Teljes verzió megtekintése: Megoldott Szálak idézőjelekkel eredményeként 404-es hiba
Én futó verziója 3.3.1 és 3.3.2 vbseo. Azt hiszem, ez jelenleg csak történik a behozott hozzászólás, hogy már idézi a cím.
Íme egy példa erre történik:
Eredeti: NTT DoCoMo önmagát "Multinumber" szolgáltatás, Push-to-Talk
Fordította:
Csak teszteltem a fórumon, és minden rendben van:
Tehát ez valami integráció kérdése. Kérjük, látogasson el do-not-upload/readme.html a vBET csomagot és ellenőrizze, hogy parlagon minden lépését integráció vBSEO részt. Kérjük, ossza meg velünk nyújt segítséget:)
Rendben, azt hiszem, egy ponton vbseo megengedett idézi az URL-ben, vagy ez valami köze a tény, hogy ezek a szálak voltak keresztül importálják rss.
Megjegyezzük, hogy az árfolyam az én URL, de nem az Ön által írt fent.
Tehát, ha jó a konfiguráció nad probléma továbbra is történik - kérek hozzáférési adatait a Acmin CP, FTP és vBSEO CP. Mivel nem tudom reprodukálni, hogy azt kell látni, mi történik az Ön oldalán:)
Egy másik régi problémát találtak a tisztítás során. Vajon ezt a kérdést úgy oldották meg, PM? Kérjük, erősítse meg, hogy még mindig létezik az új verzió.
na, soha nem gondoltam ezt ki. Küldök neked egy login keresztül PM
Ma már, hogy engedje hol van javulás ezen a területen. Kérjük, először frissítés vBET 3.3.3 és ellenőrizze-e még történik ez a verzió:)
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):