Teljes verzió megtekintése: Megoldott Üres álláshelyek
Találom, amikor már nem érhető el, csak kap egy üres felad egy tag használ ez fordítás szolgáltatók. Ez az, amikor már nem mutatják, hogy "A felhasználó eredeti szöveg megjelenítése" set: megzavarodott:
r.dziadusz
10-04-12, 22:41
Majd ellenőrizze, hogy a. Is legyen szíves mond én megjelenik-e a fog az üres álláshelyek "A felhasználó eredeti szöveg megjelenítése" értékre?
Is legyen szíves jegyzék hogy rossz szolgáltató titkos kulcs/azonosító/api-kulcs de coused kell
Nos, ha már van felhasználói beállítása majd az Igen megjelenítése az eredeti szöveg eredeti szöveg megjelenítése. A dolog van, akkor az olyan szál, amely nem az angol nyelvű lesz a egy post, és figyelmen kívül lesz. Az API-kulcsok látszik-hoz dolgozik, amikor a fordítás-szolgáltatók rendelkezésre állnak.
OK ne aggódj többé vagyok birtoklás, most törölte ezt a módosítást a folyamatban lévő problémák azt, amit egy Ádámtól pénz ez egy kiderült, hogy kell:(
Mint ön kapott válasz ebben a szálban - személyzetünk ellenőrzi a probléma.
r.dziadusz
11-04-12, 15:47
Nem lehet reprodukálni a probléma-on az én-m teszt fórum. Tudta ön legyen szíves mutat nekem url, például amennyiben "üres" post, és ha már küld én akkor lenne check it hely csendes működő
Sajnáljuk, mint nekem van távoli ez mod most ahogy én webhelyről nem volt, hogy minket túl sok kérdés.
(1) Az üres elküldeni, ha a fordítás szolgáltatója nem volt elérhető (beállítás nem az eredeti szöveg megjelenítése)
2. Az alapértelmezett, ha a fordítás szolgáltatója nem volt elérhető mellett más nyelveken post (beállítások megjelenítése eredeti szöveg) Ez okozott összetéveszthetőség angol tagként nem tudtak megérteni a post és figyelmen kívül őket.
(3) A fórum lassul jobbra lefelé mikor fordítás szolgáltatója nem állt rendelkezésre, fórum tagok panaszkodott, hogy nem volt elfogadható, ezeknél a sebességeknél a lassú.
r.dziadusz
12-04-12, 17:14
Mint mondtam, hogy nem lehet reprodukálni a probléma így ha csinálsz nem telepítve van a vBET, és ezért meg nem tudja mutatni nekem ez a hiba a "akció" lehetetlen, nekem, hogy ellenőrizze, mi a baj.
Kérjük, engedje meg, hogy ellenőrizze, hogy az ftp.
m_jankowski
19-06-12, 21:23
Nincs válasz, ezért szükség van az e szál leáll. Ha ez a szál vonatkozó további kérdése van megnyitom azt más módon legyen szíves írási újat.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):