1 του 2 12 ΤελευταίαLast

Ετικέτες για Θέματος

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Εσείς μπορεί να μην υστέρων νέα νήματα
  • Εσείς μπορεί να μην απαντήσεις μετά
  • Εσείς μπορεί να μην συνημμένα μήνυμα
  • Εσείς μπορεί να μην επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • BB code είναι Επί
  • Smilies Οι Επί
  • [IMG] κωδικός Επί
  • [VIDEO] κωδικός Επί