PDA

Teljes verzió megtekintése: Megoldott vBET a mysqli

dai-kun
10-11-09, 07:34
Ha viszont a fórum adatbázis típusát mysqli az én config.php fájlban kapom ezt a hibaüzenetet, amikor megtekintése lefordított oldalak:

Figyelem: mysql_ping () vár paramétert 1-től kell forrás, objektum adott [elérési út] / includes / vbenterprisetranslator_functions.php on line 596

Én kikapcsolta mysqli most.

vBET
11-11-09, 16:51
Ha viszont a fórum adatbázis típusát mysqli az én config.php fájlban kapom ezt a hibaüzenetet, amikor megtekintése lefordított oldalak:

Én kikapcsolta mysqli most.

vBET nem vizsgálták a mysqli. Van-e bármely kérdésben használni mysqli a fórumban?

vBET
24-11-09, 20:18
Nincs válasz - kérdés zárva.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Languages translations delivered by vBET 4.10.1