PDA

Teljes verzió megtekintése: Megoldott Üres álláshelyek

DirtRider
09-04-12, 09:41
Találom, amikor már nem érhető el, csak kap egy üres felad egy tag használ ez fordítás szolgáltatók. Ez az, amikor már nem mutatják, hogy "A felhasználó eredeti szöveg megjelenítése" set: megzavarodott:

r.dziadusz
10-04-12, 22:41
Majd ellenőrizze, hogy a. Is legyen szíves mond én megjelenik-e a fog az üres álláshelyek "A felhasználó eredeti szöveg megjelenítése" értékre?
Is legyen szíves jegyzék hogy rossz szolgáltató titkos kulcs/azonosító/api-kulcs de coused kell

DirtRider
11-04-12, 05:37
Nos, ha már van felhasználói beállítása majd az Igen megjelenítése az eredeti szöveg eredeti szöveg megjelenítése. A dolog van, akkor az olyan szál, amely nem az angol nyelvű lesz a egy post, és figyelmen kívül lesz. Az API-kulcsok látszik-hoz dolgozik, amikor a fordítás-szolgáltatók rendelkezésre állnak.

DirtRider
11-04-12, 07:11
OK ne aggódj többé vagyok birtoklás, most törölte ezt a módosítást a folyamatban lévő problémák azt, amit egy Ádámtól pénz ez egy kiderült, hogy kell:(

vBET
11-04-12, 15:22
Mint ön kapott válasz ebben a szálban - személyzetünk ellenőrzi a probléma.

r.dziadusz
11-04-12, 15:47
Nem lehet reprodukálni a probléma-on az én-m teszt fórum. Tudta ön legyen szíves mutat nekem url, például amennyiben "üres" post, és ha már küld én akkor lenne check it hely csendes működő

DirtRider
11-04-12, 18:54
Sajnáljuk, mint nekem van távoli ez mod most ahogy én webhelyről nem volt, hogy minket túl sok kérdés.

(1) Az üres elküldeni, ha a fordítás szolgáltatója nem volt elérhető (beállítás nem az eredeti szöveg megjelenítése)
2. Az alapértelmezett, ha a fordítás szolgáltatója nem volt elérhető mellett más nyelveken post (beállítások megjelenítése eredeti szöveg) Ez okozott összetéveszthetőség angol tagként nem tudtak megérteni a post és figyelmen kívül őket.
(3) A fórum lassul jobbra lefelé mikor fordítás szolgáltatója nem állt rendelkezésre, fórum tagok panaszkodott, hogy nem volt elfogadható, ezeknél a sebességeknél a lassú.

r.dziadusz
12-04-12, 17:14
Mint mondtam, hogy nem lehet reprodukálni a probléma így ha csinálsz nem telepítve van a vBET, és ezért meg nem tudja mutatni nekem ez a hiba a "akció" lehetetlen, nekem, hogy ellenőrizze, mi a baj.
Kérjük, engedje meg, hogy ellenőrizze, hogy az ftp.

m_jankowski
19-06-12, 21:23
Nincs válasz, ezért szükség van az e szál leáll. Ha ez a szál vonatkozó további kérdése van megnyitom azt más módon legyen szíves írási újat.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages thanks to vBET Translator 4.10.1