Teljes verzió megtekintése: Megoldott furcsa karakter URL
nekem van néhány URL-ek, amelyek bemutatása, furcsa karakterek például
kell
Hogyan tudom kijavítani ezt a problémát?
Kérem, mutasson URL oldalra, ahol látom, ez a furcsa URL keletkezett. Továbbá kérjük PM nekem néhány tesztet venni részleteket, mert látom a védett.
vBET,
hogy ön egy egyszerű módja, hogy megértsük ... csak fuss a weboldal orosz
under-linux.org/ru /
akkor képes lesz arra, hogy az URL-cím, hogy én beszélek ... a forum ez nem történik ...
Igen látom. Van először ilyen kérdés. Kérjük:
- Ha a fórumon van, utf-8 győződjön meg róla, hogy a kódolás kisbetűvel.
- Győződjön meg róla, hogy lehetővé teszi, hogy folyamatosan nem angol karaktereket az URL-ben.
Nincs más tippeket - ha ez nem működik, kérjük PM hozzáférési adatait Admin CP, FTP és vBSEO CP - Én ellenőrizze és javítsa ki a helyére.
a fórum az ISO-8859-1 van-e módja annak, hogy oldja meg ezt egy nem utf-8 fórumban?
a fórum az ISO-8859-1 van-e módja annak, hogy oldja meg ezt egy nem utf-8 fórumban?
TERMÉSZETESEN! vBET teljes mértékben támogatja a nem utf-8 fórumok:) Az utalás volt a "HA":)
És mi az Ön vBSEO beállítás tartani? Ez fontos része a vBSEO integráció:
(Kötelező) Állítsa be az opció Általános Beállítások-> Character Csere-> "Csere nem angol karaktereket az URL?" A "Keep nem angol karakterek URL"
Érzés kell?
És még egyszer - ha rendben van, akkor kérjük PM nekem hozzáférési adatait, és látni fogom, és javítsa ki a helyére.
ez vezet a nem angol karaktereket URL
VBET, olvastam vbseo fórum és azt hiszem, ez a kérdés kapcsolódik UTF-8 kompatibilis, így valószínűleg szükségem van átalakítani a fórum UTF-8.
Azt tudatja Önnel, ha át.
Köszönöm,
Önnek nem kell átalakítani a fórum UTF-8. Nem azért, mert a vBET. Támogatjuk a nem utf fórumokon és a legtöbb ügyfelünk van ilyen. Kérem, küldjenek hozzáférési adatait, és azt ellenőrzi, hogy mi folyik ott.
vBET,
Nem kapsz hozzáférést a rendszerhez ... de tudja mutatni nekem egy ISO-8859-1 fórum, hogy URL-ek az orosz nem kódolt, ha pont nekem egy tudom erősíteni, hogy ez nem kapcsolódik UTF-8 kódolást ..
Én is láttam úgy tárgyalunk erről a vbseo fórum
http://www.vbseo.com/f9/utf-8-thank-you-your-help-31270/
egy Ezt ezért azt hiszem, ez kapcsolódik
A link adtál nem a mi beszélgetés.
Azt kérdezték fórum példa. Itt az egyik nem UTF-8 fórumokon (munka alatt vB3.8): nem utf-8 fórum által támogatott vBET (http://www.forum.simple-nlp.pl/)
Nem tudok adni ügyfeleinknek URL - talán valaki megadja magát neked, vagy talál valami ügyfelek URL már kifüggesztett fórumon (is easilly ellenőrizni az eredeti kódolást html kimenet, vegye figyelembe, lefordított oldal).
Azt is tesztet fórum alatt vB4.0, hogy nem utf-8, de nem tudom adni URL-jét a teszt esetek (korlátozott VB és vBSEO licencek). Ezért biztos vagyok benne, hogy nem valami, ami arra kényszeríti, hogy megváltoztassa kódolás ... Megértem a biztonsági kérdések - van-tesztet esetben azonos viselkedést, vagy készíts másolatot, és számunkra való oda? Nem tehetek többet most - ebben a kérdésben meg kell jegyezni először. Ezért is hiszem, hogy valami beállítási probléma.
Én a vbseo 3,5 GOLD és vBulletin 4,3 a teszt környezetben használja ezt a verziót?
A tényleges (ebben a pillanatban) teszt környezet vBET4.x:
- BB: 4.0.3 (Publishing Suite)
- Kódolás: ISO-8859-1
- VBET: 4.2.2
- VBSEO: 3.5.0 RC2
Hé vBET i fix my fórum alakítása után utf-8:) köszi a segítséget
Nagy hallani:) Még mindig átalakítás nem volt szükség - vBET támogatja nem utf8 fórumok 100%-ban, de tudom, hogy nem tudott Nézzük, mi történik a szerveren.
Egyébként - az utf-8 a fórum gyorsabban, mivel nem lesz konverzió között kódolást minden fordítás:)
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):