PDA

Teljes verzió megtekintése: Megoldott Szálak idézőjelekkel eredményeként 404-es hiba

tavenger5
09-02-10, 18:19
Én futó verziója 3.3.1 és 3.3.2 vbseo. Azt hiszem, ez jelenleg csak történik a behozott hozzászólás, hogy már idézi a cím.

Íme egy példa erre történik:
Eredeti: NTT DoCoMo önmagát "Multinumber" szolgáltatás, Push-to-Talk

Fordította:

vBET
10-02-10, 15:22
Csak teszteltem a fórumon, és minden rendben van:

Tehát ez valami integráció kérdése. Kérjük, látogasson el do-not-upload/readme.html a vBET csomagot és ellenőrizze, hogy parlagon minden lépését integráció vBSEO részt. Kérjük, ossza meg velünk nyújt segítséget:)

tavenger5
10-02-10, 15:32
Rendben, azt hiszem, egy ponton vbseo megengedett idézi az URL-ben, vagy ez valami köze a tény, hogy ezek a szálak voltak keresztül importálják rss.

Megjegyezzük, hogy az árfolyam az én URL, de nem az Ön által írt fent.

vBET
11-02-10, 20:53
Tehát, ha jó a konfiguráció nad probléma továbbra is történik - kérek hozzáférési adatait a Acmin CP, FTP és vBSEO CP. Mivel nem tudom reprodukálni, hogy azt kell látni, mi történik az Ön oldalán:)

vBET
08-05-10, 10:43
Egy másik régi problémát találtak a tisztítás során. Vajon ezt a kérdést úgy oldották meg, PM? Kérjük, erősítse meg, hogy még mindig létezik az új verzió.

tavenger5
08-05-10, 14:49
na, soha nem gondoltam ezt ki. Küldök neked egy login keresztül PM

vBET
08-05-10, 17:42
Ma már, hogy engedje hol van javulás ezen a területen. Kérjük, először frissítés vBET 3.3.3 és ellenőrizze-e még történik ez a verzió:)

tavenger5
11-05-10, 20:50
Ez fix, köszönjük!

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations delivered by vBET 4.10.1