PDA

Teljes verzió megtekintése: Megoldott A probléma a szerver VPS

jaryx
31-08-10, 10:34
Hi Hogyan reagálnak egy e-mailt kaptam a rendszergazda az én VPS?

Üdvözöljük
serwer xxxxxxxxx obciaza nam caly serwer dedykowany
glownie chodzi o dysk twardy

z Tego co widzialem idle CPU jes 0% i uzycie dysku na poziomie 100%

zapytania nem bazy

************************************************-- - +
| 5555656 | admin_new | localhost | admin_new | Keresés | 0 | frissítés | INSERT INTO IGNORE vb_vbenterprisetranslator_cache_short_da (originaltext, fordítás, sorozat) VALUES ('Kolejka: 24-1 liga PES 2010 X360 sezon 5', 'K?: 24 til 1 PES 2010 **** 360 liga s? fia 5 ', 1.2832394403E 13), ("Middlebrook (Cygan 86) 0:03 ESPANYOL (Bubble_Gum)', 'Middlebrook (Cygan 86) Espanyol 00:03 (Bubble_Gum)" 1.2832394403E 13), ('2 0,5377 ', '2, 5377 ", 1.2832394403E 13) |
| 5555667 | da_admin | localhost | NULL | Keresés | 0 | NULL | show teljes processlist |
| 5555669 | admin_new | localhost | admin_new | Keresés | 0 | statisztikák | SELECT cache.originaltext a originaltext, cache.translated a fordított vb_vbenterprisetranslator_cache_short_ko segíteni, vb_vbenterprisetranslator_cache_short_ko cache HOL help.originaltext = "szuper! ÉS cache.serie = help.serie |
| 5555670 | admin_new | localhost | admin_new | Query | 2 | zárás asztalok | INSERT INTO IGNORE vb_vbenterprisetranslator_cache_medium_uk SET lefordított = '1 ????: Groningen (Hubert) - Panatinaikos (tadzislaw) 02:02 ????: Nordstrand x2 - x1 ????? ?? x1 2 ?????: Panatinaikos (tadzislaw) - ????????? (????', Serie = 1.28323947861E 13 |

po zablokowaniu bazy danych obciazenie serwera spadlo sporo i dysk sie odciol
prosze o wyjasnienia, proponuje przesiadke na serwer dedykowany
Baza narazie zostala wylaczona
--
Pozdrawiam

kamilkurczak
31-08-10, 10:56
Helló,

Voltam a helyszínen, és már használja a 22 nyelven.
Mint tudjátok - Most már 22-szer több tartalmat a forum (különböző nyelveken), és 22-szer nagyobb a forgalom a szerveren. Ön fórum még mindig növekszik (új hozzászólások a tagok stb)

Megpróbálják azt sugallják, hogy a szerver kapacitása túl kicsi, hogy az oldalon.
Kínálnak egy nagyobb szerver az Ön számára.

Voltam a helyszínen és fordítási munkák szokásos időben. (Nem lassú).

jaryx
03-09-10, 19:44
Sajnos, nem fordító gyorsítótár működik a legjobban. Csökkent a nyelvek száma 10, és 2 nap volt rendben, és ismét teljes kudarc kapcsolatos fordító, amit a szerver egy egyszerű megosztott könnyen ment, 48 nyelven és vb3.x 4000/dzień a VPS nem fog 10 nyelven és 500 vendég ? Arra a következtetésre jutottak, hogy ez nem a hiba a szerver, különösen azért, mert leszámítva vbtranslatora terhelés esik elhanyagolható értékek. Még a naplók kapott a szerveren, amit szívesen megosztható, ha valaki akarta, hogy segítsen megoldani a problémát, a fordító.

vBET
04-09-10, 16:25
Ha mindent helyesen a korábbi kiszolgálón 48 nyelvek volt, és a kiszolgáló megváltoztatása után a probléma még 10 nyelvű ahol a következtetés, hogy ez nem egy bor server: megzavarodott: személyesen, én csak meghatározott a vétkesség a korábbi kiszolgálón-mindent meg akartam 48 nyelven. A korábban használt kiszolgálók egyikén hosting provider első poczęstował minket, mondván a hasonló tartalmú. És már mindent egy másik kiszolgálón, ez a dostaliśmy egy üzenetet, mondván, hogy a lemez illesztőprogramja skopany volt és egy bocsánatkéréssel, és ezért azokat az összes siadało.A támogatás, persze, ez lenne hajlandó segíteni. Adjon meg további információkat. Most tudom, hogy 10 nyelvű "teljes vereség" – van amit ez. Melyek a tünetek? mi történik? Is képessé tesz/megbénít vendég gyorsítótár változik a helyzet? E a fordítás dolgozik? Mi kifejezetten történik?

vBET
12-09-10, 13:30
A probléma továbbra is fennáll? Még nem kapott választ ...

vBET
17-09-10, 10:54
Nincs válasz. Feltételezem, hogy a probléma megoldódott. Ha nem, kérjük, tegye ide és válaszoljon az előző kérdésre:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages thanks to vBET Translator 4.10.1